Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  sobota 20.4.2024, svátek má Marcela 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


CELEBRITY S.R.O = skvěle obsazená komedie a dvě hodiny smíchu diváků!

14.11.2016   Petr D. Mráček   Divadlo   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

CELEBRITY S.R.O = skvěle obsazená komedie a dvě hodiny smíchu diváků! Skvěle obsazená divadelní komedie CELEBRITY S.R.O. pod režijním vedením Antonína Procházky, má za sebou první představení. Na premiéru, která se konala 8. 11., přišly do pražského Divadla Palace nejen stovky diváků, ale také řada známých osobností. 

Výsledkem byly dvě hodiny smíchu a úsměvy na tváři při odchodu ze sálu! Velkým překvapením byla i účast známého hudebníka Ondřeje Soukupa.

„Situační“ komedie z prostředí natáčení nekonečného seriálu je divákům velmi blízká, a někdy až pitoreskní části příběhu dovedou všechny k tomu, že to vlastně není ani tak moc nadsázka. Mnoho z toho je postaveno i na reálném základě, někdy až neuvěřitelném světě českého šoubyznysu!

„Je to příběh o natáčení nekonečného seriálu, kde úspěch určuje reklama a procento sledovanosti. Příběh z prostředí jednoho televizního studia s velkým humorem vypovídá o světě, v kterém je zločinec zákonem chráněn často lépe, než jeho oběť, o praktikách televizní zábavy, která v zájmu sledovanosti nabídne divákovi cokoli. Jednoduše komedie o době, kterou dobře známe, nad níž sice můžeme i plakat, ale lepší je se jí zasmát,“ říká režisér Antonín Procházka.

„Pokud jsme diváky potěšili a evidentně se dobře bavili, protože se opravdu celou dobu smáli, pak to je pro nás největší odměna. Já tedy nevím, čemu se v mém případě smáli, protože jsem krásný, mladý, urostlý a ke všemu charismatický muž, kterému žádná žena neodolá,“dodal s humorem sobě vlastním herec Lukáš Pavlásek, který se v komedii alternuje s Martinem Písaříkem. A jejich role se opravdu hodně vtipná.

„Obdivuji každého, kdo se pustí do komedie, protože pobavit diváka je to největší umění a před Antonínem Procházkou skutečnou s mou paní Evičkou hluboce smekáme. Velice se nám to líbilo a opravdu jsme se smáli od začátku až do konce,“ řekl herecký bard Jan Přeučil.

Nadšená byla i hvězda filmů Florenc 13.30, Sněženky a machři a dalších, Valentina Thielová. „Ráda se směju a tohle bylo milé, vtipné a přitom hezky udělané. Skvělé obsazení mě velmi mile překvapilo. Všem to doporučuji,“ říká Thielová.

Podobně to viděli další osobnosti jako herečka a dabérka Regina Řandová, herec a režisér René Přibyl, herec a dabér Michal Holán, herečka Marika Procházková,  herec Václav &Sanda, herec a střihač Tomáš Lipský,  zpěvák Josef Vágner, zpěvačky Petra Hapková a Iva Marešová, tanečnice Libuška Vojtková, nebo i starosta Prahy 1 Oldřich Lomecký. 

Na jevišti zářili Adéla Gondíková, Viktor Limr, Kamila Kikinčuková, Andrea Elsnerová, Daniela &Sinkorová, Zdeněk Rohlíček, Antonín Procházka nebo Oldřich Vízner. „Když vstoupil pan Vízner na jeviště jako šašek, tak to byla asi chvíle, kdy divákům tekly od smíchu slzy. Od je veliký profesionál a skvělý herec a tahle role “zhrzeného“ herce mu sedí velmi. Jinak je to skvělý tým a Antonín Procházka je vždy záruka skvělého příběhu, úspěchu,“ říká producent projektu Jiří Turek z JT Production.

Ještě do konce roku mohou diváci, kteří mají rádi dobré, české komedie a opravdu se chtějí od srdce zasmát, přijít do Divadla Palace dvakrát. Konkrétně 27. listopadu a 19. prosince. 





Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0733 s