Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  sobota 20.4.2024, svátek má Marcela 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Minerva: Zbavte se virů za pár minut

02.05.2011   redakce   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Minerva: Zbavte se virů za pár minutTrápí vás opakované virózy, anebo musíte polykat jedny antibiotika za druhými? A chtěli byste se virů či bakterií zbavit místo týdne jen za pár minut? Ne, neděláme si legraci – tento malý zázrak totiž dokáže frekvenční terapie přístrojem Zapper. Seznámit se s ním můžete 7. - 8. května na 38. Minervě – mezinárodní výstavě zdraví a esoteriky v Michnově paláci na pražské Malé Straně.

Na květnové Minervě na vás ovšem čeká i spousta jiných zajímavých přednášek, seminářů a workshopů, stejně jako možností osobního setkání s předními odborníky na přírodní a alternativní medicínu, zdravotní prevenci, astrologii, numerogii, věštecká umění a další obory.

Mimořádným zážitkem určitě bude přednáška luštitele záhad a publicisty Ivana Mackerleho o jeho dobrodružné expedici do neobydlených oblastí sibiřské tajgy s cílem nalézt a prozkoumat Údolí smrti s jeho tajemnými kotli. Jde o kopulovité stavby z neznámého tvrdého kovu, údajně dílo mimozemšťanů. Údolí je ale životu nebezpečné místo, kterému se domorodci odedávna vyhýbají, neboť v něm hrozí záhadná nemoc a následuje smrt. Při pátrání české expedice po údolí, které dosud nikdo nenašel, byl použit motorový paragliding, tedy létání na padáku s motorovým pohonem. Takovéto lety nad sibiřskou tajgou dosud nikdo neuskutečnil. Přednáška bude doprovázena promítáním obrázků a dokumentárním filmem z expedice „Plavba do Údolí smrti“.

Zajímá vás, co všechno se dá vyčíst z jediné kapky krve? Pokud ji vyšetří MUDr. &Stěpánka Polcarová mikroskopií temného pole, můžete zjistit raná stádia celé řady chorob, skryté trávicí problémy, záněty. Metodu představí lékařka na své přednášce a nabídne i možnost rychlého vyšetření.

Zajímá vás, jaké poselství nám přináší mayské proroctví konce světa v roce 2012 a jak to bude doopravdy? Pak nevynechejte přednášky Adolfa Innemana a Dr. Ivana Hrabce.

Horší se vám zrak? Než zamíříte pro dioptrické brýle, vyzkoušejte ty děrované. Speciální pomůcku pro trénink zraku vám spolu s účinnými očními cviky představí Ing. Iva Marešová.

Bolí vás záda a zápasíte se stresem? Přijďte si zacvičit! Jednoduché jógové cviky pro zdravou páteř vás naučí Richard Holický a František Horal zase všechny zájemkyně ženského pohlaví zdarma naučí základy Čchi kungu na speciální lekci k Svátku matek.

Co vás napadne, když slyšíte slovo „konopí“? Pokud jen marihuana, děláte chybu, protože tato rostlina totiž disponuje mimořádnými léčivými účinky. Na své přednášce vám je představí Josef Budil.



 

Kompletní program přednášek a dalších doprovodných akcí najdete na www.minervazdravi.com

 


Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0461 s