Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  čtvrtek 18.4.2024, svátek má Valérie 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Vánoce na krku a vy nemáte na dárky? Poradíme vám, jak za ně ušetřit!

02.12.2011   Michaela Wilhelmová   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Vánoce na krku a vy nemáte na dárky? Poradíme vám, jak za ně ušetřit!Nemusíte kupovat nový mercedes ani drahé oblečení za 15 000 korun. Pokud máte ale před Vánoci hluboko do kapsy a nechce blízké ochudit o pár pozorností, nechce si poradit, jak na to...

1. Využijte slevy - a rovnou teď, od stolu!
 
Od chvíle, kdy jste si na internetu mohli koupit každý den jinou slevu na jednom či na třech slevových portálech, uběhla již pěkná řádka měsíců. A teď? Některé sice stěží přežívají, stále jsou ale desítky! Nevyplatí se brouzdat od jednoho ke druhému, chcete-li se podívat, jaké věci můžete koupit o 40-80 procent levněji na jednom místě, využijte weby, které slevy dalších serverů kumulují. Za všechny jmenujme na například SlevyDnes.cz nebo Skrz.cz. Pod stromeček tak můžete dát jak poukázku na večeři, kosmetiku, cvičení či návštěvu originálního muzea nebo kultury, tak rovnou hmotný dárek, který vám po zakoupení kuponu zapojené e-shopy pošlou poštou (nebo se pro něj stavíte osobně). A cenově? Pohybuje se na cenách od zhruba 60 do 200 korun.
 
2. Nevadí vám pod stromečkem použité věci? Ušetříte dvojnásob.
 
Stačí dobře vybírat a i mezi věcmi z druhé ruky narazíte na hotové skvosty. A je jedno, zda půjde o knížky, oblečení – včetně toho značkového – hračky, potřeby do domácnosti nebo nábytek. Pokud se chcete porozhlédnout rovnou na internetu, zkuste samozřejmě osvědčené klasiky – bazary a aukro. A že jste na mizině úplně? I pro vás je tu server. Nevyhazujto.cz je „bazar“, ve kterém nabízejí všichni věci za odvoz. A nemylte se, najdete mezi nimi někdy opravdu vydařené kousky. Ostatně, třeba vám přijde vhod i z opačné strany – až se při vánočním úklidu budete potřebovat zbavit nepotřebných věcí, ušetříte čas i náklady za odvoz. Preferujete-li kamenné obchody, uděláte dvojí kauf, zajdete-li do těch charitativních. Nákupem totiž přispíváte na charitativní účely a navíc – některé věci jsou beztak (jako) nové. Doporučit vám můžeme například obchůdky Sue Ryder (sue-ryder.cz), které někdy zásobují i přední čeští oděvní návrháři. Výdělky jdou na nemohoucí seniory. A pro ty méně náročné jsou tu po celé republice rozeseté krámky Charity Broumov.
 
3. Něco od srdce – a maximálně za stovku!
 
Máte na vánoční nákupy sotva stovku a ještě by vám mělo něco zbýt? Tak to je opravdová nouze. Pár maličkostí můžete koupit v charitativním obchůdku, lépe však uděláte, pokusíte-li se dárek vyrobit sami. Skuteční přátelé a rodina to často ocení víc, než dlouhé běhání po obchodních centrech. Jak levně vyrobit originální kousky? Záleží na vaší fantazii. Zkuste například napéct neotřelé perníčky speciálně na míru charakteru každého pod stromkem. Těsto je jednoduché, poleva z cukru také a o nákladech ani nemá cenu mluvit. Můžete také zajít do dobře vybaveného papírnictví či uměleckých potřeb a koupit si bílou fixu na textil. Barevné tričko, co vypadá jako nové, seženete ve výše zmiňovaných krámcích za 40 korun. A stačí, když jej dovybavíte osobním nápisem či obrázkem. Pořád to není ono? Zkuste porcelán. Hrníčky seženete již za 10 korun kus – třeba opět v Sue Ryder – a v uměleckých potřebách si kupte barvu na sklo a porcelán. Komu by se někdy nehodil hrníček pro choleriky, který dle instrukcí na něm napsaných může kdykoliv rozbít?
 
4. Nový dárek zadarmo? Rozdáváme je na Rozhledně!
 
Pokud nechcete či nemůžete pustit ani korunu, můžete poprosit štěstěnu o pomoc. Pětistovkovou bankovku asi na chodníku nenajdete, ale můžete se pokusit dárek pod stromeček vyhrát přímo u nás, na Rozhledně. Máte jedinečnou šanci – zrovna probíhají hned tři soutěže najednou! Které to jsou?

O dokumentární snímek a další dárky od National Geographic channel můžete soutěžit až do 10. 12. 2011 - K zařazení do losování vám stačí odpovědět na jednu snadnou otázku: DVD Pearl Harbor, designové bloky, psací potřeby i vůně - To vše může být vaše!

Oblibě se těší hlavně soutěž o 6 vánočních kalendářů. Jeden s recepty, druhý zahrádkářský. Zkuste to, na odpovědi čekáme do 18.12.2011: Velká vánoční soutěž o šest kalendářů!

A do třetice všeho dobrého si v nejnovější soutěži můžete zahrát o sci-fi knížku pod stromeček i s věnováním autora. Na odpovědi se těšíme také do 18.12., abychom stihli dárky poslat ještě před Vánoci:  Vyhrajte pod stromeček sci-fi knihu G2R s věnováním přímo od autora!




ikonka: pricedrightgift-baskets.com


Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0677 s