Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  čtvrtek 18.4.2024, svátek má Valérie 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Přebytečných kil se zbavit lze! Na co si ale musíte dát pozor?

23.10.2012   Aneta Šimonková   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Přebytečných kil se zbavit lze! Na co si ale musíte dát pozor? Přebytečná kila. To je věčné téma a zejména v dnešní době, kdy se lidé odbývají nekvalitní stravou a na pohyb nemají kvůli zaneprázdněnosti čas. Existují ale účinné metody, díky kterým si můžete nechat zformovat problematické partie. Co si ale vybrat, když na trhu je tolik nabídek? V rozhovoru s Renatou Hawaz, majitelkou osvědčeného salonu Pretty Woman Figure, která má mnohaleté zkušenosti a ví, co je nejlepší, vás provedeme světem neinvazivních metod.

Neinvazivní liposukce, kavitace, kryolipolýza. Nejen tyto pojmy nás bombardují ze všech stran. Chcete zeštíhlit, ale nevíte, jakou metodu máte zvolit? S tím vám musí poradit odborník, co na vás funguje. To už je první indicie k tomu, kdy poznáte, jestli jste ve kvalitním salonu. Nebojte se ptát, na co chcete, zkušený personál vám vždy odpoví. Ptejte se na zkušenosti, certifikace, a jakmile se vám při proceduře nebude něco zdát, nebojte se to říci. My jsme vyzpovídali Renatu Hawaz ze studia Pretty Woman Figure. Salon jako jeden z prvních přinesl metodu Bailine (hubnutí řízené počítačem), na kterou dnes pějí ódy i leckteré známé osobnosti. Máte tedy jedinečnou šanci dozvědět se něco od uznávané expertky. A budete-li mít více otázek? Pak navštivte ukázkové hodiny, které jsou bezplatné!
 
Vaše studio poskytuje řadu služeb. Můžete říci, která je nejoblíbenější?
Nejvíce využívanými metodami nyní jsou asi Bailine nebo kryolipolýza, což je metoda na zmrazování tukových buněk. Máme tu ale i další procedury, jako je ultrazvuková kavitace nebo lymfatické masáže. A také novinku, plazmové ošetření pleti, kdy se posilují kolagenová vlákna právě plazmou. Vyhlazují se tím vrásky, mírní se akné, pigmentové skvrny, strie nebo žilky.
 
Nabízíte zeštíhlující metody. Jak se aplikují? Rozdělují se podle typu postavy nebo zdravotního stavu? A lze vůbec říci, která procedura je nejlepší?
Určitě nelze říci, která je nejlepší, protože na každého funguje něco jiného. Proto nejdříve zveme klienty na ukázkové hodiny, které provádíme bezplatně. Zde je změříme, zvážíme a pak tyto údaje dáme do počítače. Ten nám vyhodnotí, jakou by měla daná osoba mít ideální váhu. Samozřejmě také prokonzultujeme i zdravotní stav. Pokud má totiž někdo problém s lymfatickým systémem, tak jsou procedury, které by neměl absolvovat před tím, než se mu vyčistí lymfa. Platí to všude, kde se odbourává přes lymfatický systém. Pokud totiž někdo zadržuje vodu, tak se nejdříve musí vyčistit lymfa, a pak teprve může dotyčný chodit na různé hubnoucí procedury.
 
Zmínila jste lymfu. Máte tu i lymfatické masáže, přístrojovou a ruční. Je některá účinnější?
Účinnější je ruční, protože se působí na uzliny po celém těle. Pokud má někdo ale více tuku v těle nebo vyšší váhu, tak se masérka nemusí dostat až tak hluboko, do spodní lymfy a v tomto případě je dobré masáže kombinovat. Vždy se ale musí otevřít lymfatické uzliny, aby se pročistilo tělo a na to je nejlepší ruční lymfatická masáž.
 
Jsou tyto metody bolestivé?
Z 90 procent bolestivé nejsou. Pokud máte ucpaný lymfatický systém, tak můžete něco cítit. Proto se nejdříve musí pracovat s lymfatickým systémem, aby byl v pořádku, a pak až se zaměřte na samotné hubnutí.
 
Pokud se rychle hubne, tak někdy je zde riziko povolené kůže. Může toto nastat i u těchto metod?
Uvedu příklad. Naše klientky, které chodí na Bailine a zhubnou třeba i 10 kilo, nemají problém s povislou kůží, protože Bailine ji zároveň zpevňuje. Je to stejné, jako když budete držet dietu, ale nebudete cvičit, tělo se vám do nových rozměrů nezpevní. U nás se to ale nestává, protože se zaměřujeme na tělo i na kůži. I když klientky u nás zhubnou 15 kilogramů, nemají vytahanou kůži.
 
Doporučujete klientkám i dodržování nějaké životosprávy?
Říkám, jíst vše, ale v malých dávkách. Zkrátka častěji. Nemá cenu jíst jenom zeleninu nebo něco jiného. Sice to může u někoho fungovat, ale jakmile se vrátíte k původnímu stravování, tak zase můžete mít problémy s váhou. Tělo musí mít čas na to, aby jídlo strávilo. Nemusí mu tedy vadit, když si dáte i knedlíky, ale nesmí jich být šest najednou.

Služby studia využívají i muži. S Renatou Hawaz je zde Braňo Polák.

Foto: Kloboukfilm 


 


Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0281 s