Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  čtvrtek 18.4.2024, svátek má Valérie 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Chci být lepší!

02.01.2006   Renata Šindelářová   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Chci být lepší!Obvykle si do nového roku dáváme nějaký závazek, slibujeme si zhubnout, přestat kouřit, pravidelně si stříhat nehty nebo víc číst a méně koukat na bednu. A jaká předsevzetí jednotlivým znamením doporučuje astrologie?

Vodnáři (21.1.-19.2.) by se měli učit trpělivosti a přizpůsobivosti. Ač na první pohled působí mírumilovně, dokáží se pěkně vztekat. Jim samotným by naopak přineslo prospěch, kdyby tolik nehleděli do utopické budoucnosti a dokázali si užít i všední krásu současného okamžiku.

Rybám (20.2. -20.3.) by prospěla větší upřímnost, neboť se z obavy nad zápornou reakcí občas přetvařují. Aby Ryby neubližovaly samy sobě, neměly by každému tak důvěřovat a také by nemusely tak často žádat druhé o pomoc. Vyšší sebevědomí získají, pokud se postaví na vlastní nohy samy.

Beran (21.3. - 20.4.) by určitě vyřešil spoustu problémů, kdyby myslel více na druhé a hned se nerozčiloval, pokud oni myslí jinak než on. Nemůžeme všichni uvažovat stejně - jako jediná univerzální bytost. Trénink by zasloužila Beranova trpělivost. Mnoho toho s nadšením načne, ale konec v nedohlednu.

Býk (21.4. - 21.5.) by se neměl tolik vzhlížet v úspěchu a moci, někdy se nechává až příliš oslnit třpytivým bohatstvím. Pokud se mu podaří obrátit se do svého nitra, najde v něm sílu rodinných pout a své přirozené lásky k přírodě, tam nalezne své lepší já.

Blížencům (22.5. - 21.6.) radí hvězdy, aby neslibovali nic, co nejsou schopní dodržet. Nespolehlivým Blížencům by rozhodně prospělo, kdyby se častěji dívali na hodinky, neboť ne každý v jejich okolí ochotně toleruje jejich ošklivý zlozvyk „chodit pozdě“.

Rakovi (22.6. - 23.7.) by astrolog zajisté řekl, aby se snažil víc ovládat své emoce. Nejedná se právě o snadný úkol, ale podaří-li se mu to, jeho komunikace s druhými se stane snadnější. Rakovi by také pomohlo, pokud by se naučil říkat „ne“, ušetřilo by mu to práci s hledáním výmluv.

Lev (24.7. - 23.8.) sice kraluje zvířecí říši, ale to neznamená, že ostatní lidé před Lvem padnou na kolena. Na to by měl Lev myslet, až se bude zase jednou bít za svou neochvějnou pravdu. Partnerské soužití by Lvu usnadnilo méně žárlivosti.

Panny (24.8. - 23.9.), nebojte se pořád o někoho či o něco, odvažte se někdy! Uvidíte, jak vás pozvnese jeden takový bláznivý zážitek, který si dokážete nevyčítat. A také to nepřehánějte s tím úklidem, skutečně všeho příliš škodí.

Váhám (24.9. - 23.10.) lze doporučit hledání jistot v duševní pohodě jógy či jiného utišujícího rituálu, neublíží také střídmost v jídle a ubrání plynu v jisté paličatosti. Fakt, že se necháváte strhnout koketérií, nenapomáhá harmonickému vztahu, jaký hledáte.

Štírův (24.10. - 22.11.) pesimismus přímo volá po osvěžující dávce humoru. Možná byste měli častěji zamířit do společnosti, nebo si alespoň zajít do kina na nějakou komedii. Pokud se vám nebude líbit, nehádejte se kvůli tomu s majitelem kina, tím by se efekt dobré nálady opět vytratil.

Střelcovi (23.11.- 21.12.) by stoprocentně prospělo víc hloubavých, rozumových úvah. Chová se často dětinsky a bezprostředně, až to hraničí s povrchností. Samozřejmě že i tak jste, vážení Střelci, okouzlující a vtipní společníci, přesto nemusíte při každé příležitosti někoho - byť třeba nechtěně - ranit.

Kozoroh (22.12. - 20.1.) je naopak příliš uzavřený. Rada pro Kozoroha zní: když se otevřete druhým, neztratíte tím své „já“, tak se nás tolik neobávejte, konverzace vám osvěží tu vaši neochvějně paličatou jistotu. Ano, na té neústupnosti byste také měli slevit, alespoň občas.


Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0242 s