Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  sobota 20.4.2024, svátek má Marcela 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


DANCE ACADEMY PRAGUE vás naučí milovat tanec

14.01.2011   redakce   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

DANCE ACADEMY PRAGUE vás naučí milovat tanecV tanečním studiu Dance Academy Prague (DAP), jež vede tanečník a choreograf Yemi A.D., milují tanec jak začátečníci, hobby tanečníci, taneční maniaci, tak i profi tanečníci všech věkových kategorií. Letos v únoru oslaví studio DAP své první narozeniny a za rok působení prošlo taneční akademií na 1200 studentů.

Svůj styl si v tomto pohodovém prostředí nachází každý, pro koho tanec znamená radost z pohybu, uvolnění a vášeň. V nově zrekonstruovaných a rozšířených prostorech nepřekvapí moderní pojetí tanečního studia. Dance Academy Prague slibuje naučit všechny milovat tanec.

Nebylo by příjemné oddat se například Zumbě, nechat se unášet rytmem a zapomenout na vše nepříjemné? “Zumba vás pohltí kombinací latinskoamerické vášně a radostí z tance. Odbouráte tuky a stres, aniž byste na to museli myslet, a tak se rychle zbavíte všech přebytečných vánočních kil. Těším se na naše společné taneční zážitky,” vzkazuje lektorka Zumby Míša Řehořková.

Sám Yemi nás bude provázet kroky Street Dance, s jeho vícero styly jako je Funky, Hip Hop i Jazz Fusion nás obeznámí i zahraniční lektoři, například z USA, Senegalu, Japonska, Německa, Slovenska...

A jak komentuje své plány zakladatel školy Yemi A.D.? „To že si k nám lidé nacházejí cestu a nejsou to jen tanečníci, ale především netanečníci s láskou k tanci, mě moc těší. Proto jsem DAP stavěl. Já sám jsem s tancem začínal v podobném studiu v Liberci a pamatuji se, že se na mé tancování minimálně první rok nedalo dívat. Jsem rád, že se tanec stává součástí životního stylu mnoha lidí a že v sobě konečně nacházejí odvahu postavit se před velké zrcadlo a nechat se unášet hudbou. Mé studio je pro mě srdeční záležitostí. Abychom našim zákazníkům nabídli ještě lepší prostředí, rozhodli jsme se přes svátky neodpočívat, ale bourat, stavět, obkládat a natírat, no uvidíte sami! Mým cílem je, aby měl DAP duši, byl moderní, ale zároveň útulný, prostorný, čistý a především nabízel jen kvalitu."


(foto www.danceacademy.cz)


Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0415 s