Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  čtvrtek 18.4.2024, svátek má Valérie 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Micah

24.11.2013   Radka Zadinová   Literatura   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

MicahNázev dalšího dílu upírské fantasy série s hlavní hrdinkou Anitou Blakeovou je zároveň jméno leopardího nimir-raje Micaha Callahana, jejího partnera, milence a přítele. Tento muž nakráčel Anitě do života vskutku svérázně v díle nazvaném "Narcis v řetězech". 

Ačkoli se do té doby neznali, okamžitě mezi nimi vzplanula živočišná touha a vášeň, která zejména Anitu zaskočila a dodnes v ní budí rozpaky. Neměla by toužit po muži, kterého právě poznala, a dokonce se ním pomilovat pár hodin poté, co se jejich osudy náhodně protkly.

Jednoho dne Anita odlétá do Filadelfie, aby tu probudila mrtvého svědka v procesu FBI. Nemůže však odletět sama, už kvůli nenasytné sexuální moci Ardeur, kterou musí sytit přibližně každých šest hodin. Proto Micah odlétá s ní. Je to vlastně poprvé, co ti dva zůstanou spolu o samotě víc než jen pár hodin. To zjištění Anitu zaskočí a vzbudí v ní strach z toho, co přijde, zejména poté, co zjistí, že Micah rezervoval pohádkový pokoj v hotelu snů namísto toho, který jim zamluvila FBI.

To vše Anitu přiměje přehodnotit své pocity vůči tomuto muži i vůči svému životu vůbec. Je normální, že žije s dvěma muži ve společné domácnosti a s několika dalšími se podle příležitosti miluje? Navíc případ, který vypadal jednoduše, se zkomplikuje nenadálou mocí, kterou sama Anita příliš nezvládá, a nepřidá tomu ani Zombie, která se vzepře tak, jak by to Zombie nikdy udělat neměla. Co má s tím vším společného Larry Kirkland, který měl původně letět do Filadelfie místo Anity?

Někdy stačí jedna nepříjemnost zabránit ještě horší věci - smrti přítele. Osud zřejmě ví, jak namíchat pohár, který pijeme a leckdy dopít nestačíme. Spisovatelka Laurel K. Hamiltonová zase ví, jak namíchat dobrý příběh a jak udržet čtenáře v pokušení dočíst až do poslední stránky. Ačkoli Micah je spíš než román jen vsuvka, doplněk této skvostné série, stojí za to si jej přečíst.

Micah
Laurel K. Hamiltonová
Epocha, 2013


Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0522 s