Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  pátek 19.4.2024, svátek má Rostislav 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Pokušení

01.06.2013   Radka Zadinová   Literatura   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

PokušeníNový společenský román oblíbené autorky, sestry slavné Louise Bagshawe, neméně slavné Tilly, nás zavede do světa hudebního průmyslu. Světa, který je sám o sobě bludištěm vztahů, nejenom profesionálních, ale i lidských, upřímných i falešných, takových, které nám něco dávají a zároveň i berou.

Svět krásy, která se však neobejde bez rivality a falše, bez intrik, bolesti a pádu až na samé dno společenské smetánky... Svět, o kterém mnozí z nás jen sní a který jako by existoval jinde, než ten obyčejný, jenž žijeme my...

Přesto má hodně společného s tím naším - jsou to lidé, co oba tyhle světy spojují. Lidé, kteří, ačkoli žijí v přepychu, prožívají stejné pocity jako my, jenž do jejich životů pouze nahlížíme - tentokrát prostřednictvím velmi poutavé knihy.

Příběh Ivana a Jacka, dvou přátel, kteří si založili firmu, jež zastupuje začínající talenty v oblasti hudební branže nás pohltí od samého začátku. Ti dva se znají už z dob vysokoškolských studií a drží při sobě v dobrém i zlém. Jejich přátelství se zdá pevnější než skála, ale i skálou občas zatřese zemětřesení. A to se stane ve chvíli, kdy se na scéně objeví nová, mladá, krásná a nadaná zpěvačka Kendall... Její úspěch je obrovský, celá Amerika je z nového objevu nadšená a tak se Ivan s Jackem rozhodnou zkusit štěstí i v zámoří a domluví jí turné po Anglii...

Ivan, ačkoli ženatý, odjíždí s Kendall do Anglie a během turné podlehne vábivému pokušení. To ovšem vrazí klín mezi něj a Jacka, který mu to nedokáže odpustit, rozpustí firmu, a každý z nich si založí svou vlastní, konkurenční společnost... Začíná rivalita, boj, intriky a hra, kdo z koho... Hra, na jejímž konci nebývají jen vítězové a poražení, ale i lidé, kteří utržili spoustu ran, zklamání i proher.

Jak to všechno dopadne se dozvíte, když příběh o sladkém pokušení dočtete do konce, kde se možná mnohý z čtenářů dočká nečekaného zvratu a překvapení, kterými je autorka již dobře známá. Těšte se na napětí, švih, rychlý dějový spád, milostné zápletky a nepočítejte s tím, že dopředu budete tušit, jak to všechno nakonec dopadne.



Tilly Bagshawe, Pokušení, BB Art 2013


Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0691 s