Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  pátek 19.4.2024, svátek má Rostislav 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Leona Gyöngyösi vyprodala pražské Klementinum

30.03.2016   Aneta Šimonková   Hudba   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Leona Gyöngyösi vyprodala pražské KlementinumNení příliš mnoho zpěvaček v českém šoubyznysovém rybníčku, které by se věnovaly gospelu. Mladá, krásná Leona Gyöng?osi je v Česku asi jedna z mála, ne-li jediná sólová zpěvačka tohoto žánru. A protože kromě sexy vzhledu a charisma jí pánbůh nadělil i nádherný a silný hlas, dokazuje každým svým vystoupením, že je jedinečná. Jako například na Zelený čtvrtek, kdy spolu se svými hosty vyprodala Zrcadlovou kapli pražského Klementina v rámci Gospel night.

Mnozí ji přezdívají „česká Beyoncé“. Na toto označení je Leona sice už trochu alergická, ale rozumí mu.

„Mě to samozřejmě na jednu stranu těší, že mě srovnávají s takovou hvězdou, ale na druhou stranu chci být a jsem sama za sebe. Mám své vzory, nicméně nechci nikoho kopírovat, jít v něčích stopách. A věřím, že jsem už za ty roky dokázala, že něco umím. Zároveň ale s pokorou vím, že se mám ještě mnohému učit a zdokonalovat se člověk vlastně může celý život.“

 

Pražské Klementinum, kde se konal jedinečný koncert bývalé členky New Golden Kids Leony Gyöngyösi, bylo zaplněno do posledního místečka. Mnozí už tuhle sexy krásku s mahagonovým hlasem slyšeli, ale někteří byli na jejím vystoupení poprvé. Všichni však odcházeli z pražského Klementina plni emocí a s obrovským nadšením

 

Zpěvačka však v rámci Gospel night nevystoupila sama. Skvělý doprovod jí dělali Petr Kutheil, Jaro Smejkal, Jan Bendik, Martin Císař, Mario Fanklin, zpěvačkaElis a také Leonina sestra, rockerka Gygy.

 

Večerem v Zracadlové kapli provázela moderátorka televize prima Veronika Farářová Sasková.

 

„Jsem velmi šťastná, že přišlo tolik lidí, že mě podpořili přátelé, že se mi podařilo dát dohromady skvělé hudební hosty, kteří se mnou vystoupil a hlavně, že můžu dávat lidem radost. Přišla spousta lidí, přišli i lidé z nadace Mamahelp, ženy, které bojují s rakovinou a nebo svůj boj už vyhráli, a těmto ženám chci svou hudbou dávat víru a naději. Byl to pro mě velký zážitek a moc všem děkuji.,“ řekla po koncertě dojatá Leona, která před mnoha lety mimo jiné moderovala společně s Terezou Pergnerovou známý hudební pořad Eso a po Lucii Vondráčkové převzala moderátorskou štafetu legendární Marmelády.

 

Nyní už Leona Gyöngyösi se svým týmem chystá další koncertní vystoupení v rámci projektu Soul and Blues nejen v Praze, ale opět v rámci celé republiky, takže se máme na co těšit. A v současné době ladí už termíny na podzimní a vánoční koncertní vystoupení.



Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.039 s