Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  pátek 19.4.2024, svátek má Rostislav 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Český Fantom opery Radim Schwab dostal k narozeninám rekord, švába i obrazy!

22.07.2015   redakce   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Český Fantom opery Radim Schwab dostal k narozeninám rekord, švába i obrazy!Představitel titulní role Fantom opery a řady dalších, herec a především zpěvák Radim Schwab slavil netradičně své 37. narozeniny. Na zahraniční multikulturní lodi Cargo Gallery-Niké, která přechodně kotví v Praze, uspořádal velký koncert, na kterých dorazilo na 250 diváků. Netušil však, co ho čeká!

Velkým překvapením i pro zpěváka bylo, že na loď dorazil zástupce Agentury Dobrý den z Pelhřimova, která už řadu let zaznamenává rekordy. A ten pak přímo na jevišti Radima Schwaba změřil a vznikl tak nový český rekord! Zároveň také kdysi nákladní loď Niké, přebudovaná na multikulturní centrum byla svědkem poprvé stanovení rekordu a měření kohokoli a čehokoli! 

 

„Mohu potvrdit, že oslavenec Radim Schwab je nejvyšším evidovaným českým zpěvákem s výškou téměř 193 centimetrů, ovšem bez bot a bez ponožek,“ prozradil komisař Tomáš Hrábek, který prozradil, že v novém vydání České knihy rekordů, která vyjde zřejmě na podzim, už nový zápis bude. Jinak měří zpěvák téměř dva metry.

 

„Já jsem tušil, že se na mě něco chystá, ale co, to jsem nevěděl. Bylo to překupko a byla to legrace. Hlavně, když jsem se musel zout, postavili mě ke zdi a měřili. Děkuju za to svým přátelům, udělalo mi to radost, stejně jako další dárky, ale hlavně to, že přišlo tolik lidí. Praskali jsme ve švech,“ prozradil Schwab, který dostal dokonce dort ve tvaru švába. Přinesl mu jej Jan Vaněk z Fondu ohrožených dětí, s kterým zpěvák řadu let spolupracuje a pro který udělal několik benefičních koncertů.

 

Kromě jiného dostal i obrazy. Jak od fanynky, ručně malovaný portrét, tak i od přední české malířky černobílých obrazů, která slaví velké úspěchy po celém světě Michaely Žemličkové.

 

„Dostal jsem láhve vína, milé dárky a dokonce obří bublifuk. Prý, abych se nenudil. Co je to nuda, to neznám,“ dodal s úsměvem Schwab, který si chce v srpnu užít pár dní dovolené a nabrat sil jak na další sezónu Fantoma opery, tak i na podzimní a vánoční koncerty.


 Foto: Petr Mráček a management R. Schwaba


Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0235 s