Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  pátek 19.4.2024, svátek má Rostislav 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Petr Poláček, podvod na voliče?

03.05.2004   Martina Bittnerová   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Petr Poláček, podvod na voliče?Porotce Ondřej Hejma sdělil při včerejší show Česko hledá SuperStar na Brumlovce Petrovi Poláčkovi, že výběrem písničky Summer Of 69 Bryana Adamse podvedl trochu voliče, neboť Bon Jovi a Adams mají k sobě podle něj blízko. Já si ale myslím, že včerejší výkon Petra patřil k tomu lepšímu, co jsme mohli v SuperStar spatřit. Jeho vystoupení mělo šťávu, což se bohužel nedá říct o produkci favoritů typu Martiny Balogové a Sámera Issy. Ani jeden z těchto dvou si nevybral písničku, která by mu sedla, jak hlasově, tak temperamentem. Tím nechci hanět jejich pěvecké výkony. Ale bylo to stejné jako když Gott zpívá rock and roll.

Navíc Martina Balogová, jistá si svým úspěchem, začíná mít manýry arogantní hvězdy, což ale vzápětí zazdila při besedě s porotou, neboť netušila, kdo je to Stevie Wonder. Martina disponuje skvělým pěveckým nadáním, ale začínám mít dojem, že víc nám nemůže nabídnout. Postrádám u ní nějaký citelný projev vlastní osobnosti, krom toho, že má sklony oblékat se jak maškara, což včera divákům opět dokázala. Sámera miluje snad celá republika a proto i kdyby zazpíval sebevětší odrhovačku, má zřejmě vítězství v kapse. Ani Šárce Vaňkové nepadla při výběru písně šťastná karta, naopak Aneta Langerová potvrdila své kvality, to samé se týká i Tomáše Savky. Příjemně překvapil i Standa Dolinek, který je naprosto nedefinovatelný svéráz a neustále mě přivádí v úžas, ať už v záporném, či kladném slova smyslu. Přesto pokud bychom to shrnuli, viděli jsme výkony dobré až vynikající. Bohužel to nelze konstatovat o produkci Juliana Záhorovského. Po poslechu jeho podání „hitu“ Dalibora Jandy, mám dojem, že se asi soutěž přejmenuje na „Česko hledá krákoru“ a nebo manekýna. Julian zpíval falešně, a pokud měl někdo vypadnout, měl to být právě on.

Ve skutečnosti ale porota tvořená obyvateli naší země poslala „domů“ Petra Poláčka. A Juliana podržely davy fanynek, kterým je úplně jedno, že neumí zpívat, ale obdivují jeho „hezký obličejík“. I to může být odvrácená strana SuperStar. Ovšem pozornému divákovi nemohlo uniknout, že od začátku Hejma Julianovi stranil a naopak Petra neustále srážel. Samozřejmě Julian může být Hejmovi sympatičtější, ale hlavním kritériem pro hodnocení by měl zůstat zpěv.

Je otázka, proč Petr dostal málo hlasů. Možná má méně fanynek než Julian a možná mu uškodil v očích neratovické veřejnosti fakt, že nakonec nevystoupil na sobotním koncertu ke vstupu do EU ve Společenském domě v Neratovicích a omluvili jej na místě s tím, že mu to smlouva s Novou nedovoluje.

Od začátku nám porota podsouvá Balogovou s Issou, od začátku máme jasné favority a proto ti ostatní jim dělají jen „křoví“. Takový dojem začínám alespoň z toho mít a když si člověk promítne zpětně výroky poroty, cítím určitou manipulaci s veřejností a s výsledky celé soutěže. Nechci tvrdit, že je soutěž kompletně zmanipulovaná, ale pokud vyhazuje z kola ven talenty a dává prostor neumětelům typu Juliana Záhorovského, musím použít oblíbenou parafrázi na citaci z Hamleta - Něco shnilého je ve státě českém.

Stále ale věřím, že ti, kdož něco umí z TOP 10, i když skončí svou pouť předčasně, se v našem hudebním průmyslu uplatní a proto výrok Petra Poláčka, že se určitě vrátí, berme vážně, protože Petr se vrátí a ještě to všem pořádně natře. Až nebudou o budoucnosti soutěžících rozhodovat smsky, ale výsledky prodejnosti desek a návštěvnost na koncertech, teprve pak můžeme stanovit, kdo je skutečně úspěšný a kdo ne.


Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

Reakce k článku


Od: anonym - 3.5.2004 - 13:17

Bla Bla Bla
Samir je super a mysli si o nem co chces ......


Od: juáááááááááááááá - 3.5.2004 - 13:24

Moje Superstar
čau,nejlepší je Aneta Langerová a Sámer Issa a jestli nevyhrajou pěkně mě naserete a končím s váma!Sere mě Hejma,debil jeden,neumí spravedlivě hodnotit a dělá úplný opak,přitom ten jeho žlutý pes stojí za pytel,on neumí zpívat,a hlavně že dělá machra!!!Prostě Anet a Sámir jsou nejlepší Hvězdy SuperStar!!!!!!!!!!


Od: Boss - 3.5.2004 - 13:39

Pouhá Imitace
I když mě čeaká popscéna nechává poměrně chladným, sleduji SuperStar pro zábavu a snad i pro naději toho nového objevu.
Porota ani diváci to nemaj v týhle fázi lehký, už umějí všichni, ale Petr Poláček mi šel na nervy od začátku. Zpívat jednoznačně umí. Kde je problém ? Je to JEN DOKONALÝ imitátor Jona Bon Joviho. Vlastní invence nulová a to tak,že totálně! Ondřej Hejma měl pravdu, s tím výrokem. Poláček zase narval Adamse na Bon Joviho. Ale jestli je tady v Česku nějakej Bon Jovi Revival-není co řešit, zpěkvák tu je.


Od: Zdena - 3.5.2004 - 13:54

No o to jde,pořád všichni tvrdí, že imituje, nic neumí,atd.,ale není to pravda jeho hlas není tak školený jak kluků, co chodili odmala zpívat a proto ho člověk
musí obdivovat. Petr Poláček předvedl včera nejlepší výkon a nechápu to, myslela jsem si,že se dostane do poslední pětice. A on i Sámer není už ten ,co mi přišel naprosto skvělej,co se týče Juliana,tak skutečně
tentokrát vypadal výborně,zpěv byl daleko horší.


Od: nov - 3.5.2004 - 13:55

téměř souhlas s autorkou
Souhlasím s autorkou článku. Samer Issa a Martina Balogová se zřejmě stali neotřesitelným obrazem nové čeké hvězdy propagované především Novou.
Aneta s Tomášem ukázali po několikáté svou kvalitu.
Co se týká Juliána, byl bych k němu trošku shovívavější. Určitě to není tak kvalitní zpěvák jako ostatní z desítky, ale určitě existuje hudební směr, ve kterém by se dokázal uplatnit.


Od: anonym - 3.5.2004 - 13:56

ten SImír Hňissa neumí zpívat


Od: nov - 3.5.2004 - 13:57

dodatek
Samozřejmě Poláček byl perfektní!


Od: .. - 3.5.2004 - 14:14

...
SÁMER JE NEJLEPŠÍ A BASTA!!!!!!


Od: Lenka - 3.5.2004 - 14:14

Soutěž
SuperStar zjevně není o kvalitách,to by musela hlasovat jedině odborná porota.Takhle rozhodly fanynky.Škoda,že se diváci nedozvědí,kolik procent hlasů každý ze soutěžícíh získal.


Od: vita - 3.5.2004 - 14:28

svata pravda
jojo mam stejny nazor jako ty proste tam nechavaji samir a tu co ani nevi jak se ma oblect a misto toho vyhazuji treba toho polacka, ktery v tom zpevu neudelal (ja jsem si ji aspon nevsiml)zadnou chybu......doufam ze samir poleti dalsi kolo a langerova pres pristi.......dekuji za udelani prostoru pro mou reakci dekuji


Od: Markéta - 3.5.2004 - 14:32

Á jé, uražená ješitnost neratovičáků. Kdyby byla z Neratovic ta Balogová, nebo jak se jmenuje, bránila bys jí jako pes baskervilský. Stejně jako teď bráníš Poláčka. On se vrátí "a všem to natře"?
Ale Martino!
Jako kdyby ti vzali nejmilejší hračku.
Nejhorší včera nebyl, ale ti, kteří jsou ti trnem v oku vypadnou v příštích kolech, tak na co ty vášně??


Od: Markéta - 3.5.2004 - 14:34

Jo a všimla sis, že čtenáři, kteří na nerawebu dělali inteligentní komentáře pod prózou, poezií a dalšími "superstárovskými" články , jsou pryč? Pochybuju, že se vrátí.


Od: kordas - 3.5.2004 - 16:25

Ale,ale ......
Vážena paní Bittnerová.Je mi líto,ale musím konstatovat,že s Vaším výkladem této soutěže jste se opět vyjádřila čistě subjektivně a to již po několikáté co jsem sledoval Vaše komentáře.Vykládáte svou"pravdu" jako faktum,které jest neměnéa dané.Byl bych velice rád,kdybych se mýlil a ukázalo se,že tak nemslíte.Přeci není možné aby Váš názor a náhled byl tak specifický a zaujatý.Kordas


Od: kordas - 3.5.2004 - 16:25

Post Scriptum:Ještě dodatek je vidět,že jen Vyši oblíbenci jsou lidé,kterým přejete


Od: berushka - 3.5.2004 - 17:03

Péťa měl smůlu, protože v soutěži zůstali minimálně čtyři horší zpěváci než on. O jeho budoucnost, ale strach nemám..neztratí se.


Od: Máchalka - 3.5.2004 - 18:05

skoro souhlas
V první řadě není správné, že se z jednoho mobilu může posílat víc esemesek. Fér by mi připadlo poslat z jednoho čísla jen jednu. Vždyť se to takhle děje ve spoustě soutěží, tak naprosto nechápu, proč je to tady jinak. Tímto způsobem hlasování totiž lidé nerozhodují o zpěvu, ale jakákoli poblázněná puberťačka, která se zbláznila do Sámerova obličejíčku mu naivně vytříská svůj kredit.
Připadá mi, že už je o vítězi stejně rozhodnuto - bude to Sámer. Zpívá pěkně a má pěkný xichtík, a to je myslím (bohužel) pro náš národ dost podstatný...
Ke včerejším výkonům - nejvíc se mi líbil zpěv Anety, Tomáše (kterej je mimochodem čím dál lepší) a i Petr zpíval pěkně, i když mně osobně připadá jeho interpretace na jedno brdo. Nezasloužil si vyhazov - ten měl zaslouženě dostat Julián nebo Standa, páč oba tam nemaj co dělat. Ani na to křoví nemaj :)
Krom toho hvězdný manýry nepochytila jen Balogová. I Staníček byl docela sprostej, přičemž si myslím, že by všichni měli držet hubu a krok a být vděční za tuto šanci. Nemyslím tím nechat si s prominutím nasrat na hlavu od poroty, ale být na někoho držkatej zvládne každej.
Hawk. Domluvila jsem ;)


Od: Bára - 3.5.2004 - 19:19

Je obdivuhodný, jak rychle byla ta reakce venku. Ovšem pokud nad tím Martina neseděla celou noc. Souhlasím s Bossem. Nejsem hudební odborník, ale když při Petrově zpěvu zavřu oči, slyším Jona Bon Joviho. Jako fanynka-laik jsem slyšela Bon Joviho, jak se snaží zpívat Adamse. Je ale opravdu škoda, že šel ven po kole, který se mu podařilo výborně. Jenže nikdo nehodnotíme podle jednoho výkonu, to nejde. ¨
Martina podle mě nakonec rozhovoru řekla, že Wonder je slepej...Není to zrovna intelektuálka, ale se svým hlasem a nadáním může být nafoukaná jak chce. Skromnost ještě nikdy nikomu nic nezískala.
A Sámer je podle mě opravdu nejvhodnější kandidát. Umí totiž zapůsobit, je takovej vtíravej (v kladným slova smyslu). A nic mu nechybí.
A co se Hejmy týče, buďte rádi, že tam dělá trochu rozruch!


Od: Leny - 4.5.2004 - 8:15

Proč je to s tím hlasováním tak jak je je snad v tomhle státě jasný...vytřískat z toho co nejvíc peněz za smsky.Proto jde poslat z jednoho mobilu tolik zpráv a proto se nehlasuje koho z kola ven ale naopak. A tam je podle mě ta chyba. Proto zatím vypadli dva dobří a úděsnej Julián bez špetky talentu vesele pokračuje v krasojízdě. "Ryba smrdí od hlavy!"
A ještě - Byť se nenechávám ztrhnout krásnejma tvářičkama musím ale říct, že Sámer je opravdu dobrej. Výborně zpívá a umí navodit člověku úsměv jen se objeví na obrazovce...a o tom to myslím je. Z holek začínám mít nejradši Anetu, zůstává normální a zpívá čím dál líp.


Od: slecna_blazen - 4.5.2004 - 10:43

nechapu vas
nevim, co je spatneho na tom, ze Martina rekla svuj nazor, no tak je subjektivni a co? Nikoho nenuti do cteni sveho clanku. Je zajimave, ze se tady debatuje nad superstar, zartimco hvezdna pechota vas nechava chladnymi. Je to oslava narodniho hyenismu!!! Nikomu to nevadi, protoze kdyz vidi hvezdnou pechotu, tak se zasmeje.
Co se tyce Polacka, bylo jasne, ze nepostoupi, protoze nema nagelovanou hlavu a nezpiva takoveho hovadiny- narozdil od Samera, nechapu jak muze vubec nekomu libit, takove kopytko.
Zdravim


Od: Leny - 4.5.2004 - 11:57

to: slecna blazen
Ten pseudonym chapu :-)


Od: Jana - 4.5.2004 - 15:12

Výjimečně naprosto souhlasím s autorkou článku, která - narozdíl od některých komentářů - píše rozumně. Na jednu stranu je nespravedlivé, když řekněme z hudební soutěže vypadne někdo, kdo zazpívá dobře, a krákorající Julián Záhorovský zůstává... Jenže i o tom ta soutěž holt je.


Od: Bára - 4.5.2004 - 15:17

SUPERSTAR
CO TO MÁ JAKO BÝT???


Od: Linda - 4.5.2004 - 15:26

Všechno je podvod
koukám, že jim všichni skáčete na podvod zvaný Superstár. Milí zlatí, pokud se někdo chce stát hvězdou, musí DLOUHO a VELMI pilně pracovat. Tady se ho ujme vizážista, kadeřník, manikýrista, pohybovač a já nevím kdo ještě a on, šašek co nic neumí, si myslí že je hvězda. Ještě je za podpory vylízaného obecenstva drzý jak opice, zpívat neumí a nebude umět, pokud nebude roky makat. zazáří jak supernova, využijí ho a zapadne. Za rok o něm nebude nikdo ani vědět. Talentovaný zpěvák se takové soutěži zdaleka vyhne. Je tam pár pěkných hlásků, Aneta, Martina. Ten poslední mrňavej Dolínek je katastrofa, Slavný julián zpívá falešně. Ta hubatá Šárka má plochý a neznělý hlas. Milý Poláček zatím nic neumí stejně jako ti ostatní.


Od: Markéta Machová - 4.5.2004 - 15:40

Zrno a plevy
Článek mi připadá podjatý, autorka horlivě, téměř až slepě straní Petru Poláčkovi - zdá se, že zejména proto, že oba (patrně) pocházejí z Neratovic. Z článku čiší zahořklost a zhrzená pýcha (nadějné "želízko v ohni" shořelo). Autorka by tyto své pocity neměla obracet proti ostatním účastníkům soutěže, když není pochyb o tom, že Issa a Balogová zpívají z celé desítky nejlíp - nejde tedy o žádné protěžování či předjímání výsledků ze strany poroty, ale pouze o fakt. V každé soutěži se vyskytují ti lepší a ti horší a nelze přece objektivně tvrdit, že soutěž není fér, protože někteří jsou lepší než jiní. Autorkou proklamované údajně zmanipulované dělení na „podsouvané favority“ a „nadbytečné křoví“ je ve skutečnosti pouze naprosto přirozeným a naprosto nevyhnutelným procesem oddělení zrna od plev.
Závěrem pouze podotýkám, že i když jsem Petru Poláčkovi nijak zvláště palce nedržela, byl mi sympatický a jistě by se našli jiní, kteří měli vypadnout dříve, než on (minimálně jeden – zde se ztotožňuji ss autorčiným názorem na Juliana Záhorovského).


Od: Dyler - 4.5.2004 - 17:22

Ach jo...
Uff. Desnej clanek. Predevsim slohove. O nazory ani tak nejde, protoze tohle je proste glosa nezasveceneho divaka, ktery se priklani k rodakovi Polackovi, ktery rozhodne nepatril mezi nejlepsi, coz se ukazalo na divacich - 4,96% mluvi za vse. Takze, vazena pani autorko, co je prednejsi? Fakt, ci domnenky a smyslene reci? Spis mi prijde, ze se autorka snazi byt jakymsi Rejzkem v suknich... Boze, kam ta nezavisla publicistika speje.


Od: Jana - 4.5.2004 - 18:12

Fascinuje mě, jak všichni nejlíp ví, jak to "s tou Suprstár nakonec jako je...". Já bych řekla prostě těch deset a postupně devět, osm, sedm... dva, jedna vstoupili do jisté soutěže s jistými danými pravidly, subjektivnmi i objektivními, kde roli hraje nesporně talent (a ti, co ho mají, nuly rozhodně nejsou - a nebo mají dar, předpoklad jimi nebýt) a taky štěstí, osobní sympatie... Každý si vybere svou cestu a já bych nezatracovala něco jen proto, že to není můj šálek čaje.


Od: Leny - 5.5.2004 - 10:46

Souhlasim s Janou. Pravidla byla jasna od zacatku a tak to proste je..
Nelze si ale nevsimnout, ze zpusob vyrazovani z 10ti finalistu je nefunkcni a jsem presvedcena, ze se mely posilat sms tomu, koho chci vyradit a ne naopak.
Tak proste neposilam sms nikomu, je to zbytecny pokud jich neposlu 50....


Od: lucasbols - 5.5.2004 - 12:27

:o)
Já si nemyslím,že tato soutěž je jen o zpívání.....Všude se píše že ano,ale superstar nemusí umět jen zpívat,musí umět vystupovat a i vypadat.Bez toho všeho většinou nemůže bejt hvězda.Jinak,že by porota byla nějak zaujatá,nevím... Těžko můžu říct,že bych viděl,že by někomu nadržovali... to že se mi nelíbí něčí hlas a nebo celkový výstup neznamená,že odborníci (porota) nemůžou říct,že byl perfektní...
Že je veřejnost zmanipulovaná.. je to 100% vždy je zmanipulovaná,lidi se otářčí jak kohoutek na střeše podle směru kam fouká.. Jinak jak se tu všichni diví nad posíláním více sms z jednoho mobilu,nebo posílání hlasů těm co se líbí ikdyž je to vyřazovací,tak by bylo rozumnější obráceně... ODPOVĚD: O peníze tu jde až v první řadě :) když jste tak blbý a patláte kredity na takovýhle kraviny a jen děláte žně hajzlům z t-mobile,eurotelu atd.. kteří nasadili ceny který maj všude (ale maj jiný platy). Já neposlal nikomu ani jednu sms Petr je muj kamarád už asi 8 let a vím,že by bylo zbytečný mu posílat hlas stejně rozhodujou náctiletý pipky :) Jen díky Petrovi jsem na to koukal,jinak mě televize nezajímá,jen sem ho chtěl slyšet "v telce" vždy jsem to propásnul :)) jsem si jistej,že kdyby zpíval sladárny,tak se tam udrží mnohem dýl :)) ale on nezpívá kraviny,radši se nechá vyhodit než zpívat lunetiky :)) Nevímani proč mu každej vyčítá Bon Joviho nevím kolik vy znáte písniček od něj ,ale kdyby mě porota neupozornila od koho to je,tak bych si ani nevšimnul,že Jovi.A že B.Adams je stejnej jak Jovi jo zpívaj podobnej styl hudby,ale jak lidi slyšeli od poroty,že je to to samý každý kolo,tak se toho chytli jak magoři.Stejně se Petr v hudbě prosadí,myslel jsem si to už dávno,když zpíval a hrál na kytaru v hospodě a nebo u mě :)


Od: anonym - 5.5.2004 - 13:10

Teda Martino! Tomu říkám promo, nezaložila sis PR agenturu?? Hezky si sepsula ty ostatní, ale já si stejně myslím, že ten Sámer je o moc moc lepší než Petr, ten si za to může sám páč byl nudnej, nudnej, nudnej...na takovej typ souteze. Myslím, že za chvíli po něm neštěkne pes.
Škoda, tak Neratovice přišli o svou super star a ted se na ne všichni budou zase dívat jak na město špína, smutno mi hi hi


Od: Mirka - 5.5.2004 - 16:19

Ahoj Marti, tak si nějak nemohu pomoci, musím se vyjádřit k tomu všemu, co se v neděli stalo..
Vzhledem k tomu, že sama mám určité zkušenosti se zpěvem,nedovoluji si totiž říkat "jsem profík", dovolím se k tomu vyjádřit. Slečna Bologová a pan Issa jsou sice talenti, ale technika jim také ješte příliš neříká....Všimla jsem si zkrátka, že pan Issa, si není ale vůbec jistý v hloubkách a výšky vyřvává, takže to je jasný důkaz toho, že se zpívat momentálně neučí...Podobný problém má i slečna Bologová, která ze sebe občas vyluzuje skřeky, které nejsou opravdu příliš zdravé pro hlasivky..A také zpívá podle vzoru Lucie Bilé, která zavedla ve zpěvu nový trend takzv. "halekání", což zní skutečně hrozně. Bohužel je to tak, že spousta lidí to bere za profesionální a správné..Slečna Bologová aní pan Issa nejou v žádném případě hotoví zpěváci a dlouho ještě jim to také potrvá, příjde mi to jen ironické, když soutěž Hledá se superstar zřejmě hledala hotové zpěváky...
V nedělní Superstar byli daleko jiní adepti na "vyloučení".. Ale kdo ví, co vše v tom bylo..
Je jen smůla, davno už neplati "Co Čech to muzikant". Rozhodně né kvalitní, ješte se chci omluvit všem kterým jsem zhanila Národního plyšáka Lucku Bílou..PARDON!


Od: anonym - 6.5.2004 - 1:04

paraada !!! a uz vas maj !!!
o tohle jim (poradatelum) presne slo! ha ha ha ha!!!


Od: Leny - 6.5.2004 - 8:00

pro Mirku
Moc rádá bych Tě slyšela zpívat když máš nervy něco takovýho napsat!
Myslím, že každý druh hudby vyžaduje jinej druh zpěvu a ta "správná technika" zpěvu o které píšeš se zřejmě bude týkat něčeho jiného než popmusik ne???? Krom toho jak už bylo řečeno u superstar přece nejde jen o zpěv!


Od: desodores - 6.5.2004 - 16:05

Pisatelko Martino , konečně článek se kterým souhlasím ...on by Poláček vyletěl tak jak tak...ale v tom kole nemusel.Ale ještě a to tady určitě někdo již napsal (nečetl jsem příspěvky) superstar musí mít vše i vizuální přítažlivost a charisma .....


Od: Míla - 7.5.2004 - 9:23

Superstar
Všechny noviny jsou plné "vlastních" názorů jakkoliv prezentovaných (odborná kritika je přece také jen názor - byť odborný). Martina nám dává možnost polemizovat veřejně a to není zase tak špatné. Já s ní celkem souhlasím. Místo Petra měl jít Julián, jeho Kaskadér tahal za uši i mne.


Od: E. + S. - 8.5.2004 - 19:13

UŽ NÁS NEBAVÍ SUPERSTAR
to co se děje kolem je to děs-stejně je to samá nespravedlnost, co umí zpívat, vypadnou a blbci tam zůstávají-viz: arogantní Sámer-Julián, bože co tam dělá? - Dolínek,jak si můžete myslet,že může být superstar-vždyť jsme muzikální národ-copak to neslyšíte-Aneta-Martina-Poláček,o nich se dá říct,ano, to jsou zpěváci-vždyť i v posledním SPAY to potvrdili odborníci,kteří bohužel neprozradili svá jména,ale i tak máme radost,že i my jsme se s nima shodly.Jak jste vůbec mohli dopustit,aby rozhodovaly hlasy fanynek-vždyť jsou to jen hloupé husičky,které myslí spodní částí těla,jak jsme se dočetly v názorech v superstar a souhlasíme-tady se musí vážně hodnotit ZPĚV a to umí jen ty tři.Ty si zaslouží obdiv a vítězství.Sámer -Julián-Dolínek, ty by jsme vyhodily jako první-proberte se už všichni-vždyť jste udělali ze superstar jen šaškárnu a ne soutěž-v tom hlasování by jsme navrhly ano-fanynky klidně hlasujte ale KONEČNÉ SLOVO BY MĚL MÍT ten kdo to bude vydávat a to je pan HERMAN-ten by měl mít PRÁVO nakonec rozhodnutí ZMĚNIT!!!Jak jste jen mohli dovolit rozhodovat -náctileté?! To kdo vymyslel byl ale s prominutím vůl.Víte co to soutěžící stojí sil a pak vyhraje někdo jen proto,že nějaký husičky myslí jak slepice.Je nám už z toho nanic.


Od: Lucie - 8.5.2004 - 23:46

Pane Boze
Kde se dá sehnat ten "patent na rozum"? Jeden bych si porídila.
Navíc Ti, co posílali esemesky budou i temi, kdoz si následné produkty koupí. Takze to dopadne stejne.
Od kdy by mel byt byznys spravedlivý?
Tato soutez je proste pro ty, kterým stojí za to plýtvat na ni cas a peníze. Julián je prodejnejsí nez Polácek. To je zákon trhu. Kdysi kdesi udelal chybu a tezko najde cestu k vlastnímu, osobitému projevu. Takových je dvanáct do tuctu.Takze cekejte, az se Polácek vrátí. Rekla bych, ze Godot tu bude drív.


Od: Bára - 9.5.2004 - 14:09

Konečně někdo přesně popsal, o co tu jde.Jde o to,kdo se prodá.Hermann by byl blb (s prominutím), kdyby se neřídíl pravděpodobnou prodejností superstar. A jak bylo řečeno, prodá se to, po čem je poptávka. I když zahrnuje náctileté...
Autor soutěže má podíl z každé sms, z každého singlu, každé prodané desky,...Zamyslete se nad tím, proč ta soutěž skutečně existuje. Určitě ne proto,aby hledala nové hvězdy.
A je jen logické, že takoví jako Aneta a Tomáš (nic proti nim) jsou v podobných článcích z obliga. Nikomu nevadí. Vůbec ničím. Hvězda by podle mě část lidí iritovat měla. Taky mě rozčiluje Britney Spears a jak jde na dračku...


Od: Lucie - 9.5.2004 - 22:32

Plne souhlasím s Bárou. Jakékoliv "akademické" diskuse na toto téma jsou zbytecné. V dnesním poradu se navíc ukázalo, ze Záhorovsky má to neco "navíc", co chybí mnohým, co sice intonacne dobre, ale velmi predvídatelne a tudíz nudne zpívají. Aneta se prosadí, protoze jej hlas má náboj, tudíz potrebny sexappeal. V tom byla Poláckova velká slabost. Mezi ostatními pusobil lehce "buranským" dojmem. Neurazit neznamená prorazit. Ackoliv mám uz taky neco za sebou, deti nevyjímaje...presto si troufám tvrdit, ze Petr Polácek zaujmul predevsím zeny stredního veku, které mají o termínu "Superstar" trochu staromódní predstavy.


Od: JERRY - 11.5.2004 - 11:32

skandal v superstar
Sámer Issa je hroznej curak je to nespravedlive,maji fanousky proto vyhravaj mekla by rozhodovat porota a ne divaci.To stejny Julian jenom tam rve ale vyhrava proto ze ma hodne lidi,kamaradu co mu daj hlas!!Je to peknej bordel!!


Od: Terka - 11.5.2004 - 19:03

je to nespravedlivy
Julian je úplná nula, nechápu lidi, kteří mu můžou poslat hlas! je nespravedlivý, aby vyhrál někdo, kdo neumí zpívat ale jenom proto že je hezkej. rozhodnout kdo se stane superstar by mela porota a ne diváci.Julian je fakt idiot ze si o sobě myslí že něco umí.pochybuju že v nejbližších kolech vypadne i když by to byla výborná zpráva.to bych raději nechala postoupit naší českou Dajdou!!!


Od: Katka - 12.5.2004 - 11:59

Na nadpis vám seru!
Mě je to jedno, kdo vyhraje-chleba stejně levnější nebude!


Od: nov - 13.5.2004 - 14:32

nadpis je dobrá věc.
Ale i při požívání chleba je lepší slyšet libé tóny.


Od: Kristína - 14.5.2004 - 10:42

Peter Poláček nemal vypadnúť!!!
Som veľmi sklamaná! Vôbec to nie je fér, aby vyhodili práve jeho. Peter patril medzi najlepších a v kútiku duše som verila, že bude superstar, i keď samozrejme fanynky už majú svojich favoritov od začiatku a ostatní zostávajú v pozadí. Petrovi odkazujem, že je najlepší a nech sa nevzdáva, lebo má na VIAC!


Od: Rasismus - 1.6.2004 - 22:17

bologová
když vyhoděj cikánku je to rasismus když bělocha je to v pořádku...vypadnout už měla dávno, zpívat neumí a procházela jenom s velkou náhodou a podporou hromady cikánů co jí posílaj hlasy...chvála bohu už je venku


Od: Bára - 14.6.2004 - 21:42

Rasismus:Balogová neumí zpívat?Hmm...Jseš frajer. Jo a párkrát jsem jí taky poslala hlas, a to jsem bílá jako čerstvě napadanej sníh.


Od: helena - 23.6.2004 - 17:00

Petře...vrat se slíbil jsi to
tak tohle jsi teda napsal super to je moc pěkný a petr poláček je fakt dobrej a má na to a nepořebuje žádný smsky on ukáže všem co v něm je a určitě vystoupí na veřejnosti a bude super jako vždycky


Od: ááááááááááááááá - 28.7.2004 - 20:32

áááááááááááááááááá


Od: Jixikas - 19.9.2004 - 11:35

Doufám, že Pan Poláček už brzo vydá desku a vy hovada už dáte pokoj s BonJovim a superstár. Talentovaný lidi jako účastníci SS mají dostat šanci se prosadit a když se o to pokusí prostřednictvím takovíhle soutěže, tak má najednou každej keci co? Kdybyste uměli zpívat aspoň zpola tak jako oni, tak se po týhle šanci hned vrhnete. Nejde o to, že v soutěži zpívaj převzatý písničky, ale o to, že pak budou mít možnost dělat vlastní hudbu a už záleží na nich, jestli se jim to podaří nebo ne. Každopádně, kdybych za pár let pustila rádio a slyšela zpívat novej hit někoho ze SS, vůbec bych se nezlobila. Třeba Anetin zpěv dokáže v lidech vyvolat emoce, což je moc dobrý. A co se týče Petra, tak mu fandím.


Od: Lenka - 8.12.2004 - 14:39

Přichystalova 70
moc tě miluju Napiš mi hned prosím moc. Díky tvoje pusinka.


ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0603 s