Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  čtvrtek 18.4.2024, svátek má Valérie 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Je třináctá a porodila dvojčata

27.01.2006   Renata Šindelářová   Literatura   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Je třináctá a porodila dvojčataPetra Nachtmanová je velice aktivní přispěvatelka mnoha serverů, píše prózu i poezii a v současné době začíná publikovat knižně. Těžko říci, která kniha však bude označena za její prvotinou, neboť Petřina činorodá múza porodila hned dvojčata!

Stala ses novou externí redaktorkou Nerawebu. Na Nový rok jsme se všichni v článku "&Séfuje nám Krysa!" představovali pod svým znamením zvěrokruhu a popsali své zájmy, koníčky a přání, můžeš tak doplnit informace o sobě?

Jsem &Stírka. V poslední době je mým hlavním koníčkem psaní, které pohlcuje veškerý můj čas a já se tomu nebráním. Dříve jsem měla mnoho různých zájmů: vandrování, vyšívání, sbírání pohledů, cestování, sbírání hub, různých lesních plodů a bylin. Vlastně nevím, jestli existuje něco, co bych si nezkusila. Pohledy sbírám dodnes. Problém je, že koníčky musí člověk směrovat tam, kde právě je a kde mu okolí umožňuje se věnovat svým zálibám. Přání? Nyní si přeji, aby si mé knihy našly věrné čtenáře a dcerka se denně usmívala.

Stala ses třináctým redaktorem, nevadí ti to trochu? Jsi pověrčivá?

Jé, třináctým? Ne, nevadí mi to. Třináctku mám ráda. Pověrčivá nejsem, ale občas člověk přisuzuje něčemu magickou moc ve špatném či dobrém.

Vím o tobě, že píšeš nejen pro Neraweb, ale přispíváš na mnoho dalších internetových stránek. Co tě vede k takové činorodosti?

Není jich již zase tak mnoho, jelikož začalo publikování knih, musela jsem omezit publikování na některých serverech. Co mne k tomu vede? Nápady, mám jich strašně moc a připadá mi škoda jich nevyužít, kromě toho nikdo po světě nechodí věčně. Též když se mi ozve nějaký spokojený čtenář, mne popohání kupředu.

Můžeš nám představit blíž svou tvorbu? Čeho se tématové týká a vydáváš knižně?

Má tvorba je všestranná. Ráda píšu pro děti i dospělé. Proto se zabývám románky pro mládež, detektivkami, fantasy tvorbou, pohádkami, básněmi, říkankami, humorem či vážnější tvorbou pro dospělé. Prostě podle chuti.
V nakladatelství Petra právě vycházejí dva mé dívčí romány. První se jmenuje "Lechtání rybiček", pojednává o rozchodu dívky s chlapcem. Druhá kniha “Okno plné strachu” probírá záležitost šikany na základní škole a zobrazuje dívku, která tím vším musí procházet. Další rukopisy chystám k odeslání.



Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0324 s