Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  pátek 19.4.2024, svátek má Rostislav 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Jak se pohodlně vzdělávat

24.01.2017   redakce   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Jak se pohodlně vzdělávat

Výhodou dnešních možností je, že ze svého počítače, z pohodlí domova, můžete ledacos zařídit či nakoupit. Tento systém s jednoduchým přístupem se stále více rozšiřuje do různých oblastí života a dnes již není úplnou novinkou možnost online vzdělávání. Tato forma učení online přináší stále nové a širší příležitosti.

Jakých oblastí se takové online školení týká?

&Skála nabídek je skutečně velmi různorodá. Jednotlivé kurzy se týkají jak osobnostního rozvoje (schopností využívaných v osobním životě, např. jak se cítit mladší, jak se stát osudovou ženou, jak uspět při hledání zaměstnání či jak zhubnout), tak rozšíření vědomostí (jak se naučit fotografovat či profesionálně upravovat fotky, jak na copywriting, jak se zdokonalit v MS Excelu) atp. Nabídka trhu je skutečně velice široká, a tak záleží jen na tom, co je právě vaší prioritou a můžete se do toho pustit.

Jak výuka online probíhá?

Samotné vzdělávání realizujete z pohodlí domova. Zpravidla se nejprve zaregistrujete a přihlásíte na webové stránky poskytovatele. Následně si vyberete svůj konkrétní kurz, který zaplatíte a po úhradě je vám přidělen přístup. Samotná výuka pak probíhá dvěma základními způsoby: formou webináře nebo jako online kurzy.

Webinář je video se záznamem přednášky nebo prezentace s audiovizuálním doprovodem. Záznam si pustíte na počítači a jeho výhodou je, že si ho můžete a rozdíl od skutečné přednášky pustit i několikrát. Není třeba dělat žádné výpisky. Nevýhodou naopak je, že se nemůžete lektora na nic zeptat. Pokud je ovšem nabízen online webinář, je video z přednášky též propojeno s chatem, takže v tomto případě jste s lektorem v kontaktu.

Online kurz je veden formou poskytnutí prezentace či prezentací na dané téma. Tyto prezentace mohou být též interaktivní (odpovídáte na otázky, plníte úkoly), ale není to podmínkou.

Kde se např. můžete vzdělávat?

Online samovzdělávání nabízí např. www.vimvic.cz, a to formou několika desítek kurzů. Služba je cenově dostupná, učení vám nezabere mnoho času a po absolvování kurzu získáte certifikát o jeho absolvování. Což je u některých kurzů, jako např. Ovládněte windows 10 a zefektivněte vaši práci, velmi praktické, certifikátem dokládáte vyšší kvalifikaci. Kromě toho se na těchto stránkách objevují i slevové akce a několik kurzů lze pořídit též zdarma.

Bonusem webu je magazín zaměřující se na osobní rozvoj. Chcete-li se inspirovat dobrými napády, naučit se něco nového nebo třeba podniknout cestu ke zdravému sebevědomí, sledujte články pravidelně. Najdete mezi nimi třeba i pozvánky na OnlineStars business snídaně, během kterých vždy probíhá rozhovor s vybranou osobností, zakončený networkingem.



Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.036 s