Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  pátek 19.4.2024, svátek má Rostislav 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Anna Julie Slováčková má nový klip. Jaká je další ochutnávka z nového alba?

07.06.2023   Aneta Šimonková   Hudba   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Anna Julie Slováčková má nový klip. Jaká je další ochutnávka z nového alba?Do světa míří videoklip Anny Julie Slováčkové k písničce Prší a leje jako z konve. Atraktivní obrazovou podobu tak dostal už čtvrtý song z nové desky Osudová, která vyjde v září a bude se křtít 4. října na koncertě v Lucerna Music Baru.

Videoklip Prší a leje jako z konve se natáčel v Excelsior pubu v Nuslích zároveň s hudbou a zpěvem, jde tedy o live verzi písničky s autentickou hospodskou atmosférou. „Prší a leje jako z konve je letní, oddechová písnička, kde zpíváme třeba i o tom, co nás jako národ nejvíc spojuje. A to jsou, kromě hokeje samozřejmě, krásné české hospůdky, dobré pivo, přátelská atmosféra, prázdninové výlety do kempu, na vodu..., říká Anna Julie Slováčková a zároveň s úsměvem prozrazuje, že právě ve vodáckém kempu píseň vznikla: „S přáteli jsme se (jako každý rok) vydali sjet Vltavu. Vyplouvali jsme z kempu ve Vyšším Brodě. Večer předtím nás potkala obrovská průtrž mračen, a tak se celý kemp odebral do nejbližší hospody. Náš baskytarista Matěj, který měl s sebou akustickou kytaru, mi povídá: ,Hele, začneme hrát dokola nějakou úplnou kravinu a lidi se toho chytnou a začnou s náma!´ No a tak jsme začali zpívat – teď už refrén naší nové písně Prší a leje jako z konve. Opravdu se k nám vzápětí všichni přidali a kolem znělo: ´Ještě jednou!´a ´Jooo tuhle znám!´, aniž by tu písničku kdy předtím slyšeli.
Kromě klasického obsazení kapely zní v písničce Prší a leje jako z konve také harmonika, kontrabas, housle, perkuse, piano, valcha, banjo... „S nápadem natočit celou píseň živě v hospodě přišel náš producent Igor Ochepovsky. Chtěla jsem mít v písni autentické zvuky hospody a on navrhl to rovnou natočit v hospodě live. Od toho jsem se odpíchla já, kontaktovala Martina Šestáka a Chaplyho, se kterými jsme již několikrát klipy točili, a oslovila je s nápadem na videoklip na jeden záběr. Za pomoc s realizací videoklipu děkujeme pivovaru Gambrinus, bez téhle podpory bychom se neobešli,dodává Anna Julie Slováčková.
Osudová, druhá deska Slováčkové, obsahuje 12 skladeb včetně duetu s Danielem Holým ze skupiny Trocha Klidu a jednoho bonusu. Písničky v pop-rockovém duchu jsou dílem Anny Julie a její kapely. Producentem je opět Igor Ochepovsky. Videoklipy V kruzích, Dálky, Nejsem to já a Prší a leje jako z konve už byly zveřejněny, další novinka Pokoj na premiéru ještě čeká. Deska vyjde v limitovaném počtu a bude ji provázet originální merch.
Nové album Anna Julie Slováčková představí a spolu se zajímavými hudebními hosty pokřtí na koncertě 4. října v Lucerna Music Baru. Návštěvníky koncertu čeká skvělá show. Anna Julie tentokrát bude nejen zpívat, ale také hrát na nejrůznější hudební nástroje. Na pódiu ji podpoří hned několik kolegů z branže, jejichž jména budou postupně odtajňována. 
Online prodej vstupenek běží od 1. června na: https://goout.net/cs/listky/anna-julie-slovackova-and-band-krest-alba/vjws/.

WEB: https://annajulieslovackova.cz/
IG: https://www.instagram.com/anna_julie_slovackova/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCffrME1FHa15e1r8jOX2kaQ

Zdroj: 2media.cz, s.r.o.
Foto: Martin Pelant

 



Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.046 s