Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  pátek 19.4.2024, svátek má Rostislav 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


NHL: Velká divácká show prošpikovaná hypermoderní technologií

01.02.2015   redakce   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

NHL: Velká divácká show prošpikovaná hypermoderní technologií Ani nejlepší hokejová liga světa se dnes neobejde bez moderních informačních technologií. I když výkon hráčů zůstává stále tím hlavním, dnešní NHL je především velká divácká show. A tak provozovatelé musí věnovat velkou pozornost i marketingu a komunikaci.

Provozovatel klubu San Jose Sharks se rozhodl zefektivnit komunikaci mezi zaměstnanci, ale také s externími dodavateli a agenturami. Neustálé rozesílání rozesílání e-mailů je nepraktické a jejich správa bývá ve velkých společnostech obtížná a nepřehledná. Sharks Sports & Entertainment proto sáhli po nejnovější verzi firemní sociální sítě SAP Jam. Ta umožňuje jednoduše komunikovat s ostatními a sdílet s nimi dokumenty, myšlenky a nápady pro dosažení společných cílů.
 
Logika sociálních sítí napomáhá zlepšení spolupráce zaměstnanců, jejich zapojení a pochopení firemní kultury a cílů. Firemní sociální síť SAP Jam přitom nabízí možnosti, které znají uživatelé z ostatních sociálních sítí, vše ale v bezpečném prostředí umožňujícím zachovat si plnou kontrolu nad důvěrností jednotlivých dokumentů i sdílených informací. Hlavní uplatnění našel SAP Jam především v marketingovém oddělení San Jose Sharks, které je samo o sobě velice rozsáhlé, a zároveň musí komunikovat s mnoha dalšími odděleními i partnery.
 
Během pouhých 3 měsíců se na nový systém práce se adaptovalo více než 90 procent zaměstnanců. Nová verze aplikace přináší především vylepšené uživatelské rozhraní, které bylo vyvíjeno s ohledem na co nejvyšší rychlost a ergonomii ovládání. Neustálé hledání základních informací práci neurychlí. Proto jsou v nové verzi běžně používané funkce jako zasílání dotazů či dokumentů hned na úvodní stránce, kde jsou vždy po ruce. Další možností je vyhledávání za použití filtrů nebo zasílání notifikací. Vylepšené rozhraní ocení spolupracovníci uvnitř i vně organizace, kteří se pravidelně připojují k různým skupinám a budou se tak lépe orientovat.
 
Nově přidané funkce pro správu skupin ocení převážně správci, kteří tak mohou snadno udržovat aktuální obsah a měnit skupiny podle potřeb podniku. Počínaje aktuální verzí používanou i San Jose Sharks je SAP Jam dostupná také pro platformu Apple, díky kterému mají uživatelé přístup do aplikace kdykoli a odkudkoli.
 
Doba žádá rychlost a efektivitu

Firemní sociální síť SAP Jam používá v současnosti více než 15 milionů uživatelů po celém světě. I její vývoj probíhá v logice sociálních sítí. Na vylepšeních nové verze se podílelo více než 80 zákazníků, kteří sdíleli své nápady a požadavky s vývojáři přímo na této platformě. Podnikové sociální sítě a workflow obecně hrají v dnešním (digitálním) světe důležitou roli. Zákazníci potřebují software, který jim pomůže zefektivnit a zrychlit spolupráci v rámci heterogenních týmů při řešení zásadních obchodních záležitostí.
 
Nejnovější verze SAP Jam v sobě kombinuje propracované uživatelské prostředí s rozhraním work patterns. Díky tomu se mohou jeho uživatelé jednoduše spojit se svými zaměstnanci, zákazníky i obchodními partnery a efektivně komunikovat na jednom místě. Úspěch SAP Jam na trhu podtrhlo také umístění v žebříčku IDC MarketScape za rok 2014, což je nástroj pro hodnocení dodavatelů informačních a komunikačních technologií na trhu.
 


Zdroj: Jan Lodl / Více informací najdete na www.sap.com, @sapnews nebo www.sap-tv.com.


Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0305 s