Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  sobota 20.4.2024, svátek má Marcela 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Chudáci socialisté

11.02.2006     Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

 Chudáci socialistéFakt mají smůlu. Pár měsíců před volbami, a je stíhá jedna aféra za druhou. Nejdřív Gross. Na byt si vypůjčíl, peníze chtěl poctivě vrátit, ale dlouho ho mořili otázkami, kde ty čtyři miliony získal, až ho dohnali k rezignaci.

Pak poradce premiéra Paroubka Doležal.

´Ti šmejdi novinářský a jejich sktryté kamery! Natočili ho jak si říká o "pět v českých" a udělali z toho aféru Unipetrol. Přitom se nejednalo o žádost o úplatek, ale jen o heslo v komunikaci. Premiér ho odvolal. Jak mohl vědět, že už v minulosti byl Doležal odvolán z postu ředitel kulturního zařízení ve Velkém Meziříčí za zdefraudování 300 tisíc?

Do toho ministr zemědělství Zgarba.

„Hnůj a žumpa!“, teď už se ale Paroubek doopravdy rozčílil. Bohužel ne na Zgarbu, který prý šmelil s pozemky restituentů, a nakonec taky musel rezignovat, ale na ty čmuchaly novinářký.
Ty hyeny neušetřily ani ministra zdravotnictví Ratha! Natočili, zase skrytou kamerou , jak si jeho poradkyně Klimovičová říká o třímilionový úplatek. To víte, že to chtěla pro sebe a ne pro svého šéfa! Hanba! Však se s ní taky Rath rychle rozloučil...

A teď zaese Michal Kraus se svou kakaovou aférou!

Nic nepomohlo jeho vysvětlování, že naletěl podvodníkovi. Za celých pět let to ten chudák neprokoukl. A teď ho navíc začala vyšetřovat finanční policie z podezření pro praní špinavých peněz. “Celá kauza je politicky vyumělkovaná s jediným cílem: poškodit Michala Krause a celou ČSSD!“, hřímal Paroubek, v čemž mu ministr finanací Sobotka soudružsky pomáhal.

Jak říkám, mají fakt smůlu. Ještě že podle Paroubka nemůže nic z toho poškodit pověst sociálních demokratů a odvrátit vítězství v nastávajících volbách. I já tomu věřím. Tenhle národ si přece nenechá na nos věšet bulíky nějakýmí vykonstruovanými aférami zrovna v době, kdy země, sice za cenu nehorázného zadlužení na úkor budoucí generace, začala pod vedením ČSSD, za podpory komunistů, vykazovat konečně dobré výsledky.

Zdroj fotografie: www.nndb.com




Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

Reakce k článku


Od: jakub křivánek - 13.2.2006 - 9:35

a víte, co je na tom všem nejhorší?
... že už je to průměrnému českému voliči celé ukradené. To málo, co nakonec dá o víkendu přednost procházce do volební místnosti před mělkým komatem u televize, stejně půjde volit toho, koho volí vždycky. Že jich řada dala důvěru vldě, která slibovala všem bohatství a dala všem chudobu? No ale voni ti druzí přece taky kradou, ne? Pepa to říkal v hospodě....


Od: anonym - 13.2.2006 - 12:51

Líba Jakubovi.
Už jen tím, Jabube, žes na článek zareagoval je úspěch! Přesvědčil jsi mne, že chytří lidé nebudou v den voleb tupě sedět u televize a že půjdou volit. A to je to hlavní-VOLIT půjdou. Vždyť ti co by nešli volit, dávají svůj hlas komunistům. A že kradou i ostatní? Bodejď by nekradli, vždyď jsme všichni poznamenaní socialistickou výchovou. Ale menší zlo od toho větší , chytrý člověk pozná, i když každá politika je svinstvo.


Od: anonym - 13.2.2006 - 12:54

Dodatek Líba-Jakubovi:Článek mi odešel dřív než jsem ho stačila upravit-omlouvám se.


Od: Stanislav Beránek - 13.2.2006 - 13:03

Já zase budu volit socdem
Na druhou stranu. Ti co se provalují jsou relativně malé ryby. A pkaždé když se přijde na nějaký problém tak dotyčný zmizí v řádech dnů. To je docela příjemná změna nejen proti období vlád ODS, ale samozřejmě i proti období předchozích vlád Zemana a Grosse.I když jsem to v předchozích dobách nedělal tak půjdu k volbám a budu volit ČSSD. Kraus měl svůj kakaový škraloup pět let, ale najednou se těsně před volbami dá odsouzený Rigo na pokání.


Od: jakub křivánek - 13.2.2006 - 21:11

ono ani tak nejde o škaloupy...
Ono opravdu ani tak nejde o to, komu co přišijou. Fakt je, že politická moc vždycky člověka pokazí a že hrabivci tam mají pré. U voleb jde jen o jediný rozdíl. Buď sociální stát, který nikde na světě nefunguje a který nám bere neuvěřitelnou část našich výdělků jen proto, aby nám o měsíc později zase část vrátil, nebo volnější tržní ekonomika, kde se sice musí člověk víc starat sám o sebe, ale aspoň mu z toho, co vydělá, taky víc zůstane. To je rozdíl, který vidím já, a to jsem státní zaměstnanec...


ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0334 s