Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . RSS . Tiráž ...  Dnes je neděle 26.6.2022, svátek má Adriana 

Hledej na Rozhledně

Webmagazín na FB



Statistika Rozhledny

Počet autorů: 507
Registrovaní čtenáři: 518
Publikovaných článků: 13230
Komentářů: 11308


Měření



Rozhledy - Pohled z Rozhledny do všech světových stran

Nebesky dobré sušenky   14.01.2018   redakce   Rozhledy  

Přečíst tento článek z rubriky Rozhledy„Mandlové máslové sušenky jsou velice jednoduché na přípravu, chutnají skvěle a vydrží stejně dobré až dva měsíce. Hodí se na vánoční stůl a hezky zabalené klidně i jako dárek,“ doporučuje Sabina Kmecová z restaurace Nebespán v Kašperských Horách, která recept připravila.

Je libo embéčko paní velvyslankyně?   10.01.2018   Aneta Šimonková   Rozhledy  

Přečíst tento článek z rubriky RozhledyAKTUALIZOVÁNO - Diplomat nemusí být suchar. Ani každý Angličan netrousí jen strohé vtipy. Důkazem toho je britská velvyslankyně v Česku Jan Thompson. Většina Čechů ji zaregistrovala až nyní. Už jste viděli její rozlučkové video ve stylu filmu Láska nebeská?

Salsa, to je meditace v pohybu   06.01.2018   Renata Šindelářová   Rozhledy  

Přečíst tento článek z rubriky RozhledySalsa, to je energie přicházející z hudby do těla a z těla zase vycházející ven. Salsa je meditace v pohybu. Salsa je dynamický hudební styl, který vás uhoupe. Tento latinsko-americký rytmus je magicky přitažlivý jak pro zdatné tanečníky, tak pro úplné začátečníky.

Hřát si na prsou prase   04.01.2018   Tereza Čerbáková   Rozhledy  

Přečíst tento článek z rubriky Rozhledy

Mám prase. Co se dá dělat. Jsem tedy jeho chovatelka. Chovám se k němu hezky. Přestože mě blaží myšlenka na zabijačku. Neznám jeho rodokmen, jisté je jen to, že jeho matka byla svině. Obávám se proto, že mé prase zdědilo její svinské geny. &Skodí.

Každý máme takového svého štětináče. Je to zákon. Na každého člověka připadá minimálně jedno prase a jedno i více na různá společenství lidí. To jiné nebude. Někdy jsou to selátka, po kterých zbyde jen smrad a hnůj, ve kterém se můžete prohrabat k vlastnímu zamyšlení. Někdy jsou to ale prasata, která dokáží napáchat velké škody a rozrýt kdeco. Důležité je, aby se nepřemnožila. Sním o velkokapacitním vepříně, kde by měla všechna ta prasata trvalé bydliště. Mám ale obavy, že takový velkovepřín by mohl produkovat špínu a škody většího rozsahu. 

Bylinky na nervy   01.01.2018   Renata Šindelářová   Rozhledy  

Přečíst tento článek z rubriky RozhledyJste nervózní, nemůžete spát, máte nanicovatou náladu? Uvařte si bylinkový čaj, který vás potěší hned dvakrát. Nejprve siestou při jeho přípravě a konzumaci a potom prostřednictvím účinků, které na sobě pocítíte. Jen neočekávejte, že hned po prvním hrnku čaje z vás všechno jako zázrakem spadne. Chce to trochu trpělivosti. Účinek se může projevit až po týdnu či dvou týdnech užívání. Zároveň je třeba myslet na to, že se musí při konzumaci dodržovat doporučené pauzy.

Fotopřání do nového roku   31.12.2017   redakce   Rozhledy  

Přečíst tento článek z rubriky RozhledyNetradičně fotograficky přejeme

všem našim
       
        čtenářům
    
               krásný nový rok.






Kdy jindy než právě teď?   28.12.2017   redakce   Rozhledy  

Přečíst tento článek z rubriky RozhledyNe všichni mají to štěstí, že si zítra dají kapra nebo řízek s bramborovým salátem. Asi 16 000 dětí dnes umře hladem či v důsledku podvýživy.

Pomozme jim symbolicky právě teď, na Vánoce, a přispějme libovolnou částkou. Již za 9 Kč lze zajistit jednu léčebnou dávku speciální výživy zvané PlumpyNut, sestávající z arašídů, minerálů, vitamínů a dalších kalorických látek. 

Zimní gurmánský zážitek v Bageterii Boulevard sestavil Jan Punčochář   27.12.2017   Aneta Šimonková   Rozhledy  

Přečíst tento článek z rubriky RozhledyOd úterý 19. prosince si můžete do oblíbené Bageterie Boulevard zajít na něco opravdu výjimečného. Zimní nabídku totiž rozšiřuje nové CHEF MENU MISTRA ČESKÉ KUCHYNĚ, které osobně sestavil jeden z nejlepších českých šéfkuchařů Jan Punčochář, několikrát oceněný michelinským Bib Gourmand. Jak je patrné už z názvu, sází nové CHEF MENU na typicky českou kuchyni, vše ale v moderním pojetí. Kromě teplé a studené bagety a polévky v něm samozřejmě najdete i řadu FIT CALORIES, která svým složením dodržuje zásady zdravého stravování.

Pavel Liška, Jan Révai a Hynek Bernard vyráží na dobrodružnou cestu na motorkách   27.12.2017   Aneta Šimonková   Rozhledy  

Přečíst tento článek z rubriky RozhledyJiž 4. ledna odlétají motorkáři a dobrodruzi Jan Révai, Pavel Liška a Hynek Bernard na tříměsíční dobrodružnou výpravu po Střední Americe, ze které vznikne osmidílný dokument - dobrodružně humorná forma autentického cestovatelského videodeníku.

Posviťme si na to   25.12.2017   Tereza Čerbáková   Rozhledy  

Přečíst tento článek z rubriky Rozhledy

Nastalo období, kdy se v Nebi přestaly točit elektroměry. V rámci oslav narozenin Ježíše jim totiž dodává osvětlení Země. Adventní Praha svítí tak, že i andělé stahují rolety. A pod těmi miliony žárovek uspořádaných do zvonců a tekoucích rampouchů je mraveniště. Mravenci peláší sem a tam, kříží si cestu, stojí fronty, strkají se, všichni něco nesou.

Meditace pro začátečníky   16.12.2017   Renata Šindelářová   Rozhledy  

Přečíst tento článek z rubriky Rozhledy

Přestože si dnes mnoho lidí stěžuje na problémy s usínáním, nervozitou, stresem či únavou, mnozí se potýkají s fobiemi či bolestmi hlavy, přepadá je náladovost či negativismus, málokdo se pro pomoc obrací k nejzákladnější a nejpřirozenější formě zklidnění mysli, která přináší úlevu od věcech těchto problémů: k meditaci.  

AsianFest2018: Prozkoumejte rozmanité chutě Asie   13.12.2017   Aneta Šimonková   Rozhledy  

Přečíst tento článek z rubriky RozhledyAsianFest2018 představuje plány ohledně příštího ročníku, který se bude konat v květnu 2018. Po velkém úspěchu loňského ročníku se AsianFest rozšiřuje, aby mohl návštěvníkům zprostředkovat skutečně výjimečný zážitek asijské kultury a gastronomie. Festival se uskuteční ve dnech 27. – 29. července 2018 na Branické louce v Praze.

Vanilkové rohlíčky, které se rozplývají na jazyku   10.12.2017   redakce   Rozhledy  

Přečíst tento článek z rubriky RozhledyVanilkové rohlíčky patří k Vánocům stejně jako kapr s bramborovým salátem. Jak na to, aby byly správně křupavé, nerozpadaly se a chutnaly opravdu skvěle? Poradí vám cukrářka a pekařka Resortu Valachy ve Velkých Karlovicích Pavla Stoklasová.

Starší články - strany: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18  19  20 21 22 23 24 25 ... až 293

Celkový počet stran Rozhledny je 293. Jít na stránku:

ISSN 1802-2863 . RSS . Tiráž

Copyright © 2001 - 2022 Rozhledna.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.056 s