Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  pátek 19.4.2024, svátek má Rostislav 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Jak ulovit pedofila?

04.06.2005   Martina Bittnerová   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Jak ulovit pedofila?Většina z rodičů dívek pubertálního věku sleduje s hrůzou zprávy o tom, jak na internetu bují sex s nezletilými, přesto doufá, že se zrovna jejich dítka podobný problém netýká. Opak je však pravdou. Realita mi dokonce připadá mnohem hrůznější, než všechny emotivně přibarvené články v tisku, protože jsem se o ní přesvědčila na vlastní kůži.

Jen slepý návštěvník chatů by si nevšiml, kolik postarších mužů obecně vyhledává poměrně mladé dívky, přesto veřejně se k zálibě k těm pod patnáct let zas až tak často nepřiznávají. Na to se musí našinec pubescentkou stát, aby si vyzkoušel, jak to v této nejen virtuální společnosti funguje. A proto jsem se jí opravdu na chvíli stala. Stačilo si zvolit vhodnou přezdívku, přehodit myšlení i slovník a vyrazit do světa.
Nikdy by mě nenapadlo, že v místnosti Sex a flirt se nachází tolik skrytých pedofilů. Vpadla jsem do zmíněné místnosti a na obrazovku naklepala, že jsem dvanáctiletá skoro panna, a hledám muže nad 50 let, protože jen tací mi imponují. Ještě jsem si postěžovala na svou neženskou postavu a nevyvinutá chlapecká ňadra. Rázem se mi ozvalo asi šest chlapíků s žádostí o telefonní číslo a osobní schůzku. Myslela jsem si, že si dělají legraci, ale pochopila jsem po kratší konverzaci jejich vážné úmysly. Vyvrcholením pro mě bylo, když jeden pětačtyřicetiletý tatík od rodiny mě přemlouval, abych ho nezatracovala poté, co jsem mu řekla, že je na mě moc mladej, neboť prý náhodou vypadá poměrně staře a k tomu miluje mladé dívky a určitě se mi to s ním bude líbit.
Nebudu se ani zmiňovat o nabídkách různých finančních pozorností, přes nákup módního oblečení, až po x tisícový kredit na mobil. Na to jsem samozřejmě reagovala všem svorně : "Nejsem prostitutka, já si chci jen užít".
Pány jsem tím poplašila a ihned svorně reagovali slovy typu: „ Já se tě nechtěl dotknout, víš, mně se holky jako ty moc líbí, já bych tě moc chtěl…“

Rozhodla jsem se vzájemnou konverzaci vystupňovat ad absurdum, vždyť věk ctitelů mého dvanáctiletého já se pohyboval od 45 do 62 let a tak jsem nasadila tvrdší kalibr a zaútočila na nejcitlivější oblast mužského fyzična. Rázem jsem dotyčné chudáky obvinila z impotence, opět se razantně ohradili a dokazovali různými sexuálními historkami, k jakým borcům se řadí. A to vše prosím vyprávěli dvanáctileté holce.
Jeden, asi z těch rozumnějších, se mě opatrně zeptal, kdepak jsem nabrala tolik zkušeností (kdyby chudák tušil, že mi ve skutečnosti třicítka klepe na krk...), vykonstruovala jsem nějakou nahlouplou odpověď a on mi ji snědl i s navijákem. Asi se v tom okamžiku jeho mozek přestěhoval někam jinam.
Pánové začali přitvrzovat v líčení svých tužeb a mně se, přiznám se bez mučení, v tom kontrapunktu muž středního věku a dospívající dívka, začalo dělat špatně. Navíc mě nutili ke schůzce, mámili ze mě telefon a div ne nabízeli své erotické fotky a hlavně si vynucovali erotické foto mé osoby.
Postupně naštěstí odpadali, většina z nich seděla v práci a tak je časem vyrušil otravný šéf, přičemž se mě ptali, kdy budu zas na chatu a pro jistotu dávali svá telefonní čísla. Já měla už této lekce docela plné zuby. Poslední dva jsem proto znovu počastovala milými slovy o jejich neschopnosti a odhlásila se raději z chatu.

Rodiče bohužel možná ani netuší, co podnikají jejich dospívající dcerky na internetu. Umím si živě představit, že tam, kde v rodině chybí dobré zázemí a solidní výchova, nechá se celkem snadno dívka zlákat představou peněz, či oblečení, nebo celou věc může brát jako nevinnou hru. Ta hra ale může velmi tragicky skončit okamžikem setkání. Ani jeden z těch mužů nebyl ale nijak hrubý, právě naopak, působilo to na mě dojmem, že by mi snesli modré z nebe, jen kdybych je nechala sáhnout na své dvanáctileté tělo. A když si uvědomím, že řada z nich měla i přes relativně vysoký věk poměrně malé děti a samozřejmě i zákonité manželky, tak mi to připadalo jako špatný vtip. Nicméně jsem nahlédla pod pokličku holé skutečnosti. Navíc tím, že se vše dělo a děje na poměrně anonymním internetu, má zde podobné chování živnou půdu. A výše zmínění jedinci se pak právě na internetu mohou pohybovat s vědomím absolutní beztrestnosti, což mně osobně vadí ze všeho nejvíc.







Zdroj fotografie: google.com


Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

Reakce k článku


Od: Hanka - 7.6.2005 - 10:02

Martina
Jediný zádrhel, který by mohl nastat pri schuzce, ze by ti dal tatík od rodiny co by dvanáctiletému dítku na zadek ;-) Pravdou je, ze bych ty chlapíky i chtela videt. Priznám se, ze chtela, ty, co to myslí vázne, klidne i oblecené :-D Urcite je to ctnost sama, moralisti první kategorie a jejich rodinky jsou skoro jako reklama na dokonalý zivot. Jo, jo, já to ríkám porád. Není vsechno zlato, co se trpytí. Co se týce strachu o své dcerky... tam snad jedine lanarit, lanarit, lanarit, aby si prijímaly rozumu, jiné východisko me nenapadá.


Od: Martina Bittnerová - 7.6.2005 - 10:16

No já si myslím že to budou solidní pánové... s dobrým zaměstnáním a vzornou rodinkou, to je na tom to nejstrašnější, prostě na netu se mohou projevovat...jinde hrají divadlo.


Od: Hanka - 7.6.2005 - 10:38

copak,
pokud by to bylo jen na internetu a byla by to jenom otázka fantazie (coz je nad mé chápání), pak... neublízí tím. Ale kdyby na ty schuzky fakt prisli, to uz by byla hra se zákonem, pokud by se fakt do neceho pustili, to je tenký led. Pravdou je, ze já moc nejsem schopná pochopit ani kolegu, kdyz prijdu ráno vykoslá do práce, jak si tam muze prohlízet nahé zenské, samozrejme v urcitých polohách, nekdy i filmecky... nekdy mi proste ti nejvetsí machri pripadají tak rekneme, více, ci méne úchylní.


Od: Martina Bittnerová - 7.6.2005 - 10:45

Třeba to někdy risknu a zkusím i schůzku,to by bylo zajímavé pokračování...


Od: Hanka - 7.6.2005 - 11:39

Jen to ne!!!!!
Neblázni, umís si to predstavit? Co kdyz by te zardousil, co bychom si tu pocali, i kdyz... casem, pri delsí odmlce by byl výsledek znám, kdyz nic jiného. A nebo jeste vetsí "psycho"... co kdyby ses nám zamilovala?!


Od: Vladimir - 7.6.2005 - 13:05

Jiný kafe
Tak tohoto bych se bál mnohem víc, než nějakých foto na Internetu.
A nepomůže tu nic jiné, než výchova a nebát se o všem s dětmi mluvit.
Martině přeji úspěch při randění ( a chtěl bych ji vidět, jak čeká na rohu ulice v sukénce, s culíčky a lízátkem )


Od: Martina Bittnerová - 7.6.2005 - 13:20

Souhlasím, je to hlavně o výchově... No ty culíčky, sukénky...Škoda, že mi je ta pionýrská malá, počítám, že v pase má tak 28 cm:-)


Od: Hanka - 7.6.2005 - 13:28

Ach jó...
zlaté to casy :´-( ac - já spís lovím toho zajíce nez postarsí pedofily... tedy - mám uloveno. Já jsem vlastne takový pedofil naruby ;-)


Od: Martina Bittnerová - 7.6.2005 - 13:46

Hanka-tak to jsme asi dvě...


Od: Hanka - 7.6.2005 - 14:06

Martina
Fakt? Tak to je super!


Od: Martina Bittnerová - 7.6.2005 - 14:11

No veřejně se rozepisovat o tom nebudu...Leda soukromě:-)


Od: Martina Bittnerová - 7.6.2005 - 14:14

I když se teda téma posunulo a obsah článku touto diskusí zlehčujeme. To, o čem je článek, je opravdu průšvih nejtvrdšího kalibru.


Od: Hanka - 7.6.2005 - 15:17

Martina
Tak to zní tajemne, skoro mám chut zeptat se na email.


Od: Martina Bittnerová - 7.6.2005 - 15:21

Hanka-Je to na tobě.-)


Od: Hanka - 7.6.2005 - 15:54

Dobrá tedy - pro Martinu VitaeTea@email.cz


Od: a.amala - 9.6.2005 - 20:02

je to pravda
Mě se stala taky taková věc že sem špionizla a jeden pedofil mi poslal fotky nahatýho pyndoura a měl 35 to mu denošlo že mě je přeci 12???!!!


Od: Martina Bittnerová - 10.6.2005 - 8:18

amala- to jen bohužel dokládá to, co jsem napsala v článku a zažila na vlastní kůži....


Od: Lucka(14) - 11.6.2005 - 13:23

Hustej článek
Zdravim!Jednou jsme z kámoškou zkusili to samý.Rovnou jsme hledali někoho z našeho města a ozvalo se jich spousta.Napsali jsme taky,že chceme foto obličejů,ale přišli samý fotky jejich....víte čeho.Z kamarádkou jsme z toho měli hroznou srandu,ale určitě to byl pro nás obě velkej šok,kolik se v našm malým městě pohybuje úchyláků....


Od: Martina Bittnerová - 11.6.2005 - 20:43

Lucka-jsem ráda, že jsi popsala svůj zážitek... Je to přesně o tom, o čem jsem v článku mluvila. Horší je to, že ty patříš do oné "rizikové skupiny".


Od: Shal - 30.6.2005 - 23:12

hmmm
Hmm. Opravdu zajímavý článek. Chtělo by to udělat větší průzkum.
Ale není co se divit. V televizi nám ukazují vyhublé modelky bez prsou jako ideál krásy. Ženy se snaží udělat co nejmladší. Často už 18-ti letá holka se snaží vypadat mladší. Ženy se holí kde to jen žiletka dovolí - tím se taky snaží zaclonit známky vyspělosti.
Tyhle představy krásy se vnucujou široké veřejnosti celý život.
Zajímavé, že se pak lidé diví, že se některým mužům můžou líbit předpubertální dívky (osobně pedofílii definuju jako zájem o dívky právě před začínajícími znaky puberty - rozšíření boků, nárust prsou a ochlupení atd. - věk 12 a méně. Vyšší věk se už jako pedofílie brát nedá. Spíše jen zájem o mladé dívky - teenage.)


Taky je dobré k zamýšlení, kdy se takovéto jednání začlo brát jako trestné. Například Caesar provdal svou třináctiletou dceru za padesátiletého senátora.
Mnoho lidí miluje romantiku Shakespearova díla Romeo a Júlie. Méně lidí však ví, že Rómeovi bylo 13 a Julii 12.
Svatba ve dvanácti letech byla běžnou záležitostí.
Dokonce v některých kulturách se ženy musely vdát a přijít o panenství právě při začínající pubertě. ...


Od: Shal - 30.6.2005 - 23:16

...
Ještě dnes existují v Indii oblasti, kde žena nesmí být v době svadby panna (zajímavý kontrast s křesťanským světem), proto tam existuje přímo zaměstnání, kdy muži se živí odpaňováním budoucích manželek - a moc bych se divil, kdyby tyto svadby probíhali po patnáctém roku.

Je to pár stovek let, kdy v Evropě byl věk svatby určen na 13 let pro muže a 12 let pro ženu.


Tak kdy se takovéto jednání stalo trstné a morálně nepřípustné???


Od: guverner - 4.7.2005 - 7:20

Pro Shala
Moje řeč. Kdo dal právo našin zákonodárcům určovat kdy JO a kdy NE. To ať si každý podle mě rozhodne sám.


Od: Alfik - 15.10.2005 - 22:38

Povinnost
Zajimalo by mne, kdyz uz jsi tak zhrozena a znechucena, jestli sis splnila svou povinnost a podala navrh na prosetreni zda nedoslo k trestnemu cinu, aby stryckove byli alespon zastraseni. Pokud ne, vis uz co od nich ceka nejake opravdove dite. Nazdar


ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0751 s