Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  pátek 19.4.2024, svátek má Rostislav 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Goodfellas mají nový singl a po Praze se objevují obří balóny s písmenky

13.10.2012   redakce   Hudba   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Goodfellas mají nový singl a po Praze se objevují obří balóny s písmenkyNení to tak úplně náhoda, že z nich lze poskládat název kapely. Skupinka lidí říkající si POPULAR - pomohla kapele Goodfellas s promem k jejich singlu. Obří balóny se objevily na Vltavě. Krátce na to se povedlo v naprostém utajení nainstalovat na most Legií sérii balónů poskládaných do názvu kapely.

"U nás je obecně málo podporovaná česká scéna a hudba obzvlášt. Chceme dát vedět o této výjimečné kapele, nic jsme tím nepoškodili a lidí, co jeli do práce, měli super zážitek a mohli si s kolegama ukazovat co viděli." Dodává zástupce POPULARu.
 
        Stojí za celou akcí kapela? Nebo někdo takový opravdu existuje? To teď není zcela podstatné. Kapela Goodfellas má nový singl SUPERSMOOTH a je jasné, že to nenechá na díle náhody a postará se o promo důkladně. A když ne, má očividně silnou podporu.

Tuzemská akustická parta GOODFELLAS se vrací z letních festivalů zpátky na klubovou scénu a už se nemůže dočkat. 16. října vystoupí v Paláci Akropolis na Žižkově, který je podle slov kluků jejich druhým domovem. Společně s novozélanďany Gerda Blank zahrají v rámci unikátního výměnného festivalu Move. Goodfellas se pochlubí pražským fanouškům novým singlem, Supersmooth je podle slov kytaristy Jonnyho Angela : "Melancholická píseň o lásce k naprosto rozervané slečně, kterou tolik milujete a přesto Vás každá minuta příšerně bolí, až se ocitáte na hranici svých fyzických možností." Supersmooth nebude na svoji vizuální podobu dlouho čekat. Už koncem října se dočkáme klipu – ten bude mít opravdu pořádně exotický nádech. Natáčí se totiž až v daleké japonské metropoli - věčně pulzujícím Tokyu. Slovo "natáčení" není příliš výstižné - celý klip bude totiž animovaný a kluci v něm budou vystupovat jako kreslené postavičky. Výrobu má na starosti japonské kreativní duo Atsushi Makino a Hisatsu Kasajima, kteří na klipu pracují intenzivně již od konce července.
 
        Loňský rok byl pro Goodfellas především ve znamení debutové desky. Výlet do Kalifornie za producentem Chrisem DiBenedittim zařídil přesně to, co si kluci představovali. Ostřílený americký producent, který založil studio Philadelphonic, má na svém kontě práci s různými věhlasnými umělci. Za všechny jmenujme písničkáře Jacka Johnsona nebo Slightly Stoopid, se kterými úzce spolupracoval. Je jasné, že pro Godfellas  připravil skvělý základ pro debutovou nahrávku. Kapela s jeho pomocí vydala suverenní album ROBBERY BLUES, na kterém se jim podařilo zachovat energický živý projev z koncertů. Vydání desky podpořila následným turné, kromě našich měst se představila také ve Vídni nebo Berlíně. Úspěch kapela zaznamenala u Akademie populární hudby, která ji v roce 2011 zvolila Objevem roku. Na hudebních webech iReport.cz a Musicserver.cz se Goodfellas také dočkali ocenění Objev roku. Rok 2011 byl pro kapelu nabitý a úspěšný a je jasné, že i konec roku 2012 se u kluků nese v hodně našláplém tempu.
 
Koncert:
16. říjen 2012 Palác Akropolis ( společně s kapelou Gerda Blank)
 




Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.3858 s