Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  sobota 20.4.2024, svátek má Marcela 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Cestujte skrze obrazovku

27.01.2013   redakce   Film   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Cestujte skrze obrazovkuPřinášíme vám výběr toho nejlepšího, co může v únoru naladit na Travel Channel. Čekají vás Extrémní aquaparky, dobroty, golf i dobrodružství...


Letiště 24/7: Miami

Premiéra ve středu 6. února ve 20:30

Letiště 24/7: Miami je vstupní branou do intenzivního a dramatického světa Mezinárodního letiště v Miami, jak je vidí oči těch, jejichž pracovní náplní je udržovat jedno z největších letišť v Americe v bezpečném provozu 24 hodin denně, sedm dní v týdnu. Letiště Miami je považováno za letiště kategorie X, odbaví ročně osmatřicet milionů cestujících a je klíčovým bodem vstupu do USA. Vzhledem k tomu, že letiště je velké jako menší město, stale se tu něco děje: teroristické hrozby, požáry pohonných hmot, pašerácké gangy, akutní lékařské zákroky, akce agentů-provokatérů, poruchy letadel a dokonce i dopravní nehody vně terminálu. Pokud si myslíte, že znáte život na letišti, zamyslete se znovu. Toto je Miami Airport, jak jste ho nikdy předtím neviděli.

Extrémní aquaparky

Premiéra v pondělí 4. února ve 20:30

Držte si klobouky, protože Extrémní aquaparky vás vezmou na adrenalinovou jízdu po těch nejdivočejších, nejbláznivějších a nejradostnějších vodních atrakcích na světě. Podíváte se od vysokorychlostní, gravitaci vzdorující skluzavky v Orlandu na Floridě až do nejvyšší vodní skluzavky na světě v brazilském Rio De Janeiro, na které jezdci dosahují rychlost přes 100 kilometrů za hodinu. Jistě jen ti velmi odvážní nebo velmi hloupí by se projeli na tobogánu s pouhými dvěma otočkami ve Wave Water World v Rakousku nebo se nechali mučit na skluzavce s téměř vertikálním klesáním v rychlosti 40 mil za hodinu v Bomb Bay v Orlandu. Tyhle důmyslné jízdy nemají žádný jiný cíl, než donutit vás křičet!

Eden jede jíst

Premiéra v úterý 5. února v 11:00

Eden Grinshpan dokazuje, že v dnešní době ani nemusíte opustit svou zemi, abyste mohli ochutnat celý svět. V každé epizodě „Eden Eats“ probíhá jako větrná smršť po 24 hodin některým městem a snaží najít co nejvíce unikátních zahraničních jídel. Od čínských nudlí Look Fun k obědu přes večeři z jihoafrického zajíčka po snídani bosenského pečiva burek odhaluje Eden globální kulinářskou scénu a zjišťuje, jak lidé z celého světa znovu utvářejí své životy a znovu představují svou kulturu prostřednictvím jídla. Každou hodinu vede každý krok k dalšímu pokrmu a další zemi, jako důkaz toho, že k tomu, abyste ochutnali světe, nepotřebujete nutně pas. Po 24 hodinách chůze a jídla možná Eden bolí nohy, ale její žaludek je vždy spokojen.

Planet Golf

Premiéra v neděli 3. února v 16:00

Existuje něco takového, jako je ideální golfová destinace? Sarah Stirk se vydává hledat opravdový ráj pro golfisty, hledá dokonalou kombinaci nádherné přírodní scenérie, svěží zeleně a odborného poradenství. Sarah začíná na Kypru, kde golf je relativně novým rozměrem krajiny s bohatou dávnou historií, a neopomíjí ani vinné sklepy, které by se mohly ukázat jako lákavý odklon od samotného golfu. Ohromující kulisy v Kanadě, Walesu a Itálii mají sice poněkud rozptylující vliv na její hru, ale Sarah nabízí řadu užitečných tipů, jak zlepšit techniku kteréhokoli golfisty. Pokud právě hledáte inspiraci pro víkendový útěk na golf, nebo si chcete dva týdny odpočinout mezi některými z malebných  jamek, Planet Golf vás ujistí, že jste odpálili správným směrem.

Spolehlivý luxus cestování

Premiéra ve středu 6. února ve 23:00

S cestovním pasem, penězi a jízdenkou, samozřejmě do první třídy, vyráží Varun objevovat další z drobných luxusních pobytů svého života. Tentokrát má to potěšení hostit pana Sharma Portugalsko, kde Varun míří na závodní okruh v Estorilu s Pedrem Molerem, s nímž si dopřeje zážitek, na který jen tak nezapomene – jaké to je řídit Porsche Caymen na trati. V Kambodži Varun navštíví slavné chrámy Siem Reap a vezme nás na nádhernou prohlídku tří nejlepších, Angkor Watu, Bayonu a Ta Prohmu. Návštěva Mallorky nabízí možnost navštívit Akvárium v Palmě a ponořit se do nejhlubší žraločí nádrže v Evropě, kde lze plavat se žraloky, rejnoky, mořským okounem a dalšími úžasnými druhy. Varun má ve svém cestovním deníku plány navštívit Keňu, Vietnam, Dubaj a Mauricius, a tak se zdá, že je odhodlán cestovat za luxusem ještě nějakou dobu.

Plavba kolem Hornova mysu

Premiéra v pondělí 11. února v 17:00

Při kroužení kolem mysu Horn na vzrušující plavbě zažije Ben Hull některé ze světově nejzrádnějších vod. Na své cestě poznává Ben Santiago, moderní hlavní město Chile, kde ochutná vzorky některých z tamních nejoblíbenějších vín. Poté letí dále na jih do Punta Arenas v jižní Patagonii, aby zjistil, jaké to je žít jako gaučo. Z Punta Arenas se Ben vydává ve stopách Darwina a plaví se k mysu Horn přes ostrovy tučňáků a uličky mezi ledovci. Cesta jej pak zavede do Ushuaia v ohňové zemi: Tierra del Fuego. Nakonec Ben letí do Buenos Aires, rušného hlavního města Argentiny a domova šťavnatých grilovaných mas Parrilla a svůdného tanga.   



Zdroj:
Britta Soderberg
Travel Channel



Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.2006 s