Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  pátek 19.4.2024, svátek má Rostislav 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Vdá se Cameron za Justina?

09.01.2006   Pavla Králová   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Vdá se Cameron za Justina?Jistě jste si všimli, jak s některými lidmi vycházíte lépe a s některými o poznání hůře - běžný jev, který si každý vysvětluje po svém. Někdo se snaží najít ve vztazích s ostatními alespoň nějaký pevný bod - záruku, jež nás podrží a vyvolá dojem menšího rizika ztroskotání vztahu. Takovou berličku může tvořit například astrologie nebo numerologie. Ale - co když jejich pravdy neplatí vždycky? A jaký vliv mají hvězdy na nebi na hvězdy pozemského světa ?

Cameron Diaz a Justin Timberlake. Ona Panna, on Vodnář. Co na tom, že je Cameron o 9 let starší ? Tvoří dokonalý pár. Tedy - hvězdy (ty nebeské) to alespoň zcela jednoznačně tvrdí. Justin Timberlake ale dlouhou dobu ještě před Cameron Diaz chodil s Britney Spears (Střelec). Proč tento vztah ztroskotal, když měl podle hvězd fungovat téměř stejně dobře jako vztah Vodnáře a Panny? Zkusme zapojit čínský horoskop - Cameron (Krysa), Justin (Opice) a Britney (Kohout), podle něj Justinovi nejlépe vyhovují zrozenci Krysy a Draka. A Cameron si zase nejlépe porozumí právě s lidmi ve znamení Opice, Buvola a Draka. Vysvětlení? Možná. Nehodlám vám nalhávat, že stačí zjistit, v jakém znamení se kdo narodil a už víte, zda se mu vyhnout velkým obloukem, nebo se mu snažit přiblížit. Na vztahy má vliv daleko více faktorů.

O tom by mohl vyprávět jeden z nejšťastnějších párů současnosti - Chris Martin (Ryby/ Had) a Gwyneth Paltrow (Váhy/Buvol). Podle obou z mnou použitých horoskopů se tito adepti k sobě téměř vůbec nehodí. Ryba se vyznačuje přebujelými city a Váhy mají naopak výjimečnou schopnost analyzovat vzniklé situace. Vahám se dokonce doporučuje spojení s Rybami úzkostlivě vyhnout. Tak proč vypadají tak šťastně? Odpověď jsem se pokusila najít v numerologii. Gwyneth (narozena 28.9.1973) má vibrační číslici 3. Trojka se vyznačuje dravostí a veselostí. Symbolizuje konečnou úplnost. Gwyneth má problémy s pojmenováváním svých citů a od rodičů cítí chlad a nepochopení. Stejné potíže má údajně i Chris (narozen 2.3.1977), jehož vibrační číslicí je 2, symbolizující rozpolcenost a neúplnost. Inu - protiklady se přitahují, pokud tedy mají alespoň něco společného, mohou se sejít a hluboce milovat.

V minulosti jeden z nejsledovanějších párů Velké Británie - David Beckham (Býk/Kočka) a Victoria Beckham (Beran/Tygr), bývalá Posh Spice, která jednou prohlásila: „Nemusíte být ani nijak krásní, talentovaní nebo chytří, aby jste se stali slavnými.“ A mnozí mi jistě dají za pravdu, že Victoria vlastně mluvila o sobě. Možná nevědomky vyslovila to, co si o ní veřejnost většinou myslí. Mnoho lidí skutečně nedokáže pochopit, proč si jí pohledný a navíc talentovaný fotbalista David vybral, vždyť Victoria je vlastně úplně obyčejná - až na ten lesk luxusu, jež z ní neustále vyzařuje. Něco tu ale existovat musí. Proč si David vybral Victiorii ? Nebo si ona vybrala jeho? Oba dva se narodili jako tvrdohlavá znamení. Podle západního horoskopu spolu dokáží dokonce velmi dobře vycházet, pokud si dovedou ustoupit a zachovat pravidla férové hry. A to se jim zřejmě daří. Victorii velice záleží na materiálních věcech, má optimistické názory a umělecké nadání. David představuje skromnost a diplomacii, touží po harmonii a klidu. Vzájemně se doplňují a obohacují. Jiné vysvětlení nemám.

Všeobecně se ví, že z rozchodu s Bradem Pittem, kterého považovala za svou životní lásku, se Jennifer Aniston (Vodnář/Opice) dlouho vzpamatovávala. Snažila se zahnat myšlenky na něj jógou nebo spoustou práce na novém filmu. Pomohla jí Madonna (Lev/Pes) a její kamarádka ze seriálu Přátelé Courteney Cox (Blíženci/Drak). Madonna jako Lev má tyto typické vlastnosti - idealismus, sny, ambice a velkomyslnost. Do čela kolektivu ji může vymrštit krizová situace, kdy si poradí právě jen ona a stane se vůdcem. A právě takovou situaci musela Madonna vycítit po rozchodu Jen s Bradem. Byla Jennifer oporou a ukázala jí, že svět bez jejího manžela nemusí nutně znamenat nudu a prázdnotu. Courteney - Blíženec Jennifer posloužila jako švitořící kamarádka s věčným optimismem.

Zdroj fotografií: www.osobnosti.cz


Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

Reakce k článku


Od: Martina Bittnerová - 9.1.2006 - 8:37

Je to pěkně rozebráno, sama jsem váhy a spojení s pannou si neumím představit ani v tom nejdivočejším snu.-)No a co se týče Jennifer Aniston, tak bych docela chtěla vidět její horoskop, protože Vodnáři nebývají tak ambiciozní, a to ona je až přespříliš...


Od: Pavla Králová - 9.1.2006 - 16:56

To je pravda. A "doplatila" na to. Já jsem Bíženec a obdivuju Courteny, kam až se dostala s tak šílenou povahou.


Od: Martina Bittnerová - 10.1.2006 - 8:22

Já mám v blížencích ascendent, ale co jsem včera koukala, tak hodně hereček českých např. bylo blíženek.-)


ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0387 s