Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  pátek 19.4.2024, svátek má Rostislav 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Módní přehlídka Jiřiny Tauchmanové předvedla jedinečné modely i dobré srdce

02.11.2010   Aneta Šimonková   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Módní přehlídka Jiřiny Tauchmanové předvedla jedinečné modely i dobré srdceV pražském Hudebním divadle Karlín se konala na tamní poměry netradiční akce – módní přehlídka. Jiřina Tauchmanová zde předvedla novou kolekci a za pomoci moderátorů večera – Terezy Kostkové a Honzy Musila – byl předán šek na 203 018 korun nadaci Rakovina věc veřejná, jejíž tváří byla i jedna z modelek večera, Vlaďka Erbová.

Celý večerní program byl ale zahájen v tradici tamního prostoru. Divadelní úryvky z představení Producenti prostupovaly celou módní show. Ta obsahovala tři části. Nejprve diváci viděli kolekci „casual“, tedy oděvy pro běžné nošení. Nechyběly zde klasické košile, polodlouhé sukně a nápadité kabátky, a to nejen pro dámy, ale i pro muže. Oděvy z brokátu a mašličkové zdobení napovědělo, co se bude v třeskuté zimě nosit. Některé modely se vyznačovaly decentností, jiné zase přitahovaly pozornost nápaditými prvky. Druhá část patřila „malé a velké večerní“ neboli šatům, které si bereme na významné momenty. Za tónů francouzských medlodií a šantánového nádechu některých modelů se diváci pokochali střídmými jednoduššími šaty i bohatě zdobenými a nabíranými róbami. Třetí part pak patřil tvorbě, díky níž se Tauchmanová proslavila, a sice svatební kolekci. Na té mohli přítomní vidět, že nejen bílá barva, ale už i dlouhé střihy šatů patří do dávné konzervativní minulosti. Efektně prosříhané modely a´la krajka jistě představují model, který s radostí oblékne nejedna nevěsta.
 

Večerem provázeli již zmínění moderátoři, Tereza Kostková a Honza Musil, kteří celý večer okořenili vtipem. Při jednom dialogu Tereza Kostková dokonce upozornila, že v hlediští sedí i její rodiče, kteří se ve společnosti jen tak neukáží. Stalo se tak v momentě, kdy se Musil ptal Kostkové na její vrchol a ona ho upozornila, ať se umírní, že tam má rodiče. Na to se Musil optal kde a Kostková ho nasměrovala do první řady: „No tady. Nepoznáš Kostku?“. Po této replice se obecenstvo neubránilo smíchu. Ne všechna témata onoho večera byla ale vtipná.



Smyslem akce byl i charitativní výtěžek. Konkrétně 203 018 korun přišlo na konto nadace Rakovina věc veřejná, která podporuje léčbu a v lepším případě prevenci tohoto onemocnění. Na akci se proto ne náhodou objevila Vlaďka Erbová, která má s touto diagnózou zkušenosti a svým způsobem i moderátor večera Honza Musil si prošel léčebnými peripetiemi. Vedle těchto osobností se na pódiu objevili v roli modelek a modelů Miss Eliška Bučková, Jitka Válková, Muž roku 2010 Jan Hájek či 2. nejkrásnější muž světa Josef Karas. Do obecenstva se vedle rodičů Terezy Kostkové (herci Carmen Mayerová a Petr Kostka – pozn. red.) posadili i obyvatelé z východočeské Nové Paky a okolí, které sem svezl speciální autobus. Proč? Protože právě odtud (z Heřmanic) pochází návrhářka, jíž patřil slavnostní večer, Jiřina Tauchmanová.

Foto: Aneta &Simonková

Fotogalerie:

 

   

 

 

 

 



 


Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0497 s