Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  sobota 20.4.2024, svátek má Marcela 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Jaké muže najdeme na internetu I.

23.03.2004   Martina Bittnerová   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Jaké muže najdeme na internetu I.Na internetu je každý muž postaven do role lovce, tedy toho, kdo se rozhodne seznámit se, nebo alespoň pobavit se a odpočnout si od manželky a dětí. Na internetu je také skoro každý muž obdivuhodně „nezávislý“ na své partnerce a rodině, až má z jeho řečí člověk dojem, že buď máme republiku plnou tolerantních žen, nebo sobeckých a nemilujících potvor, které si svého miláčka nevšímají a ten je pak nucen hledat štěstí a pochopení u něžných dívčích srdéček na pokecu, nebo-li chatu.

Ona virtualita, která vylučuje stoprocentní poznání dotyčného, vytváří jakési typové modely mužů, jež se na chatech pohybují. Tyto modely, nebo spíše modelové chování, nemají mnohdy nic společného s tím, jak muž vystupuje v reálném životě. Na chatu vytváří pseudo obraz sebe sama. Tímto obrazem si často kompenzuje určité nedostatečnosti a problémy z běžného života. Žena nemusí být kněžna Libuše, aby si vyvěštila, co od takových jedinců může očekávat. Nicméně pro lepší přehlednost a hlavně jasnost jsem sestavila určitý klíč k rozpoznání mužských „chatových“ osobností, na které můžete při putování internetem narazit.

Rozdělila jsem muže na tři skupinky – lovec, vizionář a antilovec, které se vyskytují v četných podskupinách. Samozřejmě se nedají popsat veškeré internetové charaktery mužů, ale doufám, že se mi podařilo vystihnout ty nejpodstatnějí.

Lovec – Casanova

Casanova je dvorný, příjemný a nikdy by vás neurážel. Naopak se snaží s vámi najít společné téma k hovoru. Pochválí vám všechno, co bude jen možné. Dokáže vám, že jste ta nejúžasnější bytost na světě, čemuž musíte věřit, protože on ví, jakožto odborník, o čem mluví. Na chvíli vám vnutí pocit, že vy jste ta jediná a kouzelná diva jeho života. Pravděpodobně vás pozve na osobní schůzku, pravděpodobně bude okouzlující i tam. Ale až zjistíte, že kromě vás okouzluje dalších deset dívek, přičemž to jeho manželka trpělivě snáší, pochopíte, že více jak trošku tělesného pobavení a možná galantního doprovodu do divadla, od něj chtít nemůžete. Casanova při dostatečném odstupu z vaší strany se může stát ale docela dobrým přítelem, i když musíte se připravit na to, že se bude občas chlubit svými milostnými úspěchy a bude si z vás dělat vrbu, které si rád zapláče na rameni, pokud jeho lovná sezóna nebude úspěšná tak, jak si představoval.


Lovec – Deviant

Tento chlapík se nebude zdržovat vzletnými řečičkami, ale půjde „rovnou na věc“. Zeptá se vás, kolik vám je, zda jste vdaná, bude mámit fotografii a když zjistí, že jste jen trošku přístupná, vypálí dotaz, jaké nosíte prádlo a zda máte ráda sex. Bude se prezentovat svými postelovými výkony a sdělí vám, že ho nejvíc baví sex. Když nebude požadovat erotické hrátky u něj doma právě tehdy, kdy má jeho manželka, či partnerka zrovna noční, bude vás umlouvat k tomu, abyste ho uspokojila po internetu, nebo do telefonního sluchátka. Bohužel značná část těchto sexuálních loudilů se buď vytahuje pouze na internetu a v reálu jejich milostný život kolísá na bodu nula, nebo jsou to jedinci obdaření určitými úchylkami – veškerá ta slůvka končící na ing, pak různí hledači domin, školaček bez kalhotek, či voyeři. Nakonec je asi ale lepší, když se uspokojují tito náruživci „ po drátě“, než aby se dopouštěli nějakého násilí.
Čestnou výjimku mezi lovci asi tvoří homosexuálně orientovaní lidé, pro něž je internet jeden z mála způsobů navázání kontaktu, ať už za účelem navázání citového, či sexuálního vztahu.

Lovec – Nesmělý

Nesmělý lovec by se rád seznámil, dokonce by rád ulovil partnerku, ale tak nějak stále netuší, jak na to. Připadá mu, že neumí tolik obratně konverzovat a sám sebe považuje za poměrně nezajímavého člověka. Dokonce se mu ani nelíbí útoky na ženy ve stylu – Kolik ti je a co děláš? Podvědomě cítí, že to není asi ten pravý způsob upoutání ženiny pozornosti. Když ale shodou náhod objeví ženskou duši, s níž si rozumí, vyklube se z něj poměrně příjemný, hovorný a inteligentní společník, který neobtěžuje každou dívku nabídkou úžasného sexu, ale maximálně ji pozve do kina. Nesmělý lovec občas usedá před monitor opojen alkoholem a to potom okolí, které ho trochu zná, nevěří svým očím. Z upejpavého chlapíka se stává lovec salónů, s nímž si povídá devadesát procent děvčat v místnosti a všechny jsou omámeny jeho úchvatností. Tyto muže bohužel obvykle usurpují pro sebe ženy lovkyně, tedy ty, které nemůžou za nic na světě sehnat chlapa a zkouší své štěstí na internetu. Většinou se z nich vyklubou zakomplexované hysterky a pak běda, naváže-li s nimi nesmělý lovec citový vztah. Schopnost zamilovat se po internetu, u těchto nikým nechtěných žen, je obdivuhodná a jejich chapadla žádostivosti uhranou každého trochu solidně vyhlížejícího jedince.


(pokračování příště)


Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

Reakce k článku


Od: Matt69 - 23.3.2004 - 4:08

Citát:
"Bohužel značná část těchto sexuálních loudilů se buď vytahují pouze na internetu a v reálu jejich milostný život kolísá na bodu nula..."
-------------------------
LOL! Martino, před očima živě vidím obraz ženy, jejíž milostné avantýry vedené zoufalou snahou najít "skutečného Nadsamce" opakovaněji končí zklamanou větou nad jistým zplihlým orgánem: "Co je tohle za nedomrlou žížalu?" :-)

Seznamování po internetu je jako kupování zajíce v pytli. Jistá známá si takhle jednou domluvila schůzku se svým virtuálním protějškem a napadla ji přitom geniální strategie, jak z věci vybruslit bez následků, pokud jí chlapík nebude na první pohled sympatické. Na místo určení dorazila o 20 minut dříve a zaujala vyčkávací pozici mezi keříčkami, aby mohla nepozorována dotyčného nejprve omrknout a zkontrolovat. Uběhlo 5 minut, 10 minut, 20 minut, půlhodina, čtyřicet minut a furt nikde nikdo. Asi si toholt rozmyslel a radši nepřišel, říkala si známá a rozhodla se zanechat marného čekání. Kdyžovšem vylezla z křoví, ukázalo, že dotyčný měl stejně geniální nápad jako ona, neboť vylézal z protilehlé houští. Pro jistotu se ovšem dostavil o celou hodinu dříve...:-)


Od: Petr - 23.3.2004 - 14:15

:-)))
No to je opravdu krásný počtení a i ta reakce tady kolegáčka to sem se pobavil,ale jak to říct??Já jsem od každého kousek a od všech dohormady nic,prostě najde se v každém člověku něco z toho.Ale jinak pěknej článek:-)


Od: Igor Indruch - 23.3.2004 - 20:08

A co ďoučata na Internetu, Martino? :o))
Ta se dělí jak? :o))


Od: Martina - 23.3.2004 - 21:14

No v případě žen budou kategorie obdobné:-) Ale to ještě nevím, zda zpracuji. Hlavně bych to brala s rezervou:-)


Od: ttaammaa - 23.3.2004 - 22:55

:////
Dobrý článek , ještě by se dalo napsat o zodpovědných otcích,kteří mají zájem o výchovu svých ratolestí - nechtěl jsem být nikdy šmírák svých dcer,ale z výchovných důvodů jsem na chat i přes svůj názor a přesvědčení zavítal.Že jsem zde zůstal a dále občas docházím má svůj důvod,o kterém možná napíšu ve svém blogu.Jsem dále přesvědčen,že před vstupem na CHAT by se mělo dětem vysvětlit o co se jedná a upozornit je na možná rizika.Co Ty na to-Martino??


ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0793 s