Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  čtvrtek 18.4.2024, svátek má Valérie 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


AsianFest2018: Prozkoumejte rozmanité chutě Asie

13.12.2017   Aneta Šimonková   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

AsianFest2018: Prozkoumejte rozmanité chutě AsieAsianFest2018 představuje plány ohledně příštího ročníku, který se bude konat v květnu 2018. Po velkém úspěchu loňského ročníku se AsianFest rozšiřuje, aby mohl návštěvníkům zprostředkovat skutečně výjimečný zážitek asijské kultury a gastronomie. Festival se uskuteční ve dnech 27. – 29. července 2018 na Branické louce v Praze.

Hlavní myšlenkou ročníku 2018 je zprostředkovat návštěvníkům dokonalou atmosféru a zážitek ze zemí, jako jsou Čína, Vietnam, Thajsko, Indie, Korea, Japonsko, Filipíny, Indonésie, Malajsie či Srí Lanka. Návštěvníci si budou moci vychutnat autentickou kuchyni těchto zemí, prezentovanou nejlepšími asijskými restauracemi Evropy, a zhlédnout některé z nejslavnějších asijských umělců na pěti různých scénách.

Jednou z hlavních atrakcí AsianFestu v roce 2018 je zcela jistě možnost prohlédnout si zmenšené repliky slavných uměleckých a architektonických památek výše zmíněných zemí, jako je socha Buddhy z ostrova Phuket nebo pekingský císařský palác (20 metrů široký), šanghajská stará čínská čtvrť (plná obchodů) nebo pláž thajského ostrova Ko Pha Ngan. V neposlední řadě bude na návštěvníky čekat Pandaland s opicemi a papoušky.
Vzhledem k rozsahu je program festivalu rozdělen do tří dnů. Hlavní formou dopravy na AsianFest jsou lodě, které návštěvníky dopraví přímo do přístaviště, odkud se snadno dostanou pěšky do festivalového areálu.

„V roce 2018 dosáhne AsianFest nové úrovně. Se 120 restauracemi, které představují skutečnou chuť asijského gastronomického světa, 350 umělci, kteří dorazí přímo z Asie, a impozantními uměleckými a architektonickými památkami postavenými na ploše 30 000 m2 zprostředkujeme nezapomenutelný zážitek, kdy budete mít pocit, jako byste osobně cestovali do dalekých krajin,“ říká prezident festivalu Jiří Zuska ml.
AsianFest2018 je výjimečná událost, kdy se gastronomie a kultura spojí v jeden dokonale harmonický celek. Tým AsianFestu, který festival připravuje, se těší na setkání s vámi během festivalu. Do té doby si můžete zdarma stáhnout a využívat aplikaci AsianFest, jejímž prostřednictvím získáte aktuální informace.
 


Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.3821 s