Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  čtvrtek 18.4.2024, svátek má Valérie 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Ladies Night v Cinema City odstartuje premiérou filmu Lída Baarová

13.01.2016   Aneta Šimonková   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Ladies Night v Cinema City odstartuje premiérou filmu Lída BaarováTradiční a mezi ženami velmi oblíbená Ladies Night v Cinema City je tu i v roce 2016. V tomto roce odstartují večery pro dámy premiérou očekávaného životopisného dramatu Filipa Renče - Lída Baarová. Dámy se kromě projekce filmu mohou těšit na welcome drink, tombolu se zajímavými dárky i jedinečné taneční vystoupení v podání Marka Dědíka, kterého divačky mohly vidět v letošním ročníku Stardance. První letošní Ladies Night se koná 19. ledna od 19:00 v Cinema City Nový Smíchov.

Film Lída Baarová, který účastnice Ladies Night uvidí v předpremiéře ještě dříve, než vstoupí oficiálně do kin, vypráví skutečný životní příběh významné herečky českého původu Lídy Baarové (Táňa Pauhofová), která svým šarmem uchvátila nejen tehdejší diváky. Ve své době si užívala slávy i náklonnosti významných mužů tehdejšího nacistického Německa – později i samotného vůdce Adolfa Hitlera (Pavel Kříž). A tak vyvstává otázka, zda je opravdu možné milovat zločince takového formátu. Podívejte se s námi do nitra duše jedné z žen, která jako jedna z mála českých umělkyň pronikla až do blízkosti samotného Adolfa Hitlera.

Neobyčejný příběh Lídy Baarové zpracoval režisér Filip Renč. Ve filmu se diváci mohou těšit na řadu oblíbených českých i zahraničních herců. Hlavní roli bravurně ztvárnila Táňa Pauhofová, z dalších herců jmenujme: Karla Markovicse, Gedeona Burkharda, Simonu Stašovou, Martina Hubu, Lenku Vlasákovou, Pavla Kříže, Annu Fialovou, Jiřího Mádla, Zdenku Procházkovou, Michala Dlouhého, Helenu Dvořákovou, Miroslava Táborského, Aloise &Svehlíka, Davida Novotného a Jana Révaie.

Každá z návštěvnic Ladies Night, která si zakoupí vstupenku, bude navíc automaticky zařazena do slosování o hodnotné ceny, které do tomboly věnovali partneři. Losování tomboly proběhne před promítáním filmu přímo v kinosále. Pro všechny příchozí bude navíc coby pozornost přichystán welcome drink. Vstupenky na Ladies night je možné zakoupit za 199 Kč na pokladně kina nebo online na www.cinemacity.cz.

Zdroj: PRESSCODE





Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0439 s