Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  pátek 19.4.2024, svátek má Rostislav 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Minulými životy k uzdravení

13.05.2013   Julie Kolocová   Literatura   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Minulými životy k uzdraveníObjevte sílu regresivní terapie k zahojení duševních traumat a zázračné proměně mysli, těla i vztahů. Je tu český překlad další knihy autora bestselleru Mnoho životů, mnoho Mistrů.



Brian L. Weiss
Minulými životy k uzdravení
nakladatelství Metafora


Autor je živoucím důkazem toho, že i čistě vědecky založený člověk je přirozeně napojený do esoterické oblasti. Ve své psychiatrické praxi totiž právě díky tomuto propojení dosahuje nebývale dobrých výsledků. Možná, že "vědeckému" světu tak trochu šlape na kuří oko, ale i tenhle svět se naštěstí pomalu, ale o to jistěji boří. Vracíme se tak konečně ke kořenům dávné přirozenosti, kde intuice, rozum ve spolupráci s naším skrytým nevědomím vedly úspěšně naše kroky.
Jenže tahle cesta bude ještě hodně dlouhá.

Ti, kteří již otevřeli tato vrátka, mají možnost pokročit dál.
Jako bychom místy ucítili ducha Junga a jeho učitele Freuda. Přitom je kniha mnohem lehčím čtením. Lekce psychologie samozřejmě každému čtenáři pomohou, ale i ten skoro začátečník si knihou snadno proklestí cestu k poznání. To snadno má však háček. Nemohu pochopit, aniž bych pochopit chtěl. Dávná pravda nesená na vlnách antické zkušenosti. S touto neochotou se totiž potýkáme. Celá naše tzv. vyspělá civilizace.
Snad proto autor s vydáním svých knih váhal. Naštěstí jeho první kniha rázem obletěla svět a mnozí se "otevřeli", pochopili.
A tak autor píše dál.
V Minulých životech k uzdravení nás pomalu připravuje. Vysvětluje potřebné odborné termíny lehce, nechodí kolem horké kaše. Teze podporují jeho zážitky a hlavně výsledky z medicínské praxe. Tak se rozptýlí i mylné představy například o škodlivosti hypnózy, pochopíme úlohu regresivní terapie a díky klinickým příběhům máme pocit, že jsme součástí příběhu, který nám může pomoci.
Styl psaní dává dobře tušit, že má autor blízko i k laickému čtenáři. Koneckonců pořádá nesčetně seminářů a přednášek, při nichž pomáhá a ukazuje, jak najít cestu k sebepoznání, uzdravení a získání duševní rovnováhy. 
Základem jeho úspěchu je teorie reinkarnace, opakování zrození a terapie založená na jejich poznání. Dr. Weiss dokazuje na příkladech ze své ordinace, jak je tato metoda účinná při léčbě fobií, nutkavého chování, úporných bolestí, depresí i dalších problémů. 
Největší novum, jež kniha slibuje, je v "návodu", jak může každý z nás to dávné poodhalit sám svou vlastní cestou třeba i v tichu obývacího pokoje. Seznamuje nás s několika technikami, které nám pomohou navrátit se v čase přesně k momentu, který nás v současném životě ochromuje.
Že nevěříte? Tak čtěte.

Brian L. Weiss
Minulými životy k uzdravení
vydalo nakladatelství Metafora v roce 2013





(foto www.metafora.cz)


Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0872 s