Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  pátek 19.4.2024, svátek má Rostislav 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Iva Kubelková umí překvapit. Nejvíc dostala svého partnera!

25.11.2015   Aneta Šimonková   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Iva Kubelková umí překvapit. Nejvíc dostala svého partnera!Modelka, herečka a moderátorka Iva Kubelková nafotila před pár týdny luxusní kalendář pro rok 2016, kde vypadá velmi svůdně a sexy. V sobotu jej slavnostně poslala do světa. Před tím však soubor třinácti fotografií, které vznikly pro společnost Vivenso zabývající se špičkovými vysavači na bázi voda-vzduch, pokřtila. A kdo se ujal role kmotra? Všichni jeho jméno očekávali s napětím. Včetně jeho.

Ano, kmotr sám do poslední chvíle netušil, že bude polévat stránky plné nádherných fotografií Ivy. „Rozhodla jsem se, že o tuto roli požádám člověka mě nejbližšího, toho, který mi už 13 let ukazuje, co je to bezmezná láska, otce našich dětí,“  pronesla do mikrofonu Iva a přizvala svého životního partnera Jiřího Jiraska, kterého Iva také označila jako muže, jenž nejspíš nemá konkurenta, co se týká počtu jmen (narážela tak na to, že Jiří byl dlouho tajemným mužm vedle Ivy a média střílela jedno nepravé jméno vedle druhého). Dnes už ale každý ví, jak se jmenuje, proto se nemusel schovávat a role kmotra se ujal s velkou elegancí.

 

Na slavnostní křest do pražského klubu SOHO dorazilo kromě Ivy Kubelkové také několik jejích přátel a kolegů z branže, mimo jiné modelka Simona Krainová, jejíž šikovný manžel Karel Vágner a jeho společnost Scandal Media Group má celou produkci na svědomí. Dále pak Česká miss Nikol &Svantnerová s partnerem, moderátorkaLucie &Silhánová, Roman Ondráček z Pokondrů, módní návrhářka Kateřina Geislerová, moderátorka a bývalá televizní hlasatelka Stáňa Lekešová, zpěvák Jaro Smejkal a řada dalších

 

Na pódiu pak nechyběl ani fotograf Matúš Toth, který je autorem nádherných a velmi sexy fotografií. „Focení kalendáře probíhalo v pohodě, ve velmi přátelské a vtipné atmosféře a musím říct, že mě to velmi bavilo. Iva byla naprosto skvělá a energičnost z ní přímo sálala. Jsem za tu spolupráci velmi rád,“ přiznal známý fotograf, díky němuž vznikly naprosto luxusní fotky.

 

Všechny fotografie působí nadčasově a energicky, stejně jako vysavač, s nímž je Iva také vyfocená a funguje na principu energie voda-vzduch. To jsou mimochodem dva základní živly ze čtyř na naší planetě. Živelná u focení byla i sama Iva.

 

„Bylo to velmi akční. Chvilku v bazénku s vodou, pak mi pro změnu z velkého větráku foukal vítr do vlasů, aby to na fotografiích vypadalo dobře. Musím říct, že se to hodně podařilo. Kalendář je laděný do přitažlivé polohy, ale všichni, co mě znají, znají mé hranice. I já je znám a za určitou hranici bych nikdy nešla. Takhle mi to vyhovuje,“ pochvalovala si Iva Kubelková, kterou diváci mohou například stále vídat v roli doktorky Dvořákové v seriálu Cesty domů.

 

Fotokalendář pro rok 2016 s Ivou Kubelkovou si zájemci budou moci během několika dní zakoupit například jako netradiční vánoční dárek na e-shopu www.promujdomov.cz

 

 

Bujarého křtu se zhostili zástupci firmy Vivenso, Matúš Toth drží kalendář, Jiří Jirasek polévá a Iva která už má vše za sebou, je vysmátá.

Foto:
 Vivenso

 



 


Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.05 s