Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  čtvrtek 18.4.2024, svátek má Valérie 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Sen

05.02.2003   Markéta Karešová   Próza   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

SenByla jako sen. Oči barvy nebe se jí leskly touhou a její pohled sváděl k hříchu. Husté vlasy se jí vlnily po zádech až k neuvěřitelně štíhlému pasu a jen pár neposlušných pramínků jí spadalo do očí a dávalo její tváři ještě přitažlivější výraz.

Erik z ní nemohl spustit oči. Náhle vstala. Pomalu a svůdně se prohnula v pase, letní květované šaty, které ještě zdůrazňovaly krásu jejího dokonalého těla, odhalovaly štíhlé dlouhé paže a bělostnou šíji, která v Erikovi vyvolávala silné vzrušení.
"Neboj se," řekla a přejela si konečky prstů horní ret, jakoby mu dávala nějaký tajný signál.
"Ty se vážně bojíš," zasmála se a upřela na Erika svůj pronikavý pohled plný touhy.
"Hlupáčku," řekla ještě a jediným pohybem svých štíhlých prstů zatáhla za šňůrku na svém levém rameni, která jediná držela splývavé šaty na jejím mladém, svůdném těle. Šaty se svezly k zemi a ona náhle stála před Erikem v celé své kráse, nahá, svůdná a dokonale krásná. Zavřel oči, aby si mohl ještě jednou jako ve zpomaleném filmu přehrát tu scénu na plátně svých víček. Znovu si vychutnával, jak jí padající šaty odhalovaly nejprve bělostná ramena, potom mladá pevná ňadra, štíhlý pas a útlé boky a jak poprvé spatřil černý trojúhelník jejího klína. Její štíhlá stehna a krásně tvarovaná lýtka dotvářely její postavu k dokonalosti, o jaké vždy snil. Vychutnával si odhalování každé částečky jejího těla zas a znova, jakoby se díval na zdařilou videoprojekci a ne do svých čerstvých vzpomínek.
"Nelíbím se ti?" vytrhla ho ze snění.
"Jak tě něco takového vůbec mohlo napadnout?" reagoval okamžitě, aby neztratil ani na okamžik přízeň své vysněné víly. "Jsi krásná."
Ještě mu poskytla chvilku na to, aby si mohl pohledem vychutnat plnost jejích ňader a přistoupila k němu, aby nabídla svou hebkou hladkou pokožku jeho dlaním a dychtivým rtům. Hladila ho po tváři konečky svých štíhlých prstů a přijímala jeho doteky, kterými zkoumal každé zákoutí jejího těla. Prozkoumával její tělo svými dlaněmi tak dokonale, jako sochař své právě dokončené dílo. Hladila jeho skráně a jeho tvář a rozdávala své polibky každému kousku jeho těla, nabízela své křivky jeho dlaním i rtům, aniž by pronesla jediné slovo. Proplétali svá těla, jako by tančili ve vlnách rozkoše. Když mu konečně dovolila, aby s ní splynul, rozpoutala vášnivou smršť, jakou si nepředstavoval ani v těch nejodvážnějších snech. Zmítala sebou ve víru rozkoše, vzdychala a kousala se přitom do rtů, jako by jeho přítomnost ani nevnímala. Prohlížel si její pevné tělo, vztyčené bradavky a vzrušením planoucí oči a nechal ji, aby i jeho přivedla k bráně rozkoše.
"Bylo to krásné," řekla a políbila ho měkce na rty.
Zavřel oči, aby si mohl vychutnat ten krásný okamžik a vtom procitl. Ostrý zvuk budíku ho nešetrně připravil o jeho krásný sen. Políbil svou ženu do vlasů, ještě jednou si za víčky promítl svůj ještě čerstvý sen a vydal se vstříc běžné realitě všedního dne.


Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0769 s