Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  sobota 20.4.2024, svátek má Marcela 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Praha lepší než New York

28.01.2016   redakce   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Praha lepší než New York

V Praze totiž nemusíte ve frontě za Carrie Bradshaw čekat na místo v restauraci. Prostě si ho zarezervujete on-line (odkazy viz níže). Pak v restauraci jednoduše rozrazíte dveře a strávíte poklidné gurmánské chvíle u svého oblíbeného stolu. A pokud dosud žádný takový stůl nemáte, není nic jednoduššího, než si ho najít. 

Steakbary, pizzerie, mexické resturace, čínské restaurace. Záleží jen na vaší chuti. A na vaší zeměpisné poloze. Je libo Praha, Brno, Ostrava, Plzeň, Hradec Králové, Liberec nebo Olomouc? Tady všude je dovoleno si hrát na Pohlreicha. Profesionální koštování bez nervů a shánění toho správného místa na poslední chvíli.

Svůj ideální podnik velmi jednoduše najdete pomocí vyhledávače, který zohledňuje název, typ restaurace nebo místo, kde se právě nacházíte nebo kam to máte nejblíž. A pokud nevíte, co s načatým večerem nebo kam vzít obchodního partnera na oběd, je fajn tu zabrouzdat a nechat se inspirovat. Ať už k důkladnému výběru té nejbližší a nejdokonalejší restaurace v Praze nebo prostě jen k náhodné volbě pomyslnou ruletou. Je škoda, když je pěkná restaurace Praha, Brno, Olomouc, jedno kde, ale s výborným jídlem opomíjena, protože není v centru města. Proto s výběrem pomáhají i recenze, které na uvedených odkazech najdete.

Jednou z takových turisticky opomíjených lokalit je např. Praha 10. Přitom je tu tolik možností zábavy i dobrého stravování. Když sem zavítáte, máte možnost se tu pobavit ve Strašnickém divadle či Vršovickém divadle MANA, nebo v menším a přesto pozoruhodném Divadle Miriam. Sportovní řádění tu nabízí sportovní centrum Gutovka, kde je lezecká stěna a skatepark, nebo třeba HECTOR Sport, kde se podle libosti zapotíte v posilce nebo v sauně a pak ještě vystajlujete v solárku. Pro místní se nabízí pravidelné organizované cvičební lekce ve Sport centru 10.

Jste-li založeni víc přírodně, rozhodně vás nezklame procházka po Havlíčkových sadech olemovaných potokem Botič nebo tiché bloumání po Vinohradském hřbitově. A po těch všech zážitcích maximální spokojenost zajistí dobrý gáblík! Tuto část programu obstarají restaurace Praha 10 nebo v případě jižansky chlupatých jazýčků pizzerie Praha 10.

Speciální pozvání zaslouží specialita: Malešický mikropivovar poblíž Malešického parku, do kterého si místo zarezervujte zde: restaurace Praha 10 StrašniceDomácí pivo v kombinaci s domácí kuchyní, to je záležitost víc než lákavá a originální.




Zdroj foto: výše uvedené odkazy (obsahově: nahoře Milano Pizzeria, dole Malešický mikropivovar)




Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0773 s