Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  pátek 19.4.2024, svátek má Rostislav 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Eliška Bučková vyrazila na přehlídku až do Londýna

28.05.2013   Aneta Šimonková   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Eliška Bučková vyrazila na přehlídku až do LondýnaČeská Miss 2009 Eliška Bučková prožívá doposud nejkrásnější období ve svém životě – sama přiznala, že tak šťastná ještě nikdy nebyla. Ten, kdo ji dělá tak šťastnou, je její nový partner Jakub Malina. S tím je relativně krátce, ale vztah si mladý pár užívá doslova plnými doušky. Dva dny před odletem do Londýna se Eliška i Jakub vrátili z dovolené z Mexika, kam odletěli na spontánní dovolenou, kterou si maximálně užili.

I když si každý představí Elišku spíše na přehlídkovém mole, na představení nové kolekce podzim/zima 2014 módní značky F&F patřila i se svým novým partnerem mezi významné hosty v hledišti, stejně jako Heidi Janků se svým manželem, Martin Maxa, modelka Barbora Vida (Kolářová) nebo celosvětově známé topmodelky Tereza Maxová a Petra Němcová.


Eliška Bučková a Jakub Malina

Neuvěřitelná zamilovanost Elišky a Jakuba byla patrná pro všechny kolem a na každém krokem doprovázel jeden druhého – doslova se od sebe při romantickém výletě v Londýně nemohli odtrhnout a byli neustále jako dvě hrdličky. „Jsem šťastná jako nikdy předtím,“ prozradila v totální euforii Bučková. „Navíc mě mile překvapilo, že mezi hosty módní přehlídky je i topmodelka Petra Němcová, která je mým modelingovým vzorem. Před pár lety mi při vítězství na České Miss předávala korunku, tak o to významnější na ni mám vzpomínky. To, že ji mohu opět vidět, pro mě mnoho znamená.“


Tereza Maxová a Petra Němcová


Partner Elišky, Jakub Malina, nemá fotografy ani média zrovna v oblibě, ale jeho láska k Elišce je zřejmě tak silná, že mu vůbec nevadilo, že jejich vzájemné projevy lásky objektivu fotoaparátů neunikly ani na chvíli. „Zkušenosti mě naučily, že striktně odděluji soukromý život od toho pracovního, takže svého partnera už nezvu na přehlídky, kde předvádím ve spodním prádle, abych nevyvolávala třeba zbytečnou žárlivost. S přehlídkou F&F jsem ale udělala výjimku, protože v minulosti jsem pro tuto značku předváděla na jejich tour přehlídek po Evropě a mám k ní pozitivní vztah. Navíc tady nejsem jako předvádějící modelka, ale host,“ směje se Bučková.



Cestu do Londýna si mladý pár zajisté užil a i když nyní Elišku čekají hlavně pracovní povinnosti určitě si nějakou dovolenou dopřejí i v létě. „Když je v Česku krásně, tak člověk ani nemusí jezdit do ciziny a já si velmi přeji vidět Český ráj, ještě jsem ho neviděla. Vzdálenější cesty preferuji spíš přes zimu, když u nás je zima a chybí slunce. A i kdyby přes léto nebylo v Česku hezky, tak vyrazíme třeba do Chorvatska,“ doplnila Bučková, která také uvedla, že díky pravidelnému stravování i sportování už přibrala pět až šest kilo.


Martin Maxa


 
Zdroj fotografií: F&F


Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0275 s