Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  pátek 19.4.2024, svátek má Rostislav 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Loď duchů

21.12.2017   Radka Zadinová   Literatura   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Loď duchůTak je to tady... Přichází opět Vánoce a s nimi na knižní trh vplouvá "Loď duchů"...

Autora netřeba představovat: Clive Cussler má jméno známější než leckterá celebrita. Tentokrát psal v tandemu s Grahamem Brownem a kniha, která má opravdu hodně působivou a lákavou obálku, nám nabízí dobrodružství jednoho z jeho oblíbených hrdinů: Kurta Austina.

Ano, obálka se nakladatelství CPress, ve spolupráci s Albatros Media, opravdu povedla. Přímo vás pohltí atmosférou tajemna a zašlých časů, kdy moře brázdily opuštěné lodě plné záhad a nikdy neobjasněných tajemství. A jedno takové tajemství skrývá i potápějící se jachta, jejímž pasažérem je právě Kurt Austin. Kdo už nějakou z knih Clive Cusslera četl, ví, že řeč je o biologovi a dobrodruhovi, který už čtenářům dělal společnost v mnoha dalších příbězích. Tentokrát mu však jde opravdu o život.

Z nebezpečného dobrodružství Kurt sice vyvázne, ale jeho bývalá přítelkyně s dětmi se zřejmě stala obětí nehody. Nebo nešlo o nehodu? A opravdu může věřit tomu, co si pamatuje? Co když jde pouze o střípky událostí, které spolu zdánlivě vůbec nesouvisí? Kurt neví, čemu má věřit. Co když jeho přítelkyně na lodi vůbec nebyla? Ale kde tedy byla, když ne tam? Protože od potopení jachty není k nalezení...

Pátrání, které spustí zmizení jedné ženy, se rozvine v boj se zločineckou organizací. Kurta a jeho přítele, který mu záhadu pomáhá rozplést, pohltí svět kyberzločinu, kde neexistují žádná pravidla. To, co na něj na konci čeká, předčí veškerá jeho očekávání.

Zkrátka, další příběh z pera uznávaného autora vás zcela jistě nezklame. Už teď se můžete těšit na dobrodružství, které vás úplně pohltí, napětí, jež vás bude provázet až do konce, překvapivé zvraty a odhalení, ze kterých vám bude naskakovat husí kůže. Ano, možná je to trošku pohádka. Ale i chlapi občas potřebují vklouznout zpátky do světa, kde se mohou na pár okamžiků převtělit do kůže svých hrdinů. A přiznejme si to, tyhle adrenalinové pohádky stále častěji čtou i ženy. Protože i ony touží po dobrodružství a napětí, touží se odpoutat od všedních dní, kdy neustále prožívají to samé. A to se každému, ať muži či ženě, u knih Clive Cusslera podaří...

Loď duchů, Clive Cussler
nakladatelství CPress ve společnosti Albatros Media, 2017


Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0202 s