Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  pátek 19.4.2024, svátek má Rostislav 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


V kůži Kateřiny Brožové

14.11.2005   Martina Bittnerová   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

V kůži Kateřiny BrožovéKateřina Brožová má pohnutý osud. Sotva se zbavila svého "hrozného" manžela Tomana, už zase řeší svého údajně lakomého a dnes už bývalého milence Kovarčíka. Nechtěla bych být Kateřinou, vždyť role prakticky od režisérů nedostává jen pro svou nesmírnou krásu, partneři ji pouze zrazují a k tomu všemu bydlí sama s dcerou, přičemž ji i sebe musí živit z toho mála výdělků, co jí náš „šoubyznys“ poskytne.

Ano, tato přepůvabná samoživitelka neustále zápasí o holou existenci. Navíc krutá média značně překrucují její hluboké vnitřní já.

A nemá to lehké ani při výběru partnerů. Chudí muži ji nepřitahují a těch skutečně bohatých a alespoň částečně volných se na našem českém rybníčku moc nevyskytuje. Pak se nedivme, že Kateřina zůstává opuštěná, přitom touží po rodině a zázemí, což považuje ve svém životě, hned po kariéře za prioritní. Ale nikdo to nechce pochopit! Kateřina je jednoduše děvče na vdávání, vzorná hospodyňka s vytahanýma rukama od nákupů, což ale dnešní cyničtí milionáři neumí vůbec ocenit!

A že potřebuje ke své existenci o trochu víc peněz než jiné ženy? Umíte si Kateřinu představit v blůzce made in Vietnam? Která jiná žena může tak dobře reprezentovat krásu jako ona? Kateřina si své statisíce proto bezpochyby zaslouží. Bohužel ji všichni okrádají. Málem se to prý podařilo panu Tomanovi, štafetu po něm dle jejích slov v bulváru převzal pan Kovarčík, jenž jí vypomohl pouze směšnou půjčkou na dům a tím jeho finanční investice prý skončily!

Když se proto zamyslím nad životem Kateřiny, musím si blahopřát k tomu svému. Mně opravdu na rozdíl od ní nic nechybí. Vždyť do Carrefouru mohu jít pohodlně pěšky, týdně si odpracuji svých čtyřicet hodin v kanceláři a v pronajatém bytě mám tři veselé spolubydlící, tudíž samotou rozhodně netrpím.

Nicméně mám ještě pro paní Brožovou tajný tip, až ji zradí úplně všichni, a nebude mít práci, může se nechat angažovat od firmy Mattel. Jako živá barbína bude jedinečná!


Zdroj fotografie: abendblatt.de






Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

Reakce k článku


Od: Hanka - 14.11.2005 - 8:50

Ale to by jí nesměli dát do páru zas nějakého bohatého Kevina, který by dal zase, chudince Kačence, přes hubu. Ačkoliv, třeba by v módě vychtlých, vysmátých a dokonalých Bárbín udělala revoluci a vytvořila tak nový trend východních ubližovaných chudinek Kačenek.


Od: Martina Bittnerová - 14.11.2005 - 8:57

Bohužel chudý Kevin by asi neuspěl, je to začarovaný kruh.-)


Od: Hanka - 14.11.2005 - 12:17

U některých lidí je to stále stejný, v téměř pravidelných intervalech se opkující, začarovaný kruh. A s tím se nedá dělat nic ani v té nejlepší vůli.


Od: Martina - 14.11.2005 - 12:21

Škoda jen, že se vždycky najde někdo, kdo je tomu schopen naslouchat a ještě to šířit do světa... Ale o čem by se pak psalo.-)


Od: Hanka - 14.11.2005 - 13:04

Osudy našich oblíbenců a oblíbenkyň, věřím, mají pozitivně formovat náš život, proto se o tom píše. Kdo se v kom najde, podle toho bude žít. Jinými slovy - věřím, že kdo se najde ve smutně se opakujícím, zoufalém, osudu Kačenky, jistě věří, že je tak krásný a byl by i úspěšný, kdyby nebyl tak krásný. Proto se to musí pořád dokolečka a všude opakovat, aby si ti stejně smutní mohli vlastně svůj příběh najít ve svém oblíbeném tisku a tím neztrácet naději, že jsou v podobném osudu sami a že určitě se jednou vše v dobré obrátí.


Od: Ada - 14.11.2005 - 15:05

No jo,Bulvarem projde kde co.A urcite je vsechno cista pravda :-)Novinari si to vetsinou vsechno trochu doopravi a prodava se to jeste lip.Akorat nechapu proc ma K.Brozova vytvorenou image neodolatelne krasavice.Me se nelibi.Na ulici potkam hezcich zenskych mraky.Umele vsechno, misto oboci nakreslene cary,presne obtahnute kontury rtu a dokonaly make-up, to pusobi fakt plasticky.Ale muzum se to asi libi.


Od: Martina Bittnerová - 14.11.2005 - 16:05

Já si myslím, že Kateřina pod tím nánosem je opravdu hezká žena, má dokonce i jakýs herecký talent, dokonce není hloupá, ale bohužel si v životě seřadila evidentně hodnoty tak podivně, že pocit vlastní sebe... převýšil mnohé, a dost asi lpí i na hmotných věcech... Řekla bych, že může ale působit jako odstrašující příklad člověka, který může mít velmi slušný a spokojený život, ale dělá vše pro to, aby ho neměl...


Od: Hanka - 15.11.2005 - 8:25

Opět: krása, talent, chytrost. Všechno tak relativní pojmy. Kdo ji nesnáší, bude tvrdit, že je ošklivá, hrát pořádně neumí a ještě je blbá. Kdo ji bude chtít nějak hájit, bude tvrdit opak. Mně by byla Brožka i celkem fuk, ale zrovna přítel právě upozorňoval na trpitelsky smutné oči Kačenky a s mým tátou si z ní dělají docela srandu, když na ni přijde řeč. Ještě jsem neslyšela negativní kritiku na vzhled a odehrání role třeba Evy Vejmělkové a Tatiany Wilhelmové, Libuše Šafránkové, ad. Specielně Vejmělkovou považoval za krásku snad každý, koho znám. A dokonce i já, jako ženská, jsem ji měla ráda a říkala jsem si, že narodit se jako takováhle kráska a ještě tak inteligentně a něžně vypadající, že to musí být radost. Kačenka mě nikdy nezaujala, ty její osudy a výroky mě spíš baví. A její legrační výroky o tom, jak nedostává role kvůli své kráse možná nesvědčí o hlouposti, ale při nejmenším o nesoudnosti, přeci jen, máme spoustu hezkých hereček, ale žádná si na nic podobného nikdy netroufla vůbec vypustit z pusy.


Od: Petrushca - 8.12.2005 - 22:44

Mistrině
Mě byla Brožová vždycky nesympatická už svým zjevem, ale od doby after večírku po "pořadu" Celebrity jí chtě nechtě musim obdivovat. Ve tři hodiny ráno zpitá téměř na mol dokázala briskně flirtovat s dvěma milionáři (opravdu to byli dva dobře známí a dobře zajištění muži). Oba na ní hleděli téměř zamilovaně a to byli docela střízliví. Odnesla jsem si cenou lekci, ale sama bych to asi nezvládla. Nezbývá mi než se stále učit, nejlépe od mistrů (mistriň).


Od: Martina - 8.12.2005 - 22:56

Petrushca-no tak aspon víme už, jaké umění je K. Brožové nejvlastnější, jedině trénovat.-)


Od: Schora - 12.12.2005 - 18:53

Nase Kacka je jedinecna jako ziva baktrrie EBOLY
.


Od: Simona - 7.1.2006 - 18:32

Kateřinu Brožovou jsem vždycky měla ráda je moc sympatická a moc dobrá herečka a má moc hezkou dceru přeji jí hodně úspěchu a hodně zdraví i její dcerušce pa Simča


Od: Pavla - 8.1.2006 - 13:52

Dobrá herečka :-D To mě pobavilo...


ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0232 s