Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  sobota 20.4.2024, svátek má Marcela 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Zdeněk Podhůrský ve svatebním. Vrhl se do dalšího chomoutu?

06.04.2013   redakce   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Zdeněk Podhůrský ve svatebním. Vrhl se do dalšího chomoutu?Herec, moderátor a zpěvák Zdeněk Podhůrský (53) byl již dvakrát ženatý a teď se rozhodl zkusit štěstí po třetí a obléknout se svatebního. Mnohé ale zaskočí, že místo smokingu na nějž jsme u Zdeňka a jeho role lva salónů zvyklí, se styli-zoval do sněhově bílých šatů, určených pro nevěstu.

Charizmatický herec nevybíral svatební šaty značky Nuance pro svou mladou přítelkyni Ilonu ani se definitivně nezbláznil, ale přijal roli porotce v druhém ročníku soutěže SOUBOJ NEVĚST 2 – Spanilá jízda a společně s herečkou Ivanou Jirešovou
a moderátorkami Dámského klubu Frekvence 1 se zúčastnil focení promo snímků soutěže. „Focení jsme si opravdu užili a byla skvělá zábava. V jednu chvíli se na mě všechny holky vrhly a doslova ze mě ztrhaly oblek a navlíkly mě do těch svatebních. Sice jsem si připadal divně, ale pro zábavu jsem ochotnej udělat spoustu blbin. Holkám se zkrátka nedalo odolat“, usmíval se Zdeněk Podhůrský.

 
O vítězce, která získá hlavní cenu v podobě svatební cesty na romantický ostrov Mauricius do Hotelu Constance v hodnotě půl milionu korun, se rozhodne na finálovém večeru již 6. dubna v Clarion Congress Hotel Prague. Hlasovat pro svoji favoritku můžete prostřednictvím SMS hlasů, více na www.soubojnevest.cz. A navíc nejen, že svým hlasem posunete jednu nevěstu k nezapomenutelnému zážitku, ale uděláte něco pro dobrou věc. Výtěžek ze zaslaných SMS totiž na rehabilitaci dvojčátek Jakuba a Matěje Benešovi, kteří prodělali dětskou mozkovou obrnu. Mediálním parterem soutěže je časopis Tvoje svatba, kde se také dočtete veškeré informace ze zákulisí.

O SOUTĚŽI:

 
Společnost Rofin s. r. o. pořádá 2. ročník originální soutěže Souboj nevěst. Soutěž je určena všem nevěstám, které chtějí svého nastávajícího zcela neskutečně okouzlit, a tak neváhají na sobě zapracovat, aby byly ve svůj svatební den ještě krásnější. Přihlásit se do soutěže můžete na stránkách – www.soubojnevest.cz. Každá žena je jiná, a proto pro každou z nich vytvoříme program šitý na míru.








Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0356 s