Memento zhoubyBalada o dvou hlasechŘetěz zrůdnostiRADOSTNÉ VENČENÍ POKRAČUJE - 7.část: Venčení nejveselejšíRADOSTNÉ VENČENÍ POKRAČUJE - 6.část: Potřebná socializaceZůstává...
Počet autorů: 509
Registrovaní čtenáři: 521
Publikovaných článků: 13535
Komentářů: 11387
ÚHEL POHLEDU – TV tip - 8 lidí, 8 úhlů pohledu, 1 pravdaSPÁČI – TV tip - jedna chyba, tvrdý trest, zasloužená pomstaZoo Chleby: Malá, ale útulná zoologická zahrada pro celou rodinu Budování emoční odolnosti: Zvládnutí stresu s tipy a technikamiGump - Pes, který naučil lidi žítMysteriózní invaze pavouků: Proč jich je letos tolik?Léto ještě nekončíVinařské stezky v Čechách a na Moravě: Klenoty české vinařské krajinyDomácí výuka v éře koronaviru: Změnila náš pohled na vzdělání a rodinný život?Sestřičky a jejich tajná přáníVzdělávání v digitální době: Proměny a budoucnostKulturní poklady českého podzimu 2023: Události, které nesmíte přehlédnout
Nabídka mediálního partnerství
www.ngprague.cz
www.muzeummontanelli.com
www.fenixradio.net
www.egmont.cz
www.divadlotramtarie.cz
www.divadloviola.cz
www.paseka.cz
www.dokoran.cz
www.metafora.cz
www.atlantis-brno.cz
www.fragment.cz
www.argo.cz
www.audioteka.cz
www.druhemesto.cz
www.pozitivni-noviny.cz
www.ivysehrad.cz
www.libri.cz
www.bezruci.cz
www.divadlodisk.cz
www.divadloaha.cz
www.zizkovskedivadlo-jc.cz
www.patart.cz
divadlo.zlin.cz
www.albatros.cz
www.academia.cz
www.comicscentrum.cz
www.nakladatelstvicas.cz
www.zooplzen.cz
www.vosp.cz
www.balet-praha.cz
www.jota.cz
www.advaita.cz
Pravé gurmánské jaro začíná s příchodem chřestové sezóny. Čerstvé bílé nebo zelené výhonky v kuchyni zvěstují začátek radostného období, kdy si lze tuhle neodolatelnou delikatesu vychutnávat dosyta a na mnoho způsobů. Třeba v neodolatelné kombinaci s jahodami. Právě chřest a jahody dominují menu, které bude od 22. do 28. května v nabídce legendární Hospody Na Spilce v Plzeňském Prazdroji
Tým zkušených profesionálů pod vedením šéfkuchaře Lukáše Holého připraví hned několik do detailu vyladěných chodů. Na úvodní tataráček ze sivena s marinovaným chřestem a čerstvým koprem naváže chřestový krém s lehce vařeným vajíčkem, slaninou a smaženým chřestem. Dále bude na výběr zelený a bílý chřest, holandská omáčka, zdejší sušená šunka, vařené mladé brambory; kroupeto se zeleným a bílým chřestem, medvědím česnekem, ředkvičkami, hráškem a drobenkou z pivního pečiva či smažený chřest se salátem z čerstvé zeleniny a brambor a tatarskou remuládou. Po svěžím salátu ze zeleného, bílého a divokého chřestu s jahodami a rebarborou přijde správná chvíle na sladký dezert: Závin s jahodami a chřestem; tvarohové knedlíčky s jahodami rebarborou a drobenkou z pivních sušenek či jahody se šlehaným čerstvým sýrem a čokoládovým sladem.
Letos jednatřicetiletá Hospoda Na Spilce je jednou z největších hospod v České republice. Podnik, který je oblíbeným cílem nejen návštěvníků plzeňského pivovaru, na jehož nádvoří sídlí, v roce 2022 prošel výraznou obměnou. A to jak z hlediska interiéru, technologií, tak i personálu a menu.
Plzeňský Prazdroj, a.s.
U Prazdroje 64/7, 301 00 Plzeň www.prazdrojvisit.cz
Zdroj: 2media.cz
ISSN 1802-2863 . RSS . Tiráž
Copyright © 2001 -
2023 Rozhledna.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.