Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  sobota 20.4.2024, svátek má Marcela 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


James O´Barr, autor legendární Vrány, v Praze!

26.09.2012   redakce   Komiks   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

James O´Barr, autor legendární Vrány, v Praze!Jedno z největších kulturních překvapení letošního podzimu je konečně venku: komiksová legenda, autor předlohy kultovního filmu Vrána, bude hlavní hvězdou pražského KomiksFESTu. Webmagazín Rozhledna bude u toho...a vy můžete být také!

Na konci letošního října navštíví Prahu autor světoznámého komiksu Vrána, který vstoupil do povědomí široké veřejnosti díky svému filmovému zpracování v hlavní roli s Brandonem Lee. James O´Barr bude hlavní hvězdou letošního, již sedmého, ročníku KomiksFESTu. Vystoupení zahájí přednáška po které bude následovat malba obrazu přímo na jevišti a jeho následná dražba. Vše zakončí autogramiáda. James O´Barr vystoupí v Meetfactory v Praze dne 27. října 2012.

V programu KomiksFESTu je v sobotu 27. 10. od 19 hodin pro Jamese O´Barra vyčleněn celý blok, který bude zahrnovat: přednášku o jeho tvorbě a komiksu vůbec, malbu modelky na plátno přímo na jevišti a jeho dražbu, blok zakončí autogramiáda. „Nebylo jednoduché se s panem O´Barrem spojit. Je velmi uzavřený, skromný, a k tomu ještě nemá příliš rád moderní technologie. Přesto, s pomocí novinářky Kateřiny Sovové naše pozvání s nadšením přijal a velmi rád se se svými fanoušky v Praze setká,“ uvedl Václav Dort, ředitel nakladatelství Comics Centrum, které Vránu Jamese O´Barra u nás vydává.

O´Barr bude po skončení přednášky přímo na místě malovat obraz na plátno. Modelem mu bude Eva Decastelo. Obraz se následně vydraží ještě týž večer. „Podle přání Jamese O´Barra bude výtěžek aukce věnován na dobročinné účely spojené s dětmi. Celá událost bude jistě velmi zajímavá, protože návštěvníci tam budou moci poodhalit roušku tajemna, která Vránu od jejího vzniku provází. Vrána je známá po celém světě a jejích příznivců neustále přibývá,“ dodal Václav Dort.

Vzhledem k velkému zájmu o vystoupení Jamese O'Barra, je pro návštěvníky KomiksFestu připraven registrační formulář pro rezervaci vstupenek na sobotu 27. 10. 2012. S jejich zarezervováním určitě neváhejte, počet míst je omezený!

http://komiksfest.formees.cz/f/registrace-2012/

foto:prweb.com, James´o Barr


Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0276 s