Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  sobota 20.4.2024, svátek má Marcela 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Napijte se na zdraví!

07.04.2013   Aneta Šimonková   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Napijte se na zdraví! Konečně je tady dlouho očekávané jaro. Příroda se brzy zazelená, rozvoní a plně odhalí všechny své půvaby. Abyste i Vy rozkvetla do krásy, nezapomeňte na důkladnou detoxikaci organismu, která je po dlouhé zimě opravdu potřeba. Vyčistit tělo Vám pomohou 100% ovocné a zeleninové šťávy Vitaminátor.

Díky nim budete nejen lépe vypadat, ale především se budete skvěle cítit. Přírodní síla ovoce působí jako elixír zdraví a dobré nálady, takže s Vitaminátorem skutečně naplníte heslo „pít na zdraví“.
 
100% příroda
&Sťávy Vitaminátor jsou skutečně výjimečné. Jejich původ je 100% přírodní – neobsahují chemické přísady, konzervanty, barviva ani přidanou vodu. Velká pozornost je věnovaná zpracování surovin, o které se stará patentovaná technologie přímo na místě sklizně, i samotnému balení ve speciálním aseptickém obalu. K výrobě moštů se používá vysoce kvalitní ovoce a zelenina z vlastních sadů v panenské přírodě podhůří Jeseníků. Některé nepěstované druhy jsou nakupovány od prověřených, certifikovaných zemědělců. Pro vznik jednoho litru šťávy je potřeba bezmála 1,4 kilogramu ovoce či zeleniny.
 
&Sťáva vyniká nejen svou plnou chutí, ale především vysokým obsahem vitamínů, minerálů, živých enzymů a dalších důležitých látek. Je tak skutečným koktejlem zdraví, který Vás po dlouhé zimě „nakopne“. Díky obsahu cenných elementů má Vitaminátor obdivuhodné detoxikační a regenerační vlastnosti. Je vynikajícím zdrojem čisté vody, která je v zelenině a ovoci přirozeně filtrována. Nemusíte se tak bát nežádoucího zanesení organismu.
 
Pozitivní účinky na zdraví
Dle svého druhu přináší Vitaminátor i další zdravotní benefity. Základem všech variant je jablko, které zlepšuje peristaltiku střev a čistí je, má protirakovinné účinky, snižuje krevní tlak, upravuje hladinu cukru v krvi, posiluje imunitní systém a chrání Vaše zuby
a dásně. Jablko je doplněno dalšími druhy ovoce a zeleniny, z nichž každý má mnoho dalších přínosných vlastností. Pro jarní detoxikaci se výborně hodí příchuť 100% jablko, jablko-hruška, jablko-mrkev, jablko-jahoda či jablko-černý rybíz.
 
Konzumace zeleniny a ovoce například v podobě šťáv Vitaminátor udržuje acidobazickou rovnováhu těla. Bojuje tedy s překyselením organismu, které se může projevovat nepříjemnou bolestí hlavy, problémy se zažíváním, ztrátou energie či nechutenstvím. Při konstantní acidóze mohou vznikat i vážná onemocnění, jako je vysoký tlak, revmatoidní artritida, cukrovka či rakovina. Proč tedy nezatočit se zdravotními neduhy právě nyní na jaře pomocí pitného režimu se šťávami Vitaminátor!
 
&Sťávy Vitaminátor jsou v prodeji za cenu od 99 Kč v balení o objemu 2, 3 a 5 litrů. K dispozici je 6 ovocných (100% jablko, jablko-hruška, jablko-jahoda, jablko-černý rybíz, jablko-červený rybíz, jablko-malina) a 5 zeleninových (jablko-červená řepa, jablko-mrkev, jablko-celer, jablko-petržel, jablko-rajče) variant. Všechny produkty lze zakoupit přímo na e-shopu společnosti, jež se nachází na adrese: www.vitaminator.cz
 
Zdroj: Originalcom



Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0665 s