Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  čtvrtek 18.4.2024, svátek má Valérie 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Propadák Lenky Hornové

12.09.2005   Martina Bittnerová   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Propadák Lenky HornovéNovácká tvář Lenka Hornová se nedržela jako ten švec svého kopyta a lehké natřásání v pořadu Prásk plného plkání o soukromém životě mediálně známých osob, vyměnila za post vedoucího projektu soutěže Big Brother. Ačkoliv díky celosvětové oblibě této soutěže měl „bráška“ tzv. dobře našlápnuto i v Čechách, navíc spousta diváků znala zahraniční verze soutěže, L. Hornová svým konáním tuto velkou příležitost doslova zazdila.

Nehodlám rozhodně soudit její manažerské kvality, ale výsledek jejího snažení můžeme pravidelně sledovat na televizní obrazovce. Místo toho, aby Čecháčkům předložila takové lidi, které mohou vídat při ranní cestě do práce, nechala nahnat do vily podivné vyumělkované bytosti, jež by většina z nás nechtěla potkat ani v sobotu v poledne. Nemám žádný vnitřní problém s tím, když se někdo živí v erotické či pornografické branži, ale na druhou stranu nemůžeme přeci tvrdit, že se tak živí většina tohoto národa a že právě šoumeni z Big Brother budou tím pádem diváctvu blíž. Nehledě na všechny ty perfektní make-upy a vinylové úsměvy soutěžících.

Nechci podceňovat ani soutěžící, ostatně oni tam přišli vyhrát peníze, což ale neznamená, že kvůli tomu naprosto změní svou „image“. Prostě tepláky do velkého bráchy nepatří. A s tím se budeme muset smířit. Tento drobný přehmat při výběru účinkujících ovšem nahrál konkurenčním Vyvoleným na Primě. Tam se poměrně trefně podařilo vybrat určité archetypy lidí.
Mně osobně například vyvolené Monika s Katkou symbolizují dobrou polovinu mých bývalých spolužaček ze střední školy a to včetně chování, stylu myšlení i toho, jak vizuálně působí. Vyvolení jednoduše v tomto souboji zvítězili a jak se zdá, Big Brother jejich náskok velmi těžko dožene. A dokonce tomu nepomůže ani „třeskutě vtipný“ Leoš Mareš a jeho dvě sice půvabné, ale moderátorsky velmi podivné kolegyně. Zvláště ambiciózní Eva Aichmajerová pokaždé přesvědčuje o tom, že by se asi raděj měla vrátit na stránky Playboye, kde by jí to slušelo podstatně více.

A tak nám Nova možná chtěla ukázat realitu, ale pořád tápu, čí realita to vlastně měla být. V této souvislosti mě celkem neodbytně napadá, že to bude asi „soukromá verze skutečnosti“, neboli vidění světa, očima Lenky Hornové….



Zdroj obrázku: www.novavip.cz


Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

Reakce k článku


Od: jája - 12.9.2005 - 4:08

Trefný komentář. O úrovni manažerského a dramaturgického umu L Hornové svědčí i to, že TV Nova v panice strategicky přesunula své BB přesně do časů vysílání VyVolených. V boji o diváka lačného šmírování opravdu "chytrý" tah


Od: Martina Bittnerová - 12.9.2005 - 8:28

No tak samozřejmě je to tah, kdy se snaží oslovit onu cílovou skupinu diváků, která reality show sleduje, na druhou stranu se obávám, že v tomto duelu opět zvítězí Vyvolení...


Od: Hana Formánková - 12.9.2005 - 13:55

Trefa do černého :-)


ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0597 s