Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  pátek 19.4.2024, svátek má Rostislav 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Monika Bagárová se dala na návrhářství šperků!

29.05.2012   Aneta Šimonková   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Monika Bagárová se dala na návrhářství šperků!Do povědomí diváků se zapsala jako nejmladší semifinalistka první řady československé SuperStar. Nyní ale Monice Bagárové nestačí jen loudit sametové tóny svého nezaměnitelného hlasu. Mladá zpěvačka má i výtvarný talent, a proto se s budoucí plnoletostí vrhá na další obor - navrhuje šperky.

Monika Bagárová nejen, že se dala na nový obor, ale navíc ji poznáme ve světle, ve kterém jsme ji ještě nespatřili. Zpěvačka byla dosud nevinnou dívenkou, nyní se ale mění v ženu vamp. Na fotografiích k novému projektu sběratelských prstýnků Briliantina odhodila nejen zábrany, ale i luxusní šaty, do nichž na veřejnosti obvykle halí své křivky. Sexy brunetku na nich zdobí jediné, vlastnoručně navržený šperk. „Přiznávám, že jsou to nejodvážnější fotky, které jsem nafotila. Souhlasila jsem s nimi, protože mě celý koncept doslova nadchnul. Navrhnout si vlastní prstýnek je přece tak originální! A jak jinak ho nechat vyniknout než na nahém těle,“ svěřila se Monika, která na svůj prsteníček navlékla stříbrný prsten ve tvaru růže s okvětními lístky v barvě kobaltové modři osázenými drobnými kamínky.

 „Navrhování jsem úplně propadla. Nebylo nic zábavnějšího než si nakreslit prstýnek, který bych chtěla nosit na ruce. Zato vybrat z desítek návrhů jediný mi trvalo hodiny. Nakonec jsem zvolila Tajemnou růži, protože je trochu tajemný. Jeho pravou krásu objevíte, až když se na něj pořádně a dlouze zadíváte. A když objevíte jeho tajemství, už ho nikdy nebudete chtít sundat. Stejně jako já,“ dodává zpěvačka, která září také v televizní reklamě na šperky téže značky a kolekci sběratelských prstýnků 23. května v pražském Bontonland Megastoru slavnostně pokřtí.

Tím ale velkolepá oslava její plnoletosti nekončí. Naopak, nafocení odvážných fotografií je teprve začátek. Kromě nich si Monika udělá radost 24. června narozeninovým koncertem v Jazz Docku a začátkem července odletí do New Yorku. „Podívat se do New Yorku bylo vždy mým snem. Chci spojit příjemné s užitečným. Poznat skvělé město, zároveň zdokonalit svoji angličtinu, zapracovat na zpěvu, a pokud se vše vydaří, natočím tam nový videoklip k připravovanému duetu. A samozřejmě podniknu nějaké výlety do jazz clubů a shopping center. Takhle jsem si oslavu svých osmnáctých narozenin vždy představovala,“ těší se Monika.

Zdroj a foto: archiv značky Briliantina




Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0238 s