Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  pátek 19.4.2024, svátek má Rostislav 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Kateřina Brožová byla hvězdou na večeru módy v autosalónu

04.09.2012   Aneta Šimonková   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Kateřina Brožová byla hvězdou na večeru módy v autosalónuŽe je Kateřina Brožová seriálovou hvězdou, ví dnes už asi každý. Herečka se ale stále více prezentuje i jako zdatná moderátorka a zpěvačka. To byl jeden z důvodů, proč právě ona moderovala slavnostní otevření autosalonu Car Motors MB. K vidění byly nejen vzácné modely vozů, ale o program se postarali i hudební umělci nebo oči návštěvníků pokochaly hned dvě módní přehlídky.

"Mám teď zrovna opravdu nabyté dny, o práci nouzi nemám," přiblížila Kateřina Brožová svůj hektický program. "Tohle moderování jsem vzala ráda i proto, že jsem spokojenou klientkou této společnosti," dodala Brožová, která moderovala otevření showroomu Car Motors MB, kde přítomní mohli obdivovat modely vozů, kterým se někdy říká „méďové“. Vzácné modely, jejichž vznik od sebe dělily klidně i desítky let, si návštěvníci mohli prohlédnout v prostorech autosalonu v Praze 3, hned vedle Gymnázia na Pražačce. Celý večer uvedla sama herečka a ihned po jejích prvních slovech bylo jasné, že půjde o nabitý program. Po odchodu Brožové z pódia začala hrát hudba a mezi diváky v showroomu i venku se na dlouhé linii mola začali procházet svérázní mladíci, kteří předváděli modely pánských oděvů luxusní značky Image House for Men Marco Mirelli. Tato značka nastupuje do České republiky a přítomní si tak mohli v předpremiéře shlédnout modely, které charakterizují tři slova - design, styl, originalita. Vedle péče o klienty přináší značka do mužského světa také inspirativní módní kolekce. Kolekce Howard Hughes 2013, jíž svou přehlídkou prezentovali, patří do série filmových kolekcí této módní značky. Je inspirována vizionářskou osobností Howarda Hughese, jehož příběh zfilmoval Martin Scorsese ve filmu The Aviator. Tváří této kolekce se stal herecký sexsymbol Ján Koleník, který na přehlídce doplnil předvádějící manekýny.
 
Po módní show se slova opět ujala Kateřina Brožová, která nejprve zazpívala sólo a ukázala, že je nejen skvělou herečkou, ale i zdatnou zpěvačkou. Poté si Brožová ještě střihla duety s kolegou Josefem &Stágrem. Kromě skvostných modelů vozidel čekalo přítomné další luxusní překvapení. Tradiční přípitky, kdy jeden z účastníků najde na dně sklenky diamant, jsou stále častějším zpestřením různých večírků. Tentokrát cenný kámen darovala česká společnost DIC (Diamonds International Corporation) a mezi hosty nechyběli ani představitelé této společnosti MUDr. Jana Synková a Ing. Přemysl Synek.  Po přípitku se přítomní mohli rozvlnit vy rytmu kubánské hudby a zvolna se připravit na další přehlídku. Tentokrát si přišli na své hlavně dámy. Dalším bodem programu byla přehlídka Jiřiny Tauchmanové, v níž excelovala nadaná, teprve 15letá modelka Dominika Synková. Součástí programu byl i raut, který hosty gastronomicky provedl různými kouty světa. Ochutnat tedy mohli od japonského sushi, španělské paelly, až po arménskou kávu a Marlenku.

Car Motors MB nechal pro tuto příležitost vyklidit celý autosalón, až na jeden jediný vůz: Mercedes-Benz SL65 AMG Black serie. Nejvýkonnější vůz z divize společnosti AMG o výkonu 661 koňských sil, zrychlení z 0-100km dosáhne tento vůz za 3,9 sekundy. Protože slavnostnímu otevření přálo počasí, v exteriéru mohli zájemci obdivovat historické vozy a designový nábytek Car Sofa.
Party, mezi jejíž hosty se bavili i Jana &Svandová, Lejla Abbasová s Michalem Kocábem, Lucie Zedníčková, Jan Hrušínský s manželkou, Jan Přeučil s Evou Hruškovou a celá řada dalších osobností, končila až v pozdních ranních hodinách. Atmosféru nasajte v naší bohaté fotogalerii (níže).
 
Zdroj a foto: Kloboukfilm.cz



Miluše &Splechtová s manželem Janem Hrušínským a představiteli Car Motors MB


Janě &Svandové to jako vždy velmi slušelo 


Kateřina Brožová okouzlila i svým zpěvem




Přehlídka značky Image House for Men Marco Mirelli byla i lehce teatrální
 


 
Vlasta Korec je známý svou láskou ke čtyřkolým kráskám



Je tam! Kampak asi diamantík přijde? Zástupce DIC výherkyni poradil, že kámen lze zasadit do šperku.



Dominka Synková, Jan Přeučil a Eva Hrušková neodolali, a také se zvěčnili s modelem Mercedes-Benz SL65 AMG Black serie



Kateřina Brožová s dortem pro tuto příležitost, sladkou Marlenkou


 
Na vozítka se přišli podívat i Martin Kraus a Petra Černocká s manželem Jiří Pracný


 
Elegantní pár Jan Přeučil a Eva Hrušková v noblesní společnosti nemohli chybět



Martin Kraus a Anife Vyskočilová


Pánové měli inspiraci, co by si do vozidla mohli obléci. Luxus k luxusu.



Dominika Synková oslnila v modelu Jiřiny Tauchmanové



 


Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.1133 s