Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  sobota 20.4.2024, svátek má Marcela 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Potkejte obřího mamuta. Čeká na vás na Dolní Moravě!

18.03.2018   redakce   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Potkejte obřího mamuta. Čeká na vás na Dolní Moravě!Měří 13 metrů, má dvě patra, skrývá zajímavosti i hrací prales a nejrychlejší cesta ven vede tobogánem ukrytým v chobotu. Horský resort Dolní Morava má nového obyvatele. Je jím obří mamut - největší svého druhu na světě. Nová nepřehlédnutelná atrakce určená všem dětem skrývá obří zážitky. Z prvního patra věnovaného hravě ztvárněným zajímavostem ze života mamutů se děti dostanou několika dobrodružnými cestami do druhého podlaží s tunely, liánami nebo jeskyní, z níž se ozývá nepřeslechnutelný mamutí řev. 

Nejrychlejší cesta zpět měří 24 metrů dlouhým tobogánem ústícím v chobotu. Obří mamut je však jen jednou z mnoha atrakcí, která vás přivítá v letní sezóně 2018 na Dolní Moravě!
 
Největšími lákadly pro děti jsou důmyslné interaktivní parky, mezi nimiž prehistorický kolos vyrostl. Mamutíkův vodní park představuje vodní díla, která mohou návštěvníci sami regulovat a vyzkoušet si jejich fungování. Lesní zážitkový park provede děti několika pohádkovými domečky na stromech a malým průzkumníkům otevírá dveře do speciální chýše, kde si vyzkouší stůl s nářadím i kuchyňku. Součástí parku je samozřejmě originální hřiště, závěsné chodníky, pařezové cesty nebo systém létajících liján. V Pískovém světě se vyřádí malí archeologové. Od rýžování zlata, přes vykopávky až po pískový vlak - tohle prostě není obyčejné pískoviště! A komu by ani tahle zábava nestačila, může se vydat do Dětského parku Amálka s trampolínou, kolotočem nebo prolézačkami, jehož součástí jsou od loňska také 3 tubingové dráhy dlouhé až 40 metrů.
 
I na dospělé čeká pořádný zážitek. Nabízí ho Stezka v oblacích tyčící se v nadmořské výšce 1116 metrů nad mořem. Samotná stavba má 55 metrů a nabízí dechberoucí výhledy na horskou krajinu. Prohlédnete si hřebeny Králického Sněžníku, a když budete mít štěstí, odhalí se vám v dáli i Krkonoše. A pokud bažíte po ještě větším dobrodružství, zamiřte do Adrenalin parku. Na 5 lanových trasách o různých obtížnostech rozproudíte krev a připravíte se na to, co vás čeká na Adrenalinové věži. Ať už si vyberete horolezeckou stěnu, lanovku, obří houpačku o výšce 13 metrů nebo skok volným pádem, čeká vás zážitek, na který jen tak nezapomenete!


Další tipy, kam vyrazit, jak si naplánovat svůj pobyt, informace o cenách a otevíracích dobách najdete na webu www.dolnimorava.cz.

Zdroj: Dagmar Kutilová / cammino


Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0409 s