Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  pátek 19.4.2024, svátek má Rostislav 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Velký návrat na obrazovky. Michal Suchánek a Richard Genzer znovu v akci!

26.11.2016   Aneta Šimonková   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Velký návrat na obrazovky. Michal Suchánek a Richard Genzer znovu v akci!Tentokrát se objevili v novém formátu. Na televizi Barrandov před pár odstartovala show Kdo to ví?, kde se role nekompromisního moderátora ujal herec Michal Novotný a soutěžícími jsou právě "Geňa" se "Suchošem". Kamarádství stranou, teď jde o výhry!

Skupina Barrandov získala od britské produkční společnosti Fremantle Media exkluzivní práva na vysílání soutěžního pořadu Who knew?, v Česku se vysílá pod názvem Kdo to ví? a premiéra proběhla 21. listopadu od 20:20. Neviděli jste soutěž? O čem je? To vám přiblíží i samotní aktéři.
 
Věděli jste o tom, že lze z vajíčka vyrobit hopík, Isaac Newton vynalezl dvířka pro kočky či snad, že ve &Svýcarsku můžete chovat morčata jen v párech? Nová zábavná show Kdo to ví? nabídne spoustu zajímavých odhalení, TV Barrandov ji bude vysílat každé pondělí a neděli večer. Diváci se mohou těšit na netradiční otázky, napínavé úkoly a úžasné experimenty, které bude ve studiu či speciální laboratoři předvádět podivínský vědec v podání Bronislava Kotiše.
 
Během každého dílu proti sobě usednou dvě soutěžní družstva, každé ve složení jedné známé osobnosti a jednoho kapitána, těmi budou pravidelně Richard Genzer a Michal Suchánek. Týmy se snaží správně zodpovědět otázky ze dvanácti okruhů a díky tomu pro svou část publika vyhrát co nejvíce peněz – v této soutěži si totiž výhru odnáší diváci, kteří fandí přímo ve studiu.
 
Všichni znají duo Richard a Michal jako parťáky, tentokrát se však utkají jako rivalové: „Kamarádství končí. Máme každý z nás jasný cíl, vyhrát!“ vzkazuje Michal Suchánek svému soupeři. A jak se na natáčení pořadu připravuje jeho protivník Richard Genzer? „Je to v podstatě improvizace. Těžko se s hostem domluvíte, co máte říkat a hlavně nevíte, co si vyberete za otázku. Nejvíc nás baví, že diváci, kteří sedí za námi na tribuně, vyhrají peníze.“
 
Spolupráce Skupiny Barrandov a mezinárodně významné produkční společnosti Fremantle Media se bude týkat i dalších pořadů. Kdo to ví? je prvním z těchto formátů, který se na barrandovských kanálech objeví. Fremantle Media stojí za řadou úspěšných televizních show dosahujících rekordů v televizní sledovanosti po celém světě. Z jejich dílny pochází např. pěvecká talentová show Pop Idol, u nás vysílaná jako Česko Slovenská Superstar, X Factor či třeba Pět proti Pěti.

Podívejte se exkluzivně na video z dílu, který se bude vysílat zítra ve 20.20. A zítra pro vás budeme mít další upoutávku!



Foto: zdroj TV BARRANDOV





 


Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.1272 s