Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  úterý 16.4.2024, svátek má Irena 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Jiří Bartoška zasedne v porotě Elite Model Look 2011

08.09.2011   Aneta Šimonková   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Jiří Bartoška zasedne v porotě Elite Model Look 2011 Každoroční soutěž, která nabízí mladým modelkám nové možnosti a z níž vzešla nejedna topmodelka, slaví 20-ti leté výročí. Na finále, které se uskuteční na Pražském hradě pak nemůže chybět Simona Krainová a čestným předsedou poroty bude znalec více než fundovaný – Jiří Bartoška.

Ve středu 14. září se v Jízdárně Pražského hradu utká dvacet finalistek z České i Slovenské republiky, aby zde bojovaly o titul vítězky Schwarzkopf Elite Model Look 2011. pro Českou a Slovenskou republiku. O budoucích hvězdách modelingu bude rozhodovat porota složená z odborníků z oblasti módy, kultury i médií. Výročním finále bude provázet česká topmodelka Simona Krainová, která se účastnila i výběrových kol, které se konaly v obchpdních centrech, aby se dala možnost co nejširšímu spektru dívek. Během večera se představí i topmodelky agentury Elite v exkluzivních modelech známé oděvní značky dovezené na tento večer z Paříže.


Saša Jány a Simona Krainová na castinzích.


Čestným předsedou poroty se stal herec Jiří Bartoška, dále zde zasedne například vítězka světového finále Elite Model Look Denisa Dvořáková nebo ředitel soutěže Sáša Jány, který říká o soutěži: “Těší mě obrovský zájem mladých dívek o soutěž Schwarzkopf Elite Model Look ČR a SR 2011. Vybrali jsme nádherných 20 finalistek z více než 7000 dívek, které jsme viděli za poslední rok. Věřím, že finalistky, které se 14.9. stanou vítězkami v Jízdárně Pražského hradu, budou skvěle reprezentovat obě země i na světovém finále v &Sanghaji, které proběhne dne 6. prosince. “

Během večera, který připomene i 20-ti letou éru soutěže se dívky letos představí v exkluzivních módních kolekcích od italského návrháře Vita Dell´Erba, španělského návrháře Jesuse Peira a slovenského tvůrce Lukáše Kimličky. Přehlídku doplní outfity z dílny české návrhářky Denisy Nové. O hudební performance se letos postarají výhradně ženy. Vystoupí Jana Kirschner a zpěvačka kapely Ecstasy of Saint Theresa, Kateřina Winterová. Agentura Elite Model Look se také pro tento rok spojila s vlasovou kosmetickou značkou Schwarzkopf, která se stala hlavním partnerem a spoluorganizátorem soutěže.

Letošního ročníku soutěže, kterou pořádá modelingová agentura Elite Model Look se letos přihlásil rekordní počet dívek a během měsíců dubna a května se uskutečnilo v obchodních centrech po celé ČR a SR celkem 27 castingů.


Jeden z castingů v obchodním centru.


Zdroj a foto: Blue Gekko


Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0322 s