Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  pátek 19.4.2024, svátek má Rostislav 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Vendula Auš Svobodová a Petr Kolář pokřtili nové CD INFLAGRANTI

11.11.2011   redakce   Hudba   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Vendula Auš Svobodová a Petr Kolář pokřtili nové CD INFLAGRANTIV pražském klubu Hard Rock Café bylo opět živo. Křtila se tu nová deska smyččcového tria INFLAGRANTI. Kmotry byli Vendula Auš Svobodová a Petr Kolář.

Christmas Symphony. Tak zní název nové desky, která se ten večer polévala. Nejnovější počin INFLAGRANTI, který je plný vánočních hitů vznikal paradoxně v parnýh letních dnech a nyní je konečně na světě. Co zde najdete? Cohenovo Hallelujah, Lennonovy Happy Xmas, Tichá noc nebo Jingle Bells. „Svěřila jsem se Jardovi Těšínskému, že Vánoce nesnáším, a on mi poradil, ať udělám desku, že je třeba začnu mít ráda. Nevěřila jsem, ale musím přiznat, že při nahrávání se šedesáti členným symfonickým orchestrem jsem se na ty letošní začala těšit,“ objasnila houslistka Markéta Muzikářová výběr jednoho z kmotrů, jímž se stal právě pořadatel ankety Český slavík.

Volba zbývajících dvou přitom byla jasná. „Holky dlouhodobě spolupracují s Kapkou naděje, chodí hrát dětem do nemocnic. Když mě oslovily, zda bych se nestala kmotrou jejich vánočního alba, upřímně mě to potěšilo, jsem ráda, že jim můžu na oplátku udělat radost zase já. Můj obdiv navíc mají i za to, že ovládají nástroj, na který jsem jako malá chtěla hrát, ale skončilo to tím, že mi popraskaly struny,“ svěřila se Vendula Auš Svobodová. Stejně neúspěšný byl ve hře na smyčcové nástroje i druhý kmotr Petr Kolář. „Petr se s námi skamarádil tak, že se chtěl naučit na housle, tak jsem mu je půjčila. On mi je po několika neúspěšných pokusech vyloudit z nich tón vrátil, a pak se tři roky neozval,“ prozradila umělecká vedoucí tria Markéta okolnosti společného seznámení. O tom, že přátelství bylo nakonec silnější než mužská ješitnost, svědčí i fakt, že Petr Kolář hostoval na DVD Brioso, za nějž INFLAGRANTI převzaly zlatou desku za 12 0000 prodaných nosičů.

CD Christmas Symphony vychází 12. listopadu v nadstandardním digipackovém balení s fotkami přední české fotografky Lenky Hatašové za vánoční cenu 99 korun! Pouhý týden bude ke koupi ve všech trafikách a prodejnách tisku po celé České republice, od 1. prosince pak bude k dostání v kamenných obchodech s hudbou.



Zdroj: championship.cz


Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0284 s