Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  sobota 20.4.2024, svátek má Marcela 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Paráda! Donald Trump osobně podpořil Celeste Buckingham!

13.05.2013   Aneta Šimonková   Hudba   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Paráda! Donald Trump osobně podpořil Celeste Buckingham!Z ohromného úspěchu se těší zpěvačka Celeste Buckingham! Ani ne týden po oslavě svých osmnáctých narozenin a premiéře jejího nového duetu s Majkem Spiritem dostala pozvání do New Yorku od amerického miliardáře Donalda Trumpa. Ten se rozhodl podpořit její talent a na rozvoj mezinárodní kariéry věnoval slovenské zpěvačce 25 tisíc amerických dolarů!

 

Chvíle nepopsatelné radosti zažívá zpěvačka Celeste Buckingham! V těchto dnech odstartovala první plánované pracovní aktivity v USA návštěvou New Yorku, kam byla pozvaná Donaldem Trumpem a jeho nadací FundAnything.com. Ta finančně podporuje výjimečné projekty i jednotlivce, a do kampaní zapojuje donátory z celého světa. Miliardář a filantrop Donald Trump se prostřednictvím svojí nadace rozhodl osobně podpořit mezinárodní pěveckou kariéru Celeste Buckingham sumou 25 tisíc dolarů! A na své stránce dokonce vyzval další donátory, aby talentovanou zpěvačku taktéž podpořili – cílová suma na podporu hvězdné Slovenky je 100 tisíc dolarů. „Můžeme potvrdit, že Celeste byla ze strany Donalda Trumpa a jeho týmu vyjádřená velmi silná osobní podpora i pro její nadcházející aktivity - ať už umělecké, anebo týkajíce se medializace jejích plánovaných aktivit v USA,“ potvrdil nevídaný úspěch Celestin manažer Lumír Mati.




Celeste (vlevo) a Lumír Mati

V těchto dnech taktéž vrcholí jednání o exkluzivní celosvětové smlouvě
s americkým managementem, který Celeste garantuje uměleckou spolupráci s předními celosvětově uznávanými hudebními producenty. Podrobnosti o tom zveřejníme v krátké době,“
dodal Lumír Mati. „Byl to neskutečný zážitek. Život se mi změnil ze dne na den. Myslím, že odteď se bude díl hodně nových věcí. Jsem za to ráda nejen kvůli sobě, ale za celý náš tým. Je to důkaz toho, že když člověk tvrdě pracuje, dokáže opravdu hodně,“ neskrývá své nadšení mladá hudebnice, která se
o své štěstí podělila i s diváky živého vysílání pořadu
Good Day New York americké televizní stanice FOX5 NEWS http://www.myfoxny.com/story/22192320/donald-trump.

V rámci své pracovní cesty do New Yorku přijala Celeste také pozvání organizátorů každoročního prestižního eventu Slovak Fashion Night, který si letos připomíná 20.výročí slovenské a české nezávislosti. Svou účastí tak v noci na pátek podpořila prezentaci mladých návrhářů ve „velkém jablku“. Na mole představila své modely vítězka bratislavských Módnych dní 2012 Slavomíra Vlasová, návrháři Mária &Straneková, Silvia Kissová a další talentované designérky z Česka a Rakouska.

Ani přes pracovní povinnosti v New Yorku a školní v Nashvillu, však Celeste nezapomíná na své fanoušky v Česku a na Slovensku. Už koncem května přiletí do Evropy, aby narozeninovým dvojkoncertem s Majkem Spiritem - 31. května v bratislavské Refinery Gallery a 13. června v pražské Retro Music Hall - poděkovala svým příznivcům za podporu a zároveň představila nový videoklip k duetu s Majkem „I Was Wrong“, který od premiéry minulý pátek shlédlo na serveru youtube.com více než 600 tisíc fanoušků. Speciálním hostem obou koncertů bude Celestina mladší sestra Carmel, která taktéž rozjíždí slibnou pěveckou kariéru.


O nadaci Donalda Trumpa - FundAnything

Fundraisingový projekt fundanything.com vznikl z iniciativy miliardáře Donalda Trumpa. Jednotlivcům i skupinám dává příležitost představit výjimečné, společensky přínosné projekty, které následně předkládá lidem z celého světa na podporu formou finančních příspěvků.

Celeste Buckingham si v rámci svého projektu vytýčila tvorbu nových skladeb a minimálně dvou nových videoklipů. Její cíl je získat 100 tisíc dolarů. Donald Trump si osobně vybral ze všech zaslaných projektů tři, které finančně podpořil. Jedním z nich jsou právě mezinárodní umělecké aktivity Celeste Buckingham http://fundanything.com/en. 25 tisíc dolarů si Celeste převzala z rukou Donalda Trumpa 5. května v sídle jeho společnosti, Trump Towers na 5. Avenue v New Yorku.

Celeste, která před pár dny oslavila teprve osmnácté narozeniny a úspěšně ukončila jako jedna z nejmladších studentek svůj první ročník na Belmont University v Nashvillu, aktuálně připravuje podpis exkluzivního celosvětového kontraktu, a v horizontě několika měsíců i představení prvního singlu ve Spojených státech.

Zdroj: Slavica s.r.o, www.slavica.cz

Foto: Pavol Martinka



Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.2989 s