Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  sobota 20.4.2024, svátek má Marcela 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Duševní nevěra zabíjí vztahy

09.08.2006   Martina Bittnerová   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Duševní nevěra zabíjí vztahyLéto je jako stvořené pro lásku, a ten, kdo tvrdí, že by nikdy nenasadil svému partnerovi parohy, je buď člověk naivní, nebo pokrytec, který za zraky davů páchá ty největší hříchy. Ale otázkou zůstává, zda nevěru lze vůbec označit za hřích. Pak by se totiž hříchem musely stát i jiné věci, jichž se my lidé dopouštíme.


Na věrnosti považuji za varovné, že ji nijak nemůžeme dokázat, a přitom nevěru objevíme mnohdy snadno. Ovšem ledaskdo se hroutí při představě, že by jeho polovička měla provádět v posteli divoké prostocviky s někým jiným. Přitom sex by se měl už navždy oddělovat od lásky, vždyť to, že si někdo vyzkouší své umění mimo domovské břehy, neznamená, že si okamžitě začne balit kufry. Zvláště u mužů se obvykle jedná o krátkodobé avantýry. Ve svém věku jsem proto dospěla k názoru, že sex bez citového náboje se stává pouhým sportem, jehož občasné provozování mimo oficiální partnerství jej nemůže ve své podstatě ohrozit, pokud se podvádějící drží známého hesla – zatloukat, zatloukat, zatloukat.

Za morovou ránu vztahu považuji ale nevěru duševní, tedy okamžik, kdy se náš partner/ka zahledí do jiného objektu. V této oblasti mám dvojitou zkušenost a mohu zodpovědně říci, že zamilovaný muž se chová jako blázen, a jen slabomyslná žena neprokoukne, cože se to s jejím druhem děje. A domnívám se, že právě takto vzniklé pouto mizí poměrně těžko, s čímž souhlasí i psycholožka Mgr. Novotná:

Duševní nevěra je opravdu pro pár poněkud obtížněji zvladatelná. Když se do hry dostanou city, ten, kdo se zamiloval, se poměrně nesnadno citů zbavuje, to skutečně nelze utnout na povel. V případě ryze sexuálního dobrodružství si disciplinovaný jedinec uvědomí, že si nenechá tím zničit fungující partnerství a celkem bez potíží milostný poměr ukončí. Obecně je důležité, aby podváděný vždy zachoval chladnou hlavu, pokud se o nevěře dozví, a snažil se obejít bez výčitek a scén. Když totiž bude druhému jeho poklesek připomínat a vyčítat, tak ho jen přivede k tomu, aby hledal o to více útěchu u milence či milenky. Přesto je tato problematika mnohem složitější, a vyžadovala by více prostoru.“

Tudíž skutečnost, že někdo stráví noc mimo své zákonité lože, ještě neznamená katastrofu pro manželství, horší je, pokud nechá za branami domova své srdce. Většinou, když chceme ale něco utajit, o to dříve to praskne. Takže v éře e-mailů a mobilních telefonů jsem už slyšela o tolika smskách nechtěně poslaných na špatné číslo (sama jsem to také coby nečekaný příjemce zažila), slyšela jsem i o tom, že někteří lidé preventivně prochází partnerovi mobil, což považuji za velmi nedůstojné, nebo pročítají e-maily. Nevěře tím ale stejně nezabrání, pouze ze sebe udělají „stíhačku“, či „stíhače“ a nakonec se pouze ztrapní. Ale jak se zachovat v případě, že tyto praktiky nepoužíváme, a přesto máme důkaz, resp., víme o tom, že námi milovaný partner se zadíval do sličné sekretářky z práce? Snad vám poslouží příklady lidí z mého okolí, kteří se do takové situace dostali.

Pětatřicetiletá zdravotní sestra Eva měla desetileté spokojené manželství. S rodinou se přestěhovala na venkov, kde se jí to zdálo idylické do té doby, než se v sousedním domě objevila několikrát rozvedená trojnásobná matka, která se tam nastěhovala ke svému novému druhovi. Pochopitelně tato dáma se k životu stavěla lehce nezodpovědně, ale nezkazila žádnou legraci, a hlavně se velmi družila se sousedy. Nejvíc se pak skamarádila s Eviným manželem. Eva netušila, že nejvíc se přátelí v době, kdy zrovna v nemocnici slouží noční. A pak už jen zírala, když se sousedka i s jejím manželem stěhovala zpět do města, protože v ní Evin manžel našel zalíbení, a především získal dojem, že ona je tou pravou, na níž dosud čekal. Evě prohlásil něco v tom smyslu, že ji má rád, ale že tu druhou miluje. Ovšem asi po dvou měsících zaklepal na dveře domku, v němž s Evou dříve bydlel, a stěžoval si na svou přítelkyni a jak Eva dodává: „Nevěřila bych tomu, ale stala jsem se milenkou svého muže. Od té doby k nám občas zajížděl. Bohužel ji nedokázal opustit, přestože byl poněkud vyděšený jak jejím životním stylem, tak jejími dětmi. Naše dcera to snášela nejhůř. Musela jsem se vybavit velkou trpělivostí. Manželův definitivní návrat uspíšilo těhotenství jeho partnerky, protože tím pochopil, že asi podobným způsobem přišly na svět všechny její děti, tudíž rychle ze vztahu s ní vycouval a zaplatil jí potrat. Snažím se k tomu nevracet se, ale pro mě to byl naprosto hororový půlrok. Vždycky si opakuji, že každý děláme chyby a život jde přeci dál. A ačkoliv mám muže zase doma, někdy mi je z toho pěkně mizerně.“

Třicetiletý Honza na rozdíl od Evy své přítelkyni Janě nevěry neodpustil. Jejich příběh začal ale romanticky. „Seznámil nás bývalý spolužák, Jana měla to, čemu se říká jiskra, čišel z ní život a i když nevypadala jako dívka z obálek časopisů, měla určitě pro muže kouzlo a tudíž i pro mě. A jednoduše jsem se zalíbil i já jí, takže zcela klasicky jsme spolu začali chodit. Ani dnes nemohu o Janě říct prakticky křivého slova, až na její temperament.“
Honzova Jana se totiž rekrutovala z řad žen, jež potřebují být obdivovány a hýčkány co největším počtem mužů a faktem je, že musí testovat i jejich postelové dovednosti.
„Že mi často zahýbá věděli všichni kromě mě, až když se jí podařilo navázat dva duplicitní vztahy, a o jednom jsem se náhodou dozvěděl, tak jsem to začal řešit, resp. po prvotním šoku a zjištění, že mi zůstala věrná asi první tři měsíce našeho chození, jsem si řekl, že ačkoliv si s ní skvěle rozumím a vydrželi jsme spolu šest let, s takovou partnerkou si budoucnost neumím představit. Proto jsem se s ní rozešel. Jelikož jsem od té doby nenavázal stejně silný vztah, někdy toho lituji. Ale trvale žít bych s ní asi nedokázal.“


Jak už jsem uvedla, mám dvojnásobnou zkušenost s tím, že se můj partner citově zainteresoval jinde. Bohužel dotyční si možná dodnes myslí, že zamilování není žádná nevěra a dokud nespočinou s dívčinou v milostném objetí, nic hrozného se nestalo. Ale ono stalo. Kdybych měla popsat jejich chování, vystačila bych si s jedním slovem – směšné. Nicméně jejich blouznění spočívalo zhruba v tom, že chodili na WC s mobilem psát potají smsky, mívali zasněný výraz, a já jsem jim najednou připadala jako úplně nejhorší bytost na světě, což mi dávali patřičně a všemožně najevo. Ačkoliv jsem v obou dvou případech tušila, o jaké dívenky se jedná, po vyslovení jejich jmen nahlas, dočkala jsem se nadávek a označení typu – nesnesitelná žárlivka. Když ale bez mého přičinění vyšla pravda najevo, žárlivka (tedy já) si v prvním případě balila kufry, v druhém poslouchala, jak to má chlapec složité, neboť onu slečnu opravdu miluje. Kupodivu náš byt a pohodlí se mu už ale opustit nějak nechtělo.
Tyto události mě určitě poučily v tom, že člověk nemá chodit kolem horké kaše, ale zeptat se skutečně tvrdě a na rovinu, když už si o tom navíc cvrlikají i vrabci na střeše, a hlavně se skučícím partnerem, jenž touží po oné lásce, vyrazit dveře a to okamžitě. Protože když bude za něco stát, rychle si uvědomí, co dává nebo dal v sázku (tj. pracně vybudovaný vztah) a tím pádem vezme rozum do hrsti, ale když za nic nestojí, tak nač prodlužovat agónii a nechat si zbytečně ničit sebevědomí.



Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

Reakce k článku


Od: Loreta Kadishová - 9.8.2006 - 13:00

velmi pravdivý a střízlivý článek, nezbývá než souhlasit


Od: Martina Bittnerová - 10.8.2006 - 13:00

Loreta-díky,psán z vlastních zkušeností.-)


Od: nira01 - 23.2.2019 - 9:27

xc
Dobrý den, chci se podělit o mé nádherné svědectví. Po dlouhých letech se ve vztahu ke Manželovi rozloučil se mnou, udělal jsem vše, co mu bylo možné vrátit, ale všechno bylo marné, chtěl jsem ho zpátky tak moc, protože jsem měl lásku pro něj jsem ho prosila se všemi, dělala jsem sliby, ale odmítl. Vysvětlil jsem mému příteli mému problému a navrhla, že bych měl spíše kontaktovat kouzelník, který by mi mohl pomoct vyrazit kouzlo, abych ho přivedl zpátky, ale já jsem ten typ, který nikdy nevěřil kouzlu, neměl jsem jinou možnost než to zkusit, já poslal e-mailem kouzelník a řekl mi, že není problém, že všechno bude v pořádku před třemi dny, že se můj ex vrátí ke mně před třemi dny, on dal kouzlo a překvapivě druhý den, to bylo asi ve čtvrtek. Můj ex mi volal, byl jsem tak překvapen, odpověděl jsem na volání a všechno, co řekl, bylo, že je tak líto, že se všechno, co se stalo, že chtěl, abych se k němu vrátil, že mě tak moc miluje. Byl jsem tak šťastný a šel k němu, a tak jsme začali znovu žít šťastně. Od té doby jsem dělal slib, že někdo, koho vím, že má vztah problém, bych pomohla takové osobě tím, že se na něj nebo ona jediný skutečný a silný kouzelník, který mi pomohl s mým vlastním problémem. e-mail: babawalewiseman01@gmail.com mu můžete poslat e-mail, pokud potřebujete jeho pomoc ve vašem vztahu nebo jiném případu.

Love kouzla
Vydělat dobré peníze nebo vyhrát loterii.
Dosáhnout úspěchu v podnikání.
Duchovní problémy.
Vyhrajte soudní věc.
Podívejte se na svého partnera života.
Získejte dobře placenou práci.
Získejte kontrolu nad svým manželstvím.
Přijměte laskavost a získat přitažlivost od lidí.
Získat zpět ztracené peníze.
Uzdravujte všechny nemoci. jak léčitelná, tak neléčitelná.
Vyřešíte problémy s těhotenstvím a žehnáte s dětmi atd.

Kontaktujte tohoto skvělého muže, pokud máte nějaký problém s trvalým řešením
přes babawalewiseman01@gmail.com
WhatsApp: 2348129806153

Poděkuj mi později


Od: jane - 28.3.2019 - 16:17

how i got my ex back
DĚKUJÍ VELKÉM DR Sunny PRO ŘEŠENÍ MŮJCH PROBLÉMŮ JE JEHO EMAIL IS (drsunnydsolution1@gmail.com
Jmenuji se Miss Jane, byl jsem ženatý s manželem po dobu 5 let, kde jsme žili šťastně spolu letos a ne dokud necestoval do Brazílie na služební cestu, kde potkal tuto dívku a od té doby mě nenávidí a děti a lásku jen jí. takže když se můj manžel vrátil z cesty, řekl, že mě nechce vidět znovu a znovu s dětmi, takže nás vyvedl ven z domu a teď jede do Austrálie, aby viděl tu jinou ženu. tak jsem s dětmi byl tak frustrovaný a zůstal jsem s maminkou a nebyl jsem léčen, protože moje matka se po mém otcově smrti oženila s jiným mužem, takže muž, se kterým se oženil, ji nezacházel dobře, a moje děti byly tak zmatené a já jsem hledal způsob, jak dostat svého manžela zpět domů, protože ho miluji a vážím si ho tolik, takže jednoho dne, když jsem procházel na počítači jsem viděl svědectví o této kouzelné kouzlo DR Sunny, svědectví sdílejí na internetu dáma a to na mě zapůsobí natolik, že si také zkusím to zkusit. Zpočátku jsem se bál, ale když jsem přemýšlel o tom, co já a moje děti procházejí, tak jsem ho kontaktoval a on mi řekl, abych zůstal klidný jen 24 hodin, aby se můj manžel vrátil ke mně a ke svému nejlepšímu překvapení jsem dostal hovor od mého manžela na druhý den ptát se po dětech a já jsem zavolal DR Sunny a on řekl, že vaše problémy jsou vyřešeny mé dítě. tak to bylo, jak jsem se dostat svou rodinu zpět po dlouhém stresu brzdit se zlá dáma, takže se všemi tyto pomoci od DR Sunny, chci, abyste všichni na tomto fóru, aby se se mnou říci obrovské díky DR Sunny a já budu také radu pro někoho v takových nebo podobných problémech nebo jakýkoli druh problémů by měl také kontaktovat jeho e-mail je) (drsunnydsolution1@gmail.com) on je řešením všech vašich problémů a nesnází v životě. opět jeho emailová adresa je (drsunnydsolution1@gmail.com)

JE SPECIALIZOVAT V NÁSLEDUJÍCÍM SPELLU.

(1) Pokud chcete, aby vaše ex zpět.

(2) pokud máte vždy špatné sny.

(3) Pokud chcete být povýšen ve vaší kanceláři.

(4) Pokud chcete, aby po vás běžely ženy / muži.

(5) Pokud chcete dítě.

(6) Pokud chcete být bohatí.

(7) Pokud chcete svému manželovi navázat navždy.

(8) Pokud potřebujete finanční pomoc.

(9) Jak jste byli scammed a chcete obnovit vás ztratili peníze.

(10) pokud chcete zastavit rozvod.

(11) pokud se chcete rozvést se svým manželem.

(12) pokud chcete, aby vaše přání bylo uděleno.

(13) Kouzlo těhotenství k otěhotnění dítěte

(14) Zaručujeme, že vyhrajete znepokojující soudní případy a rozvod bez ohledu na to, v jaké fázi

(15) Zastavte rozpad vašeho manželství nebo vztahu.

(16) jestliže máte jakoukoliv nemoc (H I V), (CANCER) nebo jakoukoliv nemoc.

(17) pokud potřebujete modlitby za vysvobození svého dítěte nebo sebe samého.

(18) chcete vyléčit lék na cukrovku, léčbu herpes, léčbu Hiv a AIDS, léčbu rakoviny prsu a léčbu rakoviny, zastavit drogy a pít

ještě jednou se ujistěte, že ho budete kontaktovat, pokud máte nějaký problém, který vám pomůže. jeho e-mailová adresa je (drsunnydsolution1@gmail.com) okamžitě kontaktovat .... zavolejte nebo co se mu stalo číslo na +2349030731985


Od: Brianna Owen - 1.6.2019 - 0:42

Tento rok 2019 byl pro mě tak blažený, že mi Bůh dal důvod žít znovu šťastně poté, co jsem byl po třech měsících zlomen srdce, když mě manžel opomněl a vrátil se do své milenky. Trpěl jsem a prošel všemi druhy emocionálních mučení, protože jsem nemohl dostat žádnou pomoc, aby se můj muž nevrátil, dokud mi neřekl doktor Wealthy mým spolupracovníkem, který mi dal plné ujištění o tom, že mu může pomoci. ke mě. Byl jsem v kontaktu s doktorem Wealthym a poslouchal jsem jeho slova a následoval instrukce, které mi dal. Mohl byste věřit, že se můj manžel vrátil domů během 12 až 16 hodin, jak řekl on a dnes, moje manželství je obnoveno a jsem tak vděčný, vděčný a vděčný Bohu za to, že používal doktora Wealthyho, aby po třech měsících vrátil mého muže zpět zlomené manželství. Je tam někdo, kdo se musí vrátit zpátky do svého milence nebo potřebuje pomoc jakéhokoliv druhu? Pak navrhuji, abyste se s Dr Wealthyem dostali do kontaktu s jeho e-mailovým ID: wealthylovespell@gmail.com NEBO si ho můžete nechat taky na +2348105150446 pro více informací. Bůh vám žehnej, pane


Od: Wisdom Lucy - 15.7.2019 - 14:07

ibhagbosoria love home @gmail.com haas helped a lo
Ahoj všichni čtou mé krátké svědectví. Jmenuji se Bar. Shantel, jsem z Brazílie, byl jsem ženatý, ale později mě manžel opustil a moje dvě děti za mého přítele, byl jsem velmi ustaraný a nemocný, potřeboval jsem pomoc, byl jsem velmi ohraničen, zkrátit dlouhý příběh krátký můj dobrý přítel mi poradil, abych šel dál, ale nemohl jsem pak představit mě IBHAGBOSORIA LOVE HOME, o které řekla, že se sjednotila s mnoha rodinami a povznesla mnohé v jejich podnikání a na pracovišti, řekla jsem si, že je to skutečné nebo falešné.
Byl jsem strašně zvědavý a téměř jsem ztratil naději po velkém tlaku mého přítele, který jsem se rozhodl zkusit a na mé největší překvapení IBHAGBOSORIA LOVE HOME mi pomohl a můj manžel zavolal domů dva (2) dny poté, co mi přejeme všechno nejlepší k narozeninám a omluvili se . (Téměř jsem zapomněl, že to byly moje narozeniny) Pokud procházíš jakýmkoliv problémem, je to nemoc, rozpad, selhání, zpět e.t.c. pošlete mu e-mail na adresu IBHAGBOSORIALOVEHOME@GMAIL.COM nebo se na něj obraťte na telefonním čísle +2348165965904.


Od: Laura Perry - 15.7.2019 - 14:14

dr. ologhodospellwork@gmail.com transformation
Málem jsem ztratil svého manžela, dokud mi můj přítel nedal číslo poslaného Boha, jeho jméno je dr.ologhodo, řekl mi, že můj manžel se ke mně vrátí, když budu schopen udělat vše, co se dr.ologhodo zeptal ale já jsem pochyboval, ale později jsem se rozhodl, že to zkusím, a zavolal jsem mu a všechno mu vysvětlil a řekl mi, že vidíme, co dokáže. Včera jsem měl telefonát a zkontroloval, kdo to je, hle, byl to můj milý manžel, který mě zavolal, abych ho vyzvedl z letiště.
Teď jsem tak šťastný a tak vděčný. Pokud víte, že procházíte stejným problémem, obraťte se na něj na e-mailu na adrese dr.ologhodospellwork@gmail.com nebo na jeho adrese 2348156911977


Od: Anita pete - 15.7.2019 - 14:16

chubygreat@gmail.com
Wooow !!! - To je ta největší věc, co se kdy v mém životě stala. Chubygreat je dar od Boha. Je velmi dobrý v tom, že spojuje domy, povznášející podniky, pomáhá lidem vyhrát volby s pomocí jeho magických sil atd.
Pomohl mi vrátit svou ženu, kterou jsem téměř ztratil zlýma očima lidí. Sjednotil mou rodinu a udělal mi pokrok v mém podnikání. Je tento člověk z Boha andělem? Je to pravý… takže ho nesmíte podceňovat. Jednoduše kontaktujte chubygreat na 2348165965904 nebo mu pošlete e-mail na adresu chubygreat@gmail.com. Pokud jste ve stejném stavu jako před dvěma měsíci.
To je tak reálné a nejsou o něm dva způsoby, protože on učinil můj a on také udělá vaše.
Chubygreat Musím znovu poděkovat děkuji !!!!!!!


Od: Danila - 15.7.2019 - 20:16

Ich bin Danila aus den USA und möchte jedem ein Zeugnis meines Lebens geben.
Ich war mit meinem Mann John Smith verheiratet, ich liebe ihn so sehr, dass wir jetzt seit 5 Jahren mit zwei Kindern verheiratet sind. Als er in Frankreich Urlaub machte, meinte er eine Frau. Er sagte mir, dass er nicht mehr an der Ehe interessiert sei und sagte, wir sollten uns scheiden lassen. Ich war so verwirrt und suchte nach Hilfe, dass ich nicht wusste, was ich tun sollte, bis ich meine Freundin, Miss Edwina, traf, die mir sagte, wer mir die Lösung für mein Problem gab. Sie sagte mir, ich solle mir keine Sorgen darüber machen, dass sie früher ein ähnliches Problem hatte, und stellte mich einem Mann namens Dr. WEALTHY vor, der ihren Ex verzauberte und ihn nach 24 Stunden zu ihr zurückbrachte und er bittet mich, mir keine Sorgen zu machen, dass die Götter seiner Vorväter für mich kämpfen. Er sagte mir, dass er mich und meinen Mann um 24 Uhr wieder zusammenbringen werde. Nachdem mein Mann zwei Tage lang angerufen hatte und mir sagte, dass er zurückkommt, um mit mir nach Dingen zu suchen, war ich überrascht, als ich ihn sah und er begann, um Vergebung zu weinen. Im Moment bin ich die glücklichste Frau der Welt für das, was dieser großartige Zauberwirker für mich und meinen Mann getan hat. Seine Kontaktadresse lautet: wealthylovespell@gmail.com. Er ist der bisher beste Zauberwirker im Internet. E-Mail: wealthylovespell@gmail.com. Nochmals vielen Dank Vater, ich werde weiterhin Ihre gute Arbeit teilen, solange ich lebe, und ich werde jedem, der sich in einer ähnlichen Situation befindet, raten, zu versuchen, die E-Mail-Adresse unten zu sehen
wealthylovespell@gmail.com oder Sie WhatsApp ihm. + 2348105150446


Od: natasha - 10.8.2019 - 21:57

how i got my ex back

Měl jsem s manželem vážné problémy a vedlo to k tomu, že se přestěhoval do bytu ke svým přátelům. Všechno se zhoršilo, protože se svými přáteli začal chodit do barů a klubů, opil se a omdlel. Vždy mi vyhrožoval po telefonu, kdykoli mu zavolám kvůli špatné radě, kterou mu jeho přátelé dávali. Miluji ho a byli jsme spolu 8 let před náhlou změnou, nemohl jsem otěhotnět a zjistil jsem, že je to moje chyba. Byl jsem tak smutný a frustrovaný až jednoho dne jsem procházel internet a viděl jsem lady, která sdílela svědectví o mocném kouzelném kouzlu DR, SUNNY, které jí pomohlo přivést jejího manžela zpět kouzlem, takže jsem se rozhodl to dát taky vyzkoušejte a kontaktoval jsem DR. SUNNY e-mailem na drsunnydsolution1@gmail.com a vysvětlil jsem mu všechny své problémy a DR. SUNNY mi řekl, že bych se neměl bát, že mi pomůže vyřešit mé problémy, můj manžel se vrátí domů a DR. SUNNY mi také řekla, že by také mohl udělat kouzlo těhotenství. Také mi řekl, že kouzlo není pro mě škodlivé ani pro mého manžela. Rozhodl jsem se to zkusit a udělal jsem vše, co mi řekl, abych okamžitě udělal a udělal pro mě kouzlo. O dva dny později se můj manžel vrátil domů a omluvil se, že mu bylo líto, co mě to stálo, a teď jsme šťastní a šťastně žijeme spolu. O dva měsíce později jsem si uvědomil, že jsem těhotná. Teď jsem opravdu šťastný, protože už nevím, co říct, ale pokud jste tam venku, číst to a mít stejný problém se vztahem nebo máte potíže s otěhotněním manžela nebo přítele nebo problém jakéhokoli druhu, který je mimo lékařská síla, prosím, kontaktujte DR, SUNNY na jeho e-mailu je: drsunnydsolution1@gmail.com nebo co mu dává +2349030731985 a buďte si stoprocentně jisti, že má řešení vašich problémů


Od: great mark - 14.2.2020 - 3:36

Herbal Penis Enlargement product is 100% guarantee to Enlarge and get a better ERECTION ,the reason why most people are finding it difficult to enlarge Penis is because they believe on medical-report, drugs and medical treatment which is not-helpful for Penis Enlargement . Natural roots/herbs are the best remedy which can easily Enlarge your Penis permanently Contact Dr ODABA via Email : Drodabasolutionhome@gmail. com or via Whats-app : +2347063915230 for Natural root and herbal remedies put together to help you get Enlarge and Erect healthy. Thank You For Reading.  


Od: Mance Vudic - 17.2.2020 - 12:07

chubygreat@gmail.com the great spell caster
Chci vám poděkovat chubygreat za pomoc. Moje žena mě opustila před několika měsíci a v životě jsem jí potřeboval, protože ji tolik miluji. Kontaktoval jsem chubygreat, když jsem o něm v Google četl, jak vrací milostné. Dal mi ujištění a řekl mi, že bude potřebovat věci, které jsem poskytl, a během následujících dvou dnů po seslání kouzla se moje žena vrátila ke mně. Děkuji chubygreat. Můžete ho kontaktovat s následujícími údaji. Chubygreat@gmail.com nebo Whatsapp 2348165965904


Od: Paní Fien Jan. - 11.9.2020 - 23:53

Jak můžete napravit svůj vztah se svým bývalým man
Jak můžete napravit svůj vztah se svým bývalým manželem, můj manžel mě opustil a opravdu ho nikdy nepřestanu milovat, po 5 letech odloučení jsem přišel do kontaktu s Dr. Sacre, který je kouzelníkem, který mi pomohl a můj manžel se vrátil pro mě a dnes žijeme znovu šťastně spolu, kontaktujte Dr. Sacre pro jakýkoli problém ve vztahu, který vám pomůže, napište na WhatsApp +2349076034359 nebo mu napište na e-mail sacretempleofpower@gmail.com

Paní Fien Jan.


Od: jesica wast - 31.3.2021 - 1:20

arthurmoon01@gmail.com NEBO WHATSAPP +27632112768
Bůh žehnej Duchovnímu Dr. Moonovi za to, že mi pomohl získat lásku a dostat mého manžela zpět do mého života. Bratří, můj život trpěl po dlouhou dobu láskou, zkoušel jsem tolik způsobů, ale zdá se, že funguje. Ale měl jsem kontakt s duchovním Dr. Moonem, dne 25. ledna 2021, s nímž jsem viděl tolik lidí svědčit o tom, jak jim všem pomohl jejich milostný život a manžel a manželka zpět v jejich životě, tímto duchovním Dr. Moon. 26. ledna 2021 jsem mu tedy vysvětlil celý svůj problém a on slíbil, že mého manžela vrátí do mého života. Dal jsem mu tedy veškerou výhodu pochybností a hle, připravil kouzlo lásky a 30. ledna 2021 mi ho poslal do mé země. A můj manžel se ke mně vrátil domů 5. února 2021, jsem hrdý na to, že můj manžel je nyní doma se mnou a mými dětmi a náš život byl obnoven do normálu. Takže v případě, že tam venku trpíte získáváním své lásky zpět a potřebujete někoho, kdo vás bude milovat. Chci vám říct, abyste rychle kontaktovali: Dr. Spiritual Moon Jeho e-mail: arthurmoon01@gmail.com NEBO WHATSAPP +27632112768


Od: Jsem Marie - 31.3.2021 - 1:21

arthurmoon01@gmail.com NEBO WHATSAPP +27632112768
Ahoj všichni, rád se podělím o své svědectví od silného tvůrce kouzel jménem Dr Spiritual Moon. Jsem Marie Anette a žiji v Dánsku, s manželem jsme se 20. února 2021 trochu pohádali a on mě i děti nechal pro jinou ženu, tolik ho miluji. Hledám pomoc online a viděl jsem mnoho doporučení od lidí o tom, jak jim Dr. Spiritual Moon pomohl a přišel s pozitivními výsledky, jako je rozvod, rakovina, duchovní problémy a Barrens při porodu a další. Dne 21. února 2021 jsem mu tedy poslal e-mail a sdělil mu svůj problém a on mi dal pokyny, kterými jsem se řídil, a 26. února 2021 se můj manžel vrátil domů, aby prosil o odpuštění, a nyní žijeme šťastně společně, vše díky Dr. Duchovnímu Měsíci za obnovení mého manželství. Pro kohokoli z vás, kteří mají podobný problém, kontaktujte ho ještě dnes a požádejte o pomoc, zde je jeho osobní e-mail: arthurmoon01@gmail.com NEBO WHATSAPP +27632112768


Od: Josky - 3.4.2021 - 16:11

arthurmoon01@gmail.com NEBO WHATSAPP +27632112768
Chtěl bych využít této příležitosti a poděkovat duchovnímu Dr. Moonovi za to, co pro mě udělal, a za to, že mi pomohl získat zpět moji bývalou manželku s jeho kouzlem duchovní lásky. Nejprve jsem si myslel, že to nebude fungovat, dokud tomu nebudu věřit a říká mi, že je to záruka, a skutečně se 20. prosince 2020 moje žena ke mně vrátila. Moje žena se mnou a dětmi jsou zase spolu. Díky Duchovnímu Dr Moonovi radím vám lidem, kteří potřebují kouzlo lásky k uzavření smlouvy Duchovní Dr Moon email: arthurmoon01@gmail.com NEBO WHATSAPP +27632112768


Od: Diana Holand - 21.5.2021 - 9:57

thank you chubygreat
Ahoj všichni, jsem tak nadšená, že se můj manžel vrátil poté, co mě opustil pro jinou ženu. Můj manžel měl poměr se spolupracovníkem a já velmi miluji svého manžela, ale on mě podváděl se svým spolupracovníkem a touto dívkou, myslím, že použila čarodějnictví nebo černou magii na mého manžela, aby mě nenáviděl a že to bylo tak kritické a zbytečné, brečím dnem i nocí, aby mi Bůh poslal pomocníka, který přivede mého manžela zpět! Byl jsem velmi rozrušený a potřeboval pomoc, tak jsem hledal pomoc online a narazil jsem na e-mail, který mi pomůže rychle získat bývalého přítele. Cítil jsem tedy, že bych mu měl dát šanci. Kontaktoval jsem ho a on mi řekl, co mám dělat, a udělal jsem to, takže pro mě udělal kouzlo lásky. O 24 hodin později mi můj manžel opravdu zavolal a řekl, že mi tolik chybí, bože můj! Byl jsem velmi šťastný a dnes jsem opět šťastný se svým mužem a jsme šťastní, že žijeme společně a děkuji mocnému kouzelníkovi chunygreat, je tak silný a rozhodl jsem se zde sdílet svůj příběh. pokud jste zde a váš milenec vás odmítá, nebo váš manžel přešel k jiné ženě, už neplačte, kontaktujte chubygreat o pomoc hned .. Zde je jeho e-mail, chubygreat @ gmail. s
Udělá také následující kouzlo
Těhotenské kouzlo, kouzlo milenců, kouzlo
opar pro nemoci, vítězství kouzlo
WhatsApp +2348165965904


Od: Diana Holand - 21.5.2021 - 9:57

thank you chubygreat
Ahoj všichni, jsem tak nadšená, že se můj manžel vrátil poté, co mě opustil pro jinou ženu. Můj manžel měl poměr se spolupracovníkem a já velmi miluji svého manžela, ale on mě podváděl se svým spolupracovníkem a touto dívkou, myslím, že použila čarodějnictví nebo černou magii na mého manžela, aby mě nenáviděl a že to bylo tak kritické a zbytečné, brečím dnem i nocí, aby mi Bůh poslal pomocníka, který přivede mého manžela zpět! Byl jsem velmi rozrušený a potřeboval pomoc, tak jsem hledal pomoc online a narazil jsem na e-mail, který mi pomůže rychle získat bývalého přítele. Cítil jsem tedy, že bych mu měl dát šanci. Kontaktoval jsem ho a on mi řekl, co mám dělat, a udělal jsem to, takže pro mě udělal kouzlo lásky. O 24 hodin později mi můj manžel opravdu zavolal a řekl, že mi tolik chybí, bože můj! Byl jsem velmi šťastný a dnes jsem opět šťastný se svým mužem a jsme šťastní, že žijeme společně a děkuji mocnému kouzelníkovi chunygreat, je tak silný a rozhodl jsem se zde sdílet svůj příběh. pokud jste zde a váš milenec vás odmítá, nebo váš manžel přešel k jiné ženě, už neplačte, kontaktujte chubygreat o pomoc hned .. Zde je jeho e-mail, chubygreat @ gmail. s
Udělá také následující kouzlo
Těhotenské kouzlo, kouzlo milenců, kouzlo
opar pro nemoci, vítězství kouzlo
WhatsApp +2348165965904


Od: Kira kosarin - 27.5.2021 - 18:40

JSTE V ŽÁDNÉM DRUHU ŽIVOTNÍHO OBTÍŽE A CHCETE TRVALÉ ŘEŠENÍ ?, KONTAKTUJTE VOODOO LORDE, JE VELMI VÝKONNÝ KOUZEL KOUZEL VIA WHATSAPP ON (+234 08097014935), NEBO E-MAIL NA (VOODOOCONNECT60@GMAIL.COM. Můj manžel se se mnou chtěl rozvést a řekl, že je unavený z našeho svazku. Překvapilo mě to, protože to přišlo najednou a můj instinkt mi řekl, že se něco pokazí. Později jsem zjistil, že můj manžel měl manželku venku, zeptal jsem se ho na to, velmi se rozzlobil a řekl, že proto chce, abychom se rozvedli. Odešel z domova na 6 měsíců, byl jsem znepokojený a zmatený a začal jsem surfovat po internetu a hledat způsoby, jak přimět svého manžela, aby se vrátil, když jsem viděl četné svědectví, které lidé komentovali o vúdú lordovi, zejména o tom, jak pomáhá ženě otěhotnět a otěhotnět její vlastní dítě s kouzly a bylinnými léky po 9 letech manželství. Spojil jsem se s ním a vysvětlil jsem mu svou situaci s manželem, řekl mi, že můj manžel byl zmanipulován temnou silou, řekl mi, co mám udělat, seslal kouzlo a udělal za mě určité obřady. Po sedmi dnech kouzla, které můj manžel přišel domů a roztrhl rozvodový papír, jsme díky VOODOO LORDI zpět šťastnější než kdy dříve. Nestyďte se za své problémy, vyhledejte pomoc a nechte ji vyřešit.


Od: Chief dodoru - 30.6.2021 - 3:25

Call & Whatsapp + 2349015088017 Chief dodoru PROBLÉMY ŘEŠENÉ (VELKÉ
ASTROLOG) Světově proslulý astrolog / Vashikaran, kouzelníci, černý
Magic, White Magic, Real VOODOO LOVE SPELL v USA, Velké Británii, KANADĚ,
AUSTRÁLIE, Kuvajt, Spojené arabské emiráty, ZPĚT ZTRACTE LÁSKU PO ROZVODU, vraťte se
tvoje ztracená láska, jak získat moji minulost, jak získat moji lásku zpět,
Okamžité kouzlo smrti, kouzlo pomsty, kouzlo rozvodu, plodnost / těhotenství
Kouzlo, kouzlo manželství, kouzla lásky, kouzla ztracené lásky, rozchod
kouzla, ochrana, sjednotit nás, kouzla přitažlivosti, psychické,
tradiční léčitelé, sangoma, odstranění černé magie, získat zpět ztracené prostředky,
Pomsta online na Ex, získejte Exlover zpět online,

Obchodní kouzlo

Řešení malých / velkých soudních případů a předčasné propuštění z vězení

Odstranění kletby

Stát se slavným kouzlem

Kariérní kouzlo

Předčasná ejakulace mužů

Silná a trvalá erekce

Nízké libido

Nelze porodit


Volejte a Whatsapp +2349015088017


Od: Andre martini - 23.11.2021 - 15:42

voodoo lord je skutečně nejlepší
Můj život je opět plný štěstí díky Pánu Voodoo. To, co se mi stalo, si nemohu nechat pro sebe, ale také to říct světu, aby ti, kdo mají ve vztahu nebo manželství jakýkoli problém, mohli přivést zpět své blízké a být zase šťastní. Můj milenec a já jsme měli vážné problémy, které vedly k našemu rozchodu, protože poté už můj život nebyl stejný. Snažil jsem se ji všemi způsoby získat zpět, ale byla to jen ztráta úsilí a ztráta času. Jednoho dne jsem ale při hledání na internetu narazil na několik svědectví o  Pánovi Voodoo. Kontaktoval jsem ho a vysvětlil mu svůj problém a byl jsem velmi překvapen, jak se mu podařilo získat mého milence zpět do 48 hodin. Díky této skvělé věci, která se stala v mém životě, jsem se rozhodl říct celému světu o tom velkém muži jménem Voodoo Lord. Pro ty, kteří potřebují řešení svých problémů, mi řekl, že v jeho chrámu není nic nemožného. Tolik mu věřím, pro každého, kdo čte mé svědectví, pokud potřebujete pomoci získat svého bývalého partnera zpět nebo chcete mít své dítě, nebo chcete být zvýhodněni, laskavě ho kontaktujte prostřednictvím e-mailu - Voodooconnect60@gmail.com ... Whatsapp +234 8097014925... Telegram +234 8097014925


Od: Selene brozovic - 23.11.2021 - 18:37

Oceňuji vaši dobrou práci voodoo pane
Láska je krásná, když ji má někdo doplnit. Voodoo Lord je skutečný kouzelník a velmi jedinečný a mocný muž s moudrostí. Nemohla jsem otěhotnět, protože jsem měla problémy s plodností. Manžel se se mnou kvůli tomu rozvedl. Měl jsem takový strach, pořád jsem plakal a dokonce jsem přemýšlel o sebevraždě, ale moje kamarádka mě seznámila se skvělým mužem známým jako Voodoo Lord, který jí také pomohl vyřešit její vlastní problém. Dala mi jeho email, kontaktoval jsem ho a vše vysvětlil. Ujistil mě, že mi pomůže, že se nemám bát. Voodoo Lord přinesl radost do mého života a do mé rodiny, přivedl ke mně mého manžela svými duchovními silami, otěhotněl, vyléčil rakovinu mé sestry svými zvláštními schopnostmi a také pomohl mému nevlastnímu bratrovi vyhrát v loterii 1 milion dolarů. Voodoo Lord je opravdu talentovaný a velmi dobrý muž, který opravdu ví, jak dělat svou práci. Nebýt Voodoo Lorda, můj život by byl v troskách. Děkuji mnohokrát Voodoo Pane, nikdy nepřestanu mluvit o tom, jak velký a mocný jsi. Slovy nelze vyjádřit, jak dobře jste pro mě a mou rodinu udělali, a věřím, že slova budou stačit k popisu vaší dobré a skvělé práce. Pokud potřebujete duchovní pomoc, proč neběžet za Voodoo Lordem, kontaktujte ho prostřednictvím jeho e-mailu: voodooconnect60@gmail.com nebo whatsapp +234 8097014925 nebo Telegram +234 8097014925 a on vám pomůže. Voodoo Lord je neškodný, bezpečný a spolehlivý, proto ho nyní kontaktujte, abyste vyřešili jakýkoli problém, který máte.


Od: Radmila Kante - 10.1.2022 - 16:46

Rád bych vám všem řekl, že jsem byl schopen ukončit svůj problém s rozvodem a obnovit své manželství znovu, nevím, co se stalo mému manželovi, že podal žádost o rozvod, snažil jsem se mu to rozmluvit, ale neposlouchal mě, neměl jsem jinou možnost, než hledat pomoc, kdekoli mě napadlo, a dal se do toho, abych kontaktoval DR Ajayi a teď jsem rád, že jsem ho požádal o pomoc. Protože nebýt doktora Ajayiho, nevím, co by se stalo s mým manželstvím, protože jsem svého manžela milovala a nemohla jsem vystát jeho ztrátu. Kouzlo fungovalo jako kouzlo, můj manžel se změnil a začal projevovat lásku místo rozvodu, který plánoval. Jsem příliš šťastný, že je teď pro mě všechno na svém místě. Rád bych doktora Ajayi doporučil každému, kdo prochází manželskými problémy a chce je ukončit. Pokud potřebujete pomoc skutečného kouzelníka, kontaktujte Dr Ajayi na Whatsapp / Viber: +2347084887094 nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com, věřím, že vás nezklame.


Od: Larisa Ciobotaru - 14.2.2022 - 14:40

Dobrý den přátelé, jsem Larisa a povoláním lékař. Nikdy jsem moc nevěřil v sesilatele kouzel kvůli mému profesionálnímu zázemí, dokud jsem nenarazil na doktora Ajayi, mocného kouzelníka, který je ve své práci úžasný. Měla jsem problémy ve svém 12letém manželství, když jsem zjistila, že můj manžel měl poměr se svou kolegyní, tak jsem ho konfrontovala, jediné, co mi řekl, bylo, že bych měla být připravena na rozvod, protože mě už nebaví, to bylo opravdu překvapivé protože za dva dny od něj dostanu rozvodový papír, prosím ho, aby přestal, ale choval se divně, ani nepřemýšlel o tom, jak to ovlivní naše děti, tehdy jsem diskutoval s kamarádkou o svém problému a řekla mi, jak byla v podobné situaci, ale doktor Ajayi pro ni provedl kouzlo lásky, které zachránilo její manželství, byl jsem skeptický, ale opravdu nechci neúspěšné manželství, tak jsem kontaktoval doktora o pomoc, poté, co jsem mu vysvětlil svou situaci, bylo mi řečeno, co má být hotovo a dnes je můj manžel se mnou opět v míru a přerušil všechny své špatné činy vůči mně. Pokud máte problém ve vztahu, doktor Ajayi je vaší poslední zastávkou pro řešení. Můžete kontaktovat na Whatsapp / Viber: +2347084887094 nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com


Od: Naome Augusto - 25.2.2022 - 23:04

Oceňuji vaši práci voodoo Pane
Dnes jsem tak šťastná za pomoc, kterou mi Pán Voodoo poskytl, abych získal svého manžela zpět. Jsem vdaná pět (5) let a bylo to tak hrozné, protože mě můj manžel podvedl a požádal o rozvod. Během tohoto procesu jsem na internetu narazil na kontakt pána Voodoo, který zveřejnilo mnoho lidí. Rozhodl jsem se ho kontaktovat, vysvětlil jsem mu svou situaci a pak jsem hledal jeho pomoc, k mému překvapení mi řekl, že mi s mým případem pomůže, protože není problém bez řešení. . Řekl mi, co mám dělat, pracoval pro mě a můj manžel se po dvou (2) dnech vrátil, jak slíbil. Tady slavím, protože můj manžel je zase doma a opravdu si užíváme můj manželský život. I nadále budu psát na internet o dobré práci pána Voodoo. Obraťte se nyní na Voodoo Lord, pokud čelíte výzvám ve svém milostném životě nebo v jakémkoli jiném aspektu života. Napište mu voodooconnect60@gmail.com nebo přes WhatsApp na čísle +2348097014925



Od: paní Stefanie Wilhelmová - 25.3.2022 - 13:11

Rychlý způsob, jak získat zpět svého milence,
Rychlý způsob, jak získat zpět svého milence, bývalého manžela nebo bývalou manželku s jinou dámou, miloval jsem ho celý život, v roce 2021 jsem narazil na svědectví, jak Dr Sacre pomohl muži přivést zpět jeho bývalou manželku, kontaktoval jsem Dr Sacre, Dal mi tu nejlepší radu ohledně vztahu a také seslal kouzlo pro já to bylo 3. února 2021 během 24 hodin byl zpět, dnes jsme šťastně manželé s naším krásným synem, snažte se a bojujte, abyste je získali zpět, pokud je někdy milujete, není chyba, kontaktujte Dr Sacre pro pomoc WhatsApp +2349076034359 nebo e-mailovou adresu sacretempleofpower@gmail.com, ujišťuji vás, že se stane mužem nebo ženou, o kterých sníte každý den
paní Stefanie Wilhelmová


Od: paní Stefanie Wilhelmová - 25.3.2022 - 13:12

Rychlý způsob, jak získat zpět svého milence,
Rychlý způsob, jak získat zpět svého milence, bývalého manžela nebo bývalou manželku s jinou dámou, miloval jsem ho celý život, v roce 2021 jsem narazil na svědectví, jak Dr Sacre pomohl muži přivést zpět jeho bývalou manželku, kontaktoval jsem Dr Sacre, Dal mi tu nejlepší radu ohledně vztahu a také seslal kouzlo pro já to bylo 3. února 2021 během 24 hodin byl zpět, dnes jsme šťastně manželé s naším krásným synem, snažte se a bojujte, abyste je získali zpět, pokud je někdy milujete, není chyba, kontaktujte Dr Sacre pro pomoc WhatsApp +2349076034359 nebo e-mailovou adresu sacretempleofpower@gmail.com, ujišťuji vás, že se stane mužem nebo ženou, o kterých sníte každý den
paní Stefanie Wilhelmová


Od: olga - 25.4.2022 - 3:11

Děkujeme všem, kteří byli tak či onak schopni dát světu vědět o tomto mocném sesilateli kouzel zvaném velký SEA MASTER. Zrovna jsem hledal na internetu nějaké věci a pak jsem narazil na článek o tom, jak SEA MASTER dokázal zachránit a obnovit rozbitý vztah. Než jsem narazila na článek, prožívala jsem v manželství těžké časy od doby, kdy si můj manžel sbalil věci z domu, a tak jsem kontaktovala skvělého SEA MASTER prostřednictvím těchto údajů prostřednictvím e-mailu: seawaydr22@gmail.com, který jsem zkopírovala článek.Musím říct, že mi kontaktování velkého SEA MASTER opravdu stálo za to, protože s pomocí SEA MASTER se můj manžel vrátil domů a prosil o naše shledání. Pokud máte zájem kontaktovat velkého mořského mistra, toto jsou jeho podrobnosti: WhatsApp :+2348158911896
E-mail: seawaydr22@gmail.com


Od: amelia - 25.4.2022 - 3:13

Ahoj diváci, jmenuji se Amelia, jsem zde, abych zveřejnila skvělé dílo VELKÉHO MOŘSKÉHO MISTRA. . Můj manžel mě opustil kvůli jiné ženě a já ho tak moc potřebovala zpět, protože ho miluji, celá ta věc mě znepokojovala, že jsem se nemohla soustředit na práci. Hledal jsem pomoc u přátel a rodiny, ale nikdo nemohl dostat odpověď na můj problém, dokud mě můj soused neodkázal na VELKÉHO MISTRA MOŘE. Kontaktovala jsem ho a vše jsem mu otevřela a on mi dal slova naděje a slíbil, že se mi manžel do 3 dnů vrátí. Dodržovala jsem všechny pokyny, které mi dal, a viděla jsem, že můj manžel se ke mně do 2 dnů vrátil, jak mi lékař slíbil, a můj manžel byl tak loajální, milý a upřímný. Musím říct, že je to zázrak, protože jsem nikdy nic podobného neměla a opravdu se mi osvědčilo. diváci hledající pomoc se mohou obrátit na velkého námořního mistra. Je to opravdu Bůh na zemi WhatsApp číslo (+2348158911896) nebo e-mail seawaydr22@gmail.com


Od: rose - 25.4.2022 - 3:14

Děkujeme všem, kteří byli tak či onak schopni dát světu vědět o tomto mocném sesilateli kouzel zvaném velký SEA MASTER. Zrovna jsem hledal na internetu nějaké věci a pak jsem narazil na článek o tom, jak SEA MASTER dokázal zachránit a obnovit rozbitý vztah. Než jsem narazila na článek, prožívala jsem v manželství těžké časy od doby, kdy si můj manžel sbalil věci z domu, a tak jsem kontaktovala skvělého SEA MASTER prostřednictvím těchto údajů prostřednictvím e-mailu: seawaydr22@gmail.com, který jsem zkopírovala článek.Musím říct, že mi kontaktování velkého SEA MASTER opravdu stálo za to, protože s pomocí SEA MASTER se můj manžel vrátil domů a prosil o naše shledání. Pokud máte zájem kontaktovat velkého mořského mistra, toto jsou jeho podrobnosti: WhatsApp :+2348158911896
E-mail: seawaydr22@gmail.com


Od: Jerry Thomas - 2.5.2022 - 11:17

Thanks for your help chubygreat
Chci využít této příležitosti k představení tohoto skvělého kouzelníka, který dokáže neuvěřitelné. Se svou magickou silou dokáže cokoliv, vyřešit jakýkoli problém, o kterém si myslíte, že procházíte. Stačí ho kontaktovat v případě jakéhokoli problému s jeho údaji ....chubygreat@gmail.com nebo ho můžete přímo na WhatsApp s jeho telefonním kontaktem +2349056504566. kontaktujte ho a váš problém bude vyřešen ASAP


Od: IVANA VAZQUEZ - 5.5.2022 - 18:42

voodoo Pán mě zachránil před podvodníky
Byla jsem vdaná mnoho let, než to začalo být ošklivé, skoro pokaždé jsme se s manželem pohádali. Horší to bylo, když můj manžel podal žádost o rozvod. Odstěhoval se z domu a stále chodil k soudu žádat o rozvod. Modlil jsem se a zkusil všechno, ale stále žádný dobrý výsledek. Průlom nastal, když mě někdo seznámil se skvělým kouzelníkem, který mi konečně pomohl. Nikdy jsem nebyl příznivcem takových věcí, jen jsem se rozhodl neochotně, protože jsem byl zoufalý a neměl jsem na výběr. Tento Pán voodoo dělal zvláštní modlitby a další věci, které musel udělat, během dvou (2) dnů mi můj manžel zavolal a omluvil se za všechna emocionální traumata, která jsem utrpěla, vrátil se domů a dál žijeme šťastně až do smrti. jaký zázrak Voodoo Lord pro mě a mou rodinu udělal, moje víra v něj také vše zefektivnila. Pevně ​​věřím, že pokud někdo potřebuje pomoc, Voodoo Lord vždy najde řešení, která rozhodně změní jeho příběh k nejlepšímu. Vynaložte tedy zvýšené úsilí, abyste zachránili své manželství nebo vztah, pokud za to opravdu stojí. Voodoo Lord můžete kontaktovat prostřednictvím e-mailu voodooconnect60@gmail.com nebo na whatsapp +234 8097014925


Od: Ivi Lahiri - 7.5.2022 - 21:08

voodoo Lord je tu, aby vyřešil všechny vaše problé
Přála bych si se světem podělit o své svědectví o tom, co pro mě udělal pravý kouzelník jménem VOODOO LORD, tento muž mi přivedl zpět mého manžela svým velkým kouzlem. Před několika lety jsem se provdala za svého manžela, byli jsme velmi zamilovaní, po nějaké době si uvědomil, že mu nemůžu dát dítě.

Řekl mi, že nemůže pokračovat v manželství, prosil jsem ho, aby zůstal, že Boží čas je nejlepší, ale odmítl a nechal mě s bolestí v srdci.

Začal jsem hledat způsoby, jak ho získat zpět, dokud jsem na internetu neviděl spoustu svědectví o VOODOO LORDovi, o tom, jak vyléčil lidi z jejich různých nemocí a také pomohl lidem s jinými podobnými problémy, jako je ten můj, získat zpět své milované.

Když jsem ho nakonec kontaktovala ohledně svých problémů, udělal svou věc a prozradil mi, že jiná žena použila na mého manžela kouzlo lásky, to je důvod, proč mě můj manžel opustil.

Řekl mi, ať si nedělám starosti, že mi pomůže se znovu shledat s mým manželem a způsobí, že můj manžel tu ženu nebude mít rád a zničí kouzlo lásky, kterým manipulovala s mým manželem.

Řekl mi vše, co musíme udělat, a co musím poskytnout pro řešení.

Poté, co jsem mu poskytla to, co potřeboval, aby seslalo kouzlo lásky na obrázek mého manžela, aby se můj manžel ke mně vrátil, dal mi několik pokynů, kterých jsem se držel. Přesně tři (3) dny poté, co zlomil kouzlo, které na mého manžela seslala jiná žena, se můj manžel vrátil se slzami v očích a s upřímností mě prosil o odpuštění.

Byl jsem tak šťastný a rád jsem ho přijal zpět. Po třech (3) společných měsících jsem ve třetím měsíci vynechala menstruaci a šla jsem do nemocnice na těhotenský test a výsledek byl pozitivní, byla jsem těhotná.

Teď jsem šťastnější, protože jsem matka trojčat (dva kluci a jedna dívka).

VOODOO LORD ještě jednou si vážím a děkuji za to, co jsi pro mě udělal. Pokud hledáte pomoc od geniálního kouzelníka, napište VOODOO LORD / voodooconnect60@gmail.com nebo mu napište na WhatsApp +234 8097014925


Od: Tika - 10.5.2022 - 17:54

Oceňuji vaši práci voodoo Pane
VOODOO LORD je prostě nejlepší kouzelník. Z úcty k tobě a skutečné práci, kterou jsi pro mě udělal, musím toto svědectví předat co nejvíce. Kontaktoval jsem ostatní kouzelníky, aniž bych viděl nějaké výsledky, přeji si, abych vás kontaktoval dříve, dostal jsem od vás vše, co jsem chtěl. Můj manžel byl rok pryč a já jsem šla na několik míst, také jsem brouzdala po internetu a hledala pomoc, také jsem kontaktovala další kouzelníky s žádostí o pomoc, ale výsledek žádný, spíše jsem plýtval časem, penězi a dalšími zdroji, dokud jsem nebyl konečně představen Pánu Voodoo. Poté, co seslal kouzlo lásky, mi konečně zavolal můj manžel. Jeho kouzla fungovala magicky a můj manžel je zpět plný lásky. Byl to zázrak, najednou se vrátil s květinami a řekl mi, abych mu odpustila, byla jsem opravdu ohromená a šokovaná, když můj manžel poklekl a prosil o odpuštění, abych ho přijal zpět. Opravdu mi chybí slova a jsem stále velmi překvapená, nyní jsem opět velmi šťastná žena. Opravdu oceňuji vaši dobrou práci Voodoo Lorde. Komukoli, kdo potřebuje pomoc skutečného kouzelníka, pošlete e-mail voodoo Lord na voodooconnect60@gmail.com nebo mu napište na WhatsApp na +2348097014925


Od: Doreen - 12.5.2022 - 15:43

Bylo to jako sen projít, můj manžel, který mě opustil pro jinou ženu po dobu 6 měsíců, se ke mně vrátil poté, co mi greatmutaba pomohla seslat kouzlo lásky, které ho přivedlo zpět ke mně, jsem vděčný greatmutaba, pokud chcete jeho pomoc e-mail :: greatmutaba@ gmail .com


Od: ANITA FILIPEK - 26.5.2022 - 13:56

děkuji za mocnou práci UDAMA ADA.
Dívky, doporučuji pouze pana Udamu! Udělal pro mě kouzlo. To se prostě nedá vyslovit! jako pohádka pro vás a je to!) výsledek je ještě lepší, než jsem čekal a dostal jsem to rychleji, než jsem čekal!) všechno je prostě super! Ale je tu jedna věc, dělá jen kouzlo bílé lásky a řekl, že to kouzlo bylo jen pro ty, kteří byli předtím ve vztahu, ale v zásadě si myslím, že nikdo nemusí očarovat cizího člověka.) ale jaký efekt! škoda, že jsem to nenašel dříve, jak jsem zachránil svůj vztah tím, že jsem jen zaplatil za potřebné věci.. teď se já a můj snoubenec chystáme vzít) Doufám, že moje recenze někomu pomůže najít jeho štěstí a ušetřete spoustu peněz!) kontaktujte ho Whatsapp (+27 65 897 8226) nebo mu napište na (udamaada@gmail.com)
Zavolejte a Whatsapp, pane Udama


Od: ANITA FILIPEK - 26.5.2022 - 13:56

děkuji za mocnou práci UDAMA ADA.
Dívky, doporučuji pouze pana Udamu! Udělal pro mě kouzlo. To se prostě nedá vyslovit! jako pohádka pro vás a je to!) výsledek je ještě lepší, než jsem čekal a dostal jsem to rychleji, než jsem čekal!) všechno je prostě super! Ale je tu jedna věc, dělá jen kouzlo bílé lásky a řekl, že to kouzlo bylo jen pro ty, kteří byli předtím ve vztahu, ale v zásadě si myslím, že nikdo nemusí očarovat cizího člověka.) ale jaký efekt! škoda, že jsem to nenašel dříve, jak jsem zachránil svůj vztah tím, že jsem jen zaplatil za potřebné věci.. teď se já a můj snoubenec chystáme vzít) Doufám, že moje recenze někomu pomůže najít jeho štěstí a ušetřete spoustu peněz!) kontaktujte ho Whatsapp (+27 65 897 8226) nebo mu napište na (udamaada@gmail.com)
Zavolejte a Whatsapp, pane Udama


Od: ANGELA HOLDEN - 29.6.2022 - 19:15

Dnes jsem se svou rodinou velmi šťastný. Jmenuji se Angela, žiji v USA, manžel mě na rok opustil a já ho tak moc miluji, od té doby hledám způsob, jak ho získat zpět. Vyzkoušela jsem mnoho možností, ale nefungovalo to, dokud jsem nepotkala přítele, který mě seznámil s doktorem UDAMA, kouzelníkem, který mi po 2 dnech pomohl přivést zpět mého manžela. Můj manžel a já spolu dnes žijeme šťastně, protože jsem se řídila pokyny skvělého doktora UDAMA. Ten muž je skvělý, můžete ho kontaktovat na e-mailu: (udamaada@gmail.com). a jeho přímé kontaktní číslo a whatsapp je (+27658978226) Nyní poradím všem vážným osobám, které se ocitly v tomto druhu problému, aby ho nyní kontaktovali rychlé řešení bez stresu.


Od: Kayla Roham - 24.7.2022 - 4:27

thanks for your help
Ahoj všichni, chci využít této příležitosti k tomu, abych vám řekl o velmi dobrém kouzelníkovi, který se svými magickými schopnostmi dělá zázraky. Dělá zázraky, jako když pomáhá lidem dostat se zpět ke svému partnerovi, o kterém si myslí, že ho ztratil, s jeho magickou silou můžete získat povýšení na vašem pracovišti a tolik řešení, která nemůžete předvídat. můžete ho kontaktovat s jeho e-mailovou adresou chubygreat@gmail.com nebo mu můžete poslat přímou zprávu Whatsapp s číslem +2349056504566, je vždy k dispozici. A ujišťuji vás, že ho budete kontaktovat, váš problém je zažehnán. chubygreat je velmi dobrý v tom, co dělá. Děkuji chubygreat za vaši dobrou práci


Od: Florentina Sanni - 17.8.2022 - 23:36

Jak jsem dokázala získat zpět svého manžela s pomo
Můj manžel mě po 12 letech manželství opustil, aby byl s jinou ženou, cestoval na služební cestu a nechtěl se vrátit domů, aby byl se svou rodinou, hledala jsem pomoc, když jsem narazila na Dr Ajayi, mocné kouzlo slévač. Vysvětlila jsem mu svou situaci a vyšlo najevo, že můj manžel byl očarován tou druhou ženou, proto zapomněl na domov, doktor Ajayi udělal kouzlo a můj manžel byl propuštěn z otroctví a já jsem šťastná, že je zpátky doma po 3 letech odloučení, pokud potřebujete jakoukoli pomoc, neváhejte kontaktovat Dr Ajayi na whatsapp / Viber: +2347084887094 nebo na váš e-mail: drajayi1990@gmail.com


Od: Zelma Michel - 6.9.2022 - 7:38

Děkuji, DR WALE
Důrazně doporučujeme tuto službu pro ty, kteří mají potíže se snahou obnovit svůj vztah/manželství. On je skutečný obchod. můžete kontaktovat DR WALE WHATSAPP: +2347054019402
Z úcty k tobě a tvým kouzlům musím toto svědectví oznámit všem. Byl jsem u jiných kouzelníků, aniž bych viděl žádný výsledek. Jen jsem si přál, abych k vám přišel dříve, dostal jsem od vás to nejlepší. Můj bývalý manžel byl roky pryč a já jsem všude chodila a hledala pomoc od jiných kouzelníků, ale žádný výsledek, dokud mě můj přítel nepředstavil DR WALE. Poté, co bylo kouzlo lásky hotové, mi od něj konečně zavolal. Jeho kouzla dělala zázraky a můj manžel je zpět plný lásky. Bylo to jako zázrak! Najednou se vrátil s květinami a řekl, že bych mu měl odpustit, byla jsem opravdu ohromená a šokovaná, když můj manžel poklekl a prosil o odpuštění a abych ho přijal zpět. Opravdu mi chybí slova a jsem šťastný, jsi Bůh poslal mně a celé mé rodině. A teď jsem zase jednou radostnou ženou. Děkuji mnohokrát, DR WALE. Pro každého, kdo hledá skutečného kouzelníka, kontaktujte DR WALE NA WhatsApp/Viber: +2347054019402 NEBO E-mail: drwalespellhome@gmail.com


Od: Agnese Jozefzoon - 6.9.2022 - 7:40

DR WALE
Chci svědčit o mocném DR WALE za záchranu mého vztahu. Musím být jedním z mála, kdo nemá problém někomu ukázat a říct, jak jsem vděčný za to, že jsem ze svého vztahu udělal melodický a hladký vztah. Snažila jsem se být pozitivnější ohledně svého vztahu se svým přítelem, zdá se, že to trvalo věčnost. Další paní mi vzala mého snoubence a oba se přestěhovali. Plakala jsem a hledala jsem, aby se vrátil, ale on odmítl přijmout mé hovory ani vrátit mé zprávy. Můj přítel mě seznámil s mocným kouzlem jménem DR WALE, který mi pomohl seslat velmi mocné kouzlo lásky, které během týdnů přivedlo zpět mého snoubence. Byl jsem ohromen a překvapen, když mě můj snoubenec volal, aby mě prosil o odpuštění, kvůli mocnému kouzlu lásky DR WALE. Pokud máte jakýkoli manželský nebo vztahový problém, neváhejte kontaktovat DR WALE pomocí následujících způsobů. Jeho jaké sap Kontaktní údaje, Můžete mu také zavolat nebo mu napsat přes WhatsApp/Viber: +2347054019402 NEBO E-mail: drwalespellhome@gmail.com


Od: Anna Yarmolenko - 4.10.2022 - 11:57

ocenění voodoo pane
Život přichází s různými zkušenostmi. Nevím, jaké máte zkušenosti, ale toto je můj příběh, spíše svědectví. Jsem rád, že to píšu, protože mám opět klid v manželství a to vše díky skvělému kouzelníkovi jménem VOODOO LORD, je to velmi mocný muž, který pomohl usmířit spor mezi mnou a mým manželem velmi účinným a opravdovým kouzlem lásky. . Můj manžel odešel z domova a přestěhoval se na sedm měsíců k jiné ženě, aniž by se staral o mě a naše čtyři děti, jsem finančně stabilní, ale potřebuji mužskou péči, náklonnost a stabilní rodinu. Několikrát jsem ho prosila, aby se vrátil domů, ale nic nefungovalo, dokonce jsem požádal jeho starší sestru, aby mi pomohla se s ním domluvit, což se také nepodařilo. Jednoho dne jsem tedy narazil na svědectví ženy, která popisovala, jak jí VOODOO LORD pomohl zabránit manželovi, aby se s ní rozvedl. Kontaktoval jsem ho a vysvětlil mu své problémy, řekl mi, co je potřeba pro opravdové a velmi účinné kouzlo lásky. Poskytla jsem vše, co potřeboval, a za čtyřiadvacet hodin mi manžel zavolal a prosil mě o odpuštění a požádal mě, zda bych si ho po tom, co udělal, nevzal zpět, a tak bylo moje manželství zachráněno. Pokud máte jakýkoli problém, který chcete urychleně vyřešit, neváhejte ho kontaktovat na  WhatsApp: +2348097014925, e-mail: voodooconnect60@gmail.com


Od: Doreen - 9.10.2022 - 14:22

How i got my ex back
Chci, aby se svět dozvěděl o tomto velkém sesilateli milostných kouzel, který je dobře známý jako .GREAT MUTABA, má dokonalé řešení vztahových a manželských problémů. Hlavním důvodem, proč jsem šel do .GREAT MUTABA, bylo řešení toho, jak mohu získat svého manžela zpět, protože v poslední době jsme měli s manželem v manželství nějaký problém kvůli nějaké jiné dámě, četla jsem spoustu svědectví o internet o tomto mocném .GREAT MUTABA a byl jsem tak potěšen, že jsem se rozhodl vyhledat jeho pomoc a kontaktoval jsem ho, což odvedl perfektní práci tím, že na mé manželství seslal účinné kouzlo lásky, díky kterému se můj manžel vrátil ke mně a prosit o odpuštění, a to vše se stalo během 2 dnů, už jsou to asi 3 měsíce. Nepřestanu jeho jméno zveřejňovat na netu kvůli dobré práci, kterou odvádí. Přeruším jeho kontakt pro užitečnost těch, kteří potřebují jeho pomoc. KONTAKTUJTE .GREAT MUTABA přes EMAIL: greatmutaba@ aol. com


Od: kelvin - 15.10.2022 - 20:42

ZÍSKEJTE SVÉHO BÝVALÉHO MILENCE ZPĚT S POMOCÍ SILNÉHO KOUZELLA ZVANÉHO DR. SEA mu pošle zprávu na WhatsApp +2348158911896 nebo e-mail na seawaydr22@gmail.com

Jaký zázrak mít svého bývalého zpět,
jmenuji se Kelvin stamp Jsem z USA Potřebuji se podělit o toto úžasné svědectví .. Chci jen moc poděkovat Dr. SEA za to, že mi pomohl seslat kouzlo, které přivedlo zpět mého bývalého milence, mou ženu, která náhle ztratila zájem o mě po šesti měsících zasnoubení Dr. SEA ji přivedl zpět svým velkým kouzlem, dnes jsme manželé a jsme šťastnější než nikdy předtím, mám opravdu málo slov a jsem radostný, a nevím, jak moc sdělit děkuji vám, Dr. SEA, jste Bohem, který byl poslán obnovit rozbitý vztah, hluboce se těší z toho, že pomáhá lidem dosáhnout jejich srdečních touh.
Níže jsou uvedeny věci, které může také dělat se svým mocným kouzlem, které funguje okamžitě: 1) Pokud chcete svého ex zpět.
(2) Chcete být povýšeni ve své kanceláři.
(3) Pokud chcete dítě.
(4) Chcete být bohatí.
(5) Chcete připoutat svého manžela / manželku, aby byl váš
navždy.
(6) Pokud potřebujete finanční pomoc.
(7) Pokud chcete zastavit rozvod
(8) Manželská kouzla
(9) Zázračné kouzlo
(10) Kouzlo zlých očí
(11) magické kouzlo (např.


Od: Liliana Huba - 16.11.2022 - 17:01

Děkuji vám, doktore Ajayi, mám zpět svého manžela
pokud máte problémy ve svém manželském domě a chcete rychlé řešení, poradím vám, abyste se obrátili na doktora Ajayiho, velkého duchovního muže bohatě požehnaného svými předky, zažívám jeho moc, když můj manžel říká, že se chce rozvést, ale já opravdu ho miluji a nechci, abychom se rozešli, takže kontaktuji doktora Ajayiho pro kouzlo lásky po přečtení svědectví od různých lidí online o něm, chci projít procesem, o který mě požádal, abych ho následoval, a dnes žiji šťastně se svým manželem protože zrušil a roztrhal rozvodový papír po milostném kouzlu Dr Ajayi, můžete mu napsat na jeho číslo Whatsapp pro rychlé řešení vašich problémů +2347084887094 nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com


Od: Jitka Miko - 18.11.2022 - 10:17

můj manžel zrušil rozvod Dr Ajayi, se kterou pracu
Moje osmileté manželství bylo na spadnutí, když jsem se dočetla o doktoru Ajayim, mocném kouzelníkovi, který pro mě vytvořil kouzlo lásky, a to přimělo mého manžela pokleknout a prohlásil, jak moc si mě váží a nikdy neopustí manželství, protože Dr. Ajayi, můj domov je nyní plný lásky. Pokud máte v manželství těžké časy, doktor Ajayi je vaší poslední zastávkou pro pomoc. Kontaktujte ho na Whatsapp: +2347084887094


Od: Benjamin Nguyen - 13.12.2022 - 8:28

jak jsem pomohl získat zpět svou ženu po rozvodu
Dobrý den, vítám vás, abyste si přečetli moje setkání s doktorem Ajayim, mocným duchovním mužem, kterému jeho předkové požehnali, aby vyléčil nemoc pomocí bylin a také obnovil rozbitý domov, potkal jsem doktora Ajayi, protože moje milovaná žena chce, abychom se rozvedli, a to je po 12 letech manželství bylo požehnáno dvěma krásnými dětmi, chlapcem 5 let a dívkou 2 roky, vzala naši dceru z domu a zůstala s matkou a já ji prosím, aby se vrátila domů, ale odmítla, byl jsem opravdu zmatený, takže jsem hledal pomoc, tj. Když jsem četl o doktoru Ajayim, jak pomohl ženě získat vlastní dítě poté, co byl 8 let bez dítěte ženatý, kontaktoval jsem doktora Ajayiho, vysvětlil mu mou situaci, požádal o nějaké informace o sobě, které jsem mu dal, poté při nějaké konzultaci mi řekl, co je třeba udělat, a já jsem postupoval podle pokynů, když to píšu, moje žena plete v obývacím pokoji. Pokud potřebujete pomoc skutečného duchovního muže, Dr Ajayi je vaší poslední zastávkou, kontaktujte ho na Whatsapp / Viber: +2347084887094 nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com


Od: Derek Luka - 15.1.2023 - 9:47

jak jsem pomohl získat zpět svou ženu po rozvodu
Neznám váš problém, ale chci vás ujistit, že není problém bez řešení, pouze pokud věříte a hledáte pomoc na správných místech. Moje 15letá žena požádala o rozvod a já si myslel, že ji už nikdy nebudu mít zpět, měl jsem příležitost přečíst si o doktoru Ajayim a on pro mě udělal kouzlo lásky, to mou ženu přimělo odvolat rozvod a žijeme v míru , kontaktujte Whatsapp: +2347084887094 a věřím, že vám také pomůže


Od: Pan Smith - 16.1.2023 - 16:05

co dělat, abys vrátil svého milence
S touto velkou ctí as radostí chci svědčit o tom, jaký je tento velký a mocný muž chubygreat@gmail.com za to, že dělá to, co umí nejlépe, a udělal to pro mě. Chci svědčit o tom, co pro mě tento mocný muž udělal, jak použil svou moc, aby přivedl zpět mou ženu, která se mnou bojovala s rozvodem, chubygreat mi pomohl obnovit můj domov a moje žena už o rozvod nežádá a také toto velký zázrak muž také použil svou velkou sílu, aby se stal tím, čím jsem dnes v kanceláři. Můžete kontaktovat chubygreat kdykoli a kdykoli, aby vám pomohl získat zpět vše, co si myslíte, že jste ztratili, bez ohledu na to, co a jak, kontaktujte ho krávou s těmito údaji; E-mail: chubygreat@gmail.com a také můžete Whatsapp +2349056504566 pro rychlou komunikaci.


Od: Pan Smith - 22.1.2023 - 5:12

co dělat, abys vrátil svého milence
Z tym wielkim zaszczytem i radością chcę zaświadczyć o tym, jak wielki i potężny człowiek chubygreat@gmail.com robi to, co potrafi najlepiej i zrobił dla mnie. Chcę zeznać, co ten potężny człowiek dla mnie zrobił, jak użył swojej mocy, aby przywrócić moją żonę, która walczyła ze mną o rozwód, chubygreat pomógł mi odzyskać dom, a moja żona już nie szuka rozwodu, a także to wielki cud, człowiek również użył swojej wielkiej mocy, aby stać się tym, kim jestem teraz w biurze. Możesz skontaktować się z chubygreat w dowolnym momencie i każdego dnia, aby pomóc Ci odzyskać wszystko, co myślisz, że straciłeś, bez względu na to, co i jak, po prostu skontaktuj się z nim, podając te szczegóły; E-mail: chubygreat@gmail.com, a także WhatsApp +2349056504566 w celu szybkiej komunikacji.


Od: Loyce Speelman - 7.2.2023 - 13:21

DR WALE
Chci svědčit o velkém a mocném kouzelníkovi jménem DR WALE, který přivedl zpět mého bývalého, který mě opustil a zasnoubil se s jinou dívkou, byli jsme spolu šťastní, když se najednou změnil, každé ráno mi volal a večer před spaním, ale to vše přestalo bez dobrého důvodu. kdykoli mu zavolám, křičí na mě a řekl mi, že už se mnou nechce mít nic společného, byla jsem tak smutná a zmatená, nevěděla jsem, co mám dělat, pak jsem šla online hledat, jak získat zpět své ex pak jsem našel článek, kde někdo mluvil o tom, jak jí pomohl skvělý a mocný DR WALE a nechala jeho číslo WhatsApp +2347054019402 vzal jsem si ho a kontaktoval ho. Řekl jsem mu svůj problém, jen se usmál a řekl mi, ať se uklidním, všechno bude v pořádku, udělal jsem vše, oč mě požádal, a ujistil mě, že za několik týdnů se můj bývalý vrátí, k mému největšímu překvapení o tři dny později přišel můj přítel zpět klečí a prosí, abych ho přijal zpět, teď jsme spolu tak šťastní. DR WALE vám také může pomoci kontaktovat ho na WhatsApp/Viber: +2347054019402 NEBO E-mail: drwalespellhome@gmail.com


Od: ŠTĚPÁNKA ​​FIALA - 24.2.2023 - 15:49

Pán voodoo udělal v mém životě zázraky
Většina lidí v dnešní době trpí a trpí bolestmi ve svých různých vztazích a jejich zdraví, protože je těžké opustit svou pravou lásku, někdy předstíráme, že je vše v pořádku, ale není. Abychom měli milovaného člověka, snažíme se také najít radost a štěstí prostřednictvím pouta, které jste si během let vytvořili. Voodoo Lord je zde, aby pomohl zlomenému a nemocnému tělu svými mocnými kouzly. Je schopen obnovit život lásky, který byl pryč. Jeho kontakt je voodooconnect60@gmail.com, Whatsapp +2348097014925. Doporučuji lidem se vztahovými či manželskými a také zdravotními problémy, aby ho co nejdříve kontaktovali. Pomohl také těm, které jsem doporučil, najít řešení jejich vlastních problémů. Je tak opravdový a upřímný. Když ho kontaktujete, nemáte co ztratit, takže teď vyhledejte pomoc.


Od: Tanya Monroe - 25.2.2023 - 6:19

Pán voodoo mi zachránil manželství
Chci, aby svět poznal skvělého muže, kterého většina lidí zná jako pána voodoo, který má dokonalé řešení problémů vztahů, manželství a zdravotních problémů. Hlavním důvodem, proč jsem šla k pánovi voodoo, bylo hledat řešení, jak přivést svého manžela zpět a otěhotnět, protože mě manžel opustil, protože jsem po 14 letech manželství nemohla otěhotnět. Nedávno jsem na internetu četl pár svědectví o tom, že někteří lidé napsali o voodoo Lord, velmi mě to potěšilo a rozhodl jsem se požádat o pomoc. Dokonale udělal svou práci, když přiměl mého manžela, aby se ke mně vrátil a požádal o odpuštění, o několik měsíců později jsem otěhotněla. Nyní jsem hrdou matkou dvojčat, chlapce a dívky, a můj manžel mě nikdy nepřestal milovat a žijeme spolu velmi šťastní. Nemohu přestat zveřejňovat jeho jméno na internetu kvůli dobré práci, kterou pro mě udělal. Každý, kdo potřebuje jeho pomoc, by ho měl kontaktovat prostřednictvím e-mailu [voodooconnect60@gmail.com] nebo si ho přidat na whatsapp [+234 8097014925]  Můžete ho kontaktovat ještě dnes, aby vyřešil vaše problémy a zůstal navždy šťastný.


Od: Imelda Diamante - 2.3.2023 - 8:43

Jsem spokojená s tím
Jsem spokojená s tím, jak jsem důvěřovala doktoru Ilekhojie, že přivede mého bývalého manžela zpět po téměř roce odloučení. Než jsem potkala doktora Ilekhojie, prohledala jsem mnoho webových stránek a hledala způsoby, jak získat svého bývalého manžela zpět poté, co mě požádal o rozvod bez jakéhokoli důvodu. Byl jsem zdrcen, ale doktor Ilekhojie mi dal naději a ujištění, že mi bude přiveden zpět. Poté, co udělal usmiřovací kouzlo, můj manžel po dvou dnech zavolal a požádal, aby se vrátil domů ke mně a našim čtyřem dětem. Druhý den dorazil domů a byl jsem velmi rád, že jsem ho znovu potkal. Používám tyto prostředky, abych ocenil doktora Ilekhojieho za to, co pro mě udělal, a také za to, že pomohl mnoha dalším lidem. Nechám na něj kontakt, abyste se na něj mohli obrátit, pokud máte podobné problémy. Whatsapp +2348147400259 nebo e-mail: gethelp05@gmail.com


Od: Janice Caymanová - 4.3.2023 - 0:15

Všem vám také děkuji, DR WALE
Je dobré sdílet příběhy, je to dobrý člověk. a ten dobrý člověk se nazývá DR WALE, skvělý muž svých slov a muž, který dodrží svůj slib. Jsem hrdý na to, že mohu dát světu vědět, že DR WALE pomohl třem členům mé rodiny. DR WALE pomohl mému bratrovi vyřešit jeho vztahové problémy. také pomohl mému druhému bratrovi získat zakázku, o kterou roky bojoval. pak pomohl mé sestře vyhrát rozvodový případ u soudu. takže pokud jste v hlubokém nepořádku a potřebujete někoho, komu můžete důvěřovat a na kterého se můžete spolehnout, DR WALE je ten muž, kterému můžete věřit a na kterého se můžete spolehnout. WhatsApp/Viber: +2347054019402 NEBO E-mail: drwalespellhome@gmail.com


Od: Mille Geji - 4.3.2023 - 0:20

Jste milý muž, DR WALE
Být ve špatném manželství několik let kvůli tomu, že jsem na to myslel, přišel jsem také o práci, plakal jsem dnem i nocí a málem jsem se zbláznil. Ale teď jsem zpátky na nohou díky DR WALE, který mi vrátil štěstí. Poté, co jsem si přečetl o všech dobrých věcech, které DR WALE udělal pro lidi, rychle jsem ho kontaktoval a řekl mu o tom, čím procházím. Můj manžel mě pak vždy bezdůvodně mlátil, vždy mě urazil za cokoliv, co dělám. Poté, co to všechno řekl DR WALE, udělal pro mě kouzlo Voodoo a zjistil, že můj manžel se schází s někým jiným mimo naše manželství, proto se vrací domů a hledá chyby. Ale to vše díky DR WALE, že nyní vše vrátil zpět do normálu. můj manžel mě požádal o odpuštění a můj šéf na mém pracovišti mě požádal, abych se vrátila do práce. Doporučuji také DR WALE každému, kdo potřebuje pomoc. WhatsApp/Viber: +2347054019402 NEBO E-mail: drwalespellhome@gmail.com


Od: Mary - 9.3.2023 - 3:09

Všem díky skvělému doktoru Sambolovi, že mi vrátil
Jsem tak nadšený, že moje rozbité manželství bylo obnoveno. Můj bývalý manžel se vrátil poté, co mě opustil s našimi 2 dětmi kvůli jiné ženě. Byla jsem tak šťastná, že jsem potkala doktora Sambolu, jak pomáhá mnoha lidem přivést jejich milence zpět, takže jsem ho kontaktovala, aby mi také pomohl. můj manžel, který mě opustil, byl zpět do mého života do 48 hodin, a tak mi doktor Sambola pomohl přivést mého manžela zpět ke mně. Velké poděkování doktoru Sambolovi, protože jsem si nikdy nemyslela, že se mi můj bývalý manžel vrátí tak rychle s tvým kouzlem, Jsi ten nejlepší největší na světě. Pokud jste zde a potřebujete svého bývalého milence zpět nebo se váš manžel přestěhoval k jiné ženě nebo se s vámi váš přítel či přítelkyně rozešel, máte problém ve vztahu nebo ve svém manželském životě, už neplačte, kontaktujte tohoto mocného kouzelníka hned teď . Zde je jeho WhatsApp +2348116758261 nebo e-mail: officialdoctorsambola@gmail.com A stále můžete navštívit jeho stránku na Facebooku a vidět jeho skvělé a úžasné dílo, které dělá pro tolik lidí a jak lidé svědčí o jeho skvělé práci, kontaktujte ho také, abyste se stali také živé svědectví jako já. zde je jeho odkaz na facebook webová stránka: https://www.facebook.com/DrSambolaGreatLoveSpellCaster


Od: Alexa Grasso - 13.3.2023 - 6:54

Jste ten nejlepší muž na celém světě, DR WALE
Můj život byl zničen, když mě manžel poslal balit, po jedenácti letech jsme byli spolu. Byla jsem ztracená a bezmocná poté, co jsem vyzkoušela tolik způsobů, jak dostat svého manžela zpět ke mně. Jednoho dne jsem byl v práci roztržitý, protože jsem nevěděl, že mi volal můj šéf, tak si sedl a zeptal se mě na důvod mého rozptýlení, řekl jsem mu a on se usmál a řekl, že to není problém. Nikdy jsem nepochopil, co tím myslel, nebyl problém získat zpět mého manžela, řekl, že použil kouzlo, aby získal zpět svou ženu, když ho opustila kvůli jinému muži, a teď jsou spolu až do dnešního dne a zpočátku jsem byl šokován, když jsem něco od můj šéf. Dal mi WhatsApp číslo DR WALE, což mu pomohlo získat jeho ženu zpět, to mě přimělo k určité úlevě, když jsem se vrátil domů, kontaktoval jsem DR WALE a požádal o mé informace a také o mého vlastního manžela. Poslal jsem mu podrobnosti a také jsem zaplatil za všechny materiály, za které mě požádal. po uplynutí několika týdnů. v tento dobrý den mi matka zavolala a řekla mi, že můj manžel prosí, že mě chce zpět, nikdy jsem tomu nevěřila, protože můj manžel je na sebe vždy hrdý. Musela jsem spěchat k mámě a k mému největšímu překvapení mě manžel prosí o odpuštění, že mě a děti chce zpátky domů, když jsem DR WALE mluvila o náhlé změně mého manžela a on mi to vysvětlil že mě můj manžel bude milovat až do konce světa, že nikdy neodejde za jinou ženou. můj manžel teď dělá dobré věci, které předtím nedělal, dělá mě šťastnou a dělá to, co se jako muž má dělat, aniž by nadával. pokud potřebujete pomoc jakéhokoli druhu, obraťte se na DR WALE pro pomoc na WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 NEBO E-mail: drwalespellhome@gmail.com


Od: Tatiana Pinto - 14.3.2023 - 8:22

JSTE NEJLEPŠÍ DR WALE
Jsem tak šťastná, že to sdílím, stále vám nemohu dostatečně poděkovat, DR WALE, Můj manžel odešel k mladší paní, protože jsem nemohla porodit kvůli PCOS, byla jsem tak zničená, byla jsem osamělá, hodně jsem plakala, dokonce pokusil se mi vzít život, Pak mi moje kamarádka řekla o tomto skvělém muži DR WALE, který jí pomohl udělat její manželství dokonalým, také jsem šel na internet a udělal jsem si o něm další průzkum. Viděl jsem také spoustu dobrých zpráv o DR WALE. tak jsem ho kontaktoval bez obav a starostí v mé mysli, protože jsem věděl, že s ním bude všechno v pořádku, řekl mi vše, co jsem potřeboval zaplatit, což byl výhodný poplatek, a já to udělal a on odvedl svou práci a poslal mi video DR WALE a řekl mi, ať počkám několik týdnů, že se vrátí. Příští týden k mému největšímu překvapení to byl můj manžel na kolenou a prosil mi, že se omlouvám za bolest, kterou mi způsobil. právě teď jsem tak šťastný, neskončilo to tím, jsem hrdý na to, že mohu říci, že jsem v pátém týdnu těhotenství, děkuji moc DR WALE Jsem navždy vděčný.. Zde jeho kontakt WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 NEBO E-mail: drwalespellhome@gmail.com


Od: Liliana Saskova - 15.3.2023 - 13:45

Potřebuji pomoc kouzelníka, aby mě můj muž miloval
Ahoj přátelé, ráda se podělím o svou zkušenost s doktorem Ajayim, prožívala jsem těžké chvíle ve vztahu, protože můj roční snoubenec najednou řekl, že bychom měli odvolat svatbu, že už o mě nemá zájem, já byl zmatený a hledal pomoc, tak jsem se online setkal s Dr. Ajayim, který udělal kouzlo lásky a můj snoubenec šel na kolena, aby se omluvil, a díky Dr. Ajayi jsme šťastně manželé. Kontaktujte Dr. Ajayi Whatsapp: +2347084887094 nebudete litovat.


Od: Asisat Paralluelo - 15.3.2023 - 14:50

Chci poděkovat Dr. Waleovi za to, že mi do tří dnů vrátil mého milence. Když mě můj milenec opustil, byla jsem tak unavená a frustrovaná, dokud jsem nehledala pomoc na internetu a viděla jsem tolik dobrých řečí o doktoru Waleovi, takže jsem kontaktovala jeho WhatsApp +23454019402 a rozhodla jsem se, že to zkusím, kontaktuji ho a vysvětlím mu své problémy a seslal pro mě kouzlo lásky Voodoo, které používám, abych získal svého manžela zpět. Pokud čelíte potížím ve svém manželství/vztahu a chcete získat svého milence zpět, kontaktujte DR WALE přes WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 NEBO E-mail: drwalespellhome@gmail.com


Od: Aurelia Daiva - 16.3.2023 - 10:39

Našel jsem božského pomocníka
Našel jsem božského pomocníka, který je velmi skutečný, upřímný a dělá to, co říká, že udělá, trvalo pár dní, než moje kouzlo vyšlo najevo a výsledky jsou úžasné... žehnej vám a Bůh vás udrží v bezpečí a zdraví . S pomocí doktora Ilekhojieho jsem získal svého bývalého zpět. Celý svůj život jsem nikdy nic takového neviděl. Cítím se velmi šťastný a naplněný Udělal jsem správné rozhodnutí. Je to tak skutečné a silné!! Whatsapp ho přímo +2348147400259). Pokud chcete bezpodmínečnou lásku, musíte se zcela odevzdat. Láska je závazek, ne cit. Poznejte rozdíl. Vztahy vyžadují vážný závazek, který většina nemá. Manželství je ještě těžší a většina z nich není schopna zvládnout povinnosti být loajální, věrná, oddaná a oddaná svému manželovi a vašemu společnému životu, protože to je vaše priorita a na ničem jiném nezáleží. Obraťte se na doktora Ilekhojie a najděte řešení vašich problémů v manželství nebo ve vztahu


Od: Erika Gonzálezová - 16.3.2023 - 21:42

DR WALE dobrý muž svými slovy
Někdy náš život prochází těžkými časy, ale měli bychom to zkusit a vydržet. Pokud hledáte způsob, jak opravit nebo zlepšit své manželství, pak jsem rád, že jste našli člověka, a důrazně vám doporučuji, abyste se s ním spojili. Zde dokumentuji své úsilí o usmíření s mým manželem, který mě velmi překvapil, když se se mnou po několika společných letech rozvedl. Měli jsme konflikt, ale nikdy jsem si nemyslel, že by mě kvůli tomu opustil, ale to vše díky DR WALE, který mi pomohl vrátit mého manžela zpět ke mně. Můžete ho kontaktovat na WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 NEBO E-mail: drwalespellhome@gmail.com


Od: Irina Uribeová - 17.3.2023 - 8:07

DR WALE
Sdílím toto svědectví partnerům, kteří ve svých vztazích trpí, protože existuje trvalé řešení. Můj manžel mě a naše dvě děti opustil kvůli jiné ženě na pět let. Snažila jsem se být silná jen pro své děti, ale nedokázala jsem ovládat bolest, která trápí mé srdce. Byl jsem zraněný a zmatený. Potřeboval jsem pomoc, a tak jsem provedl nějaký průzkum na internetu a narazil na stránku, kde jsem viděl, že Dr. Wale, kouzelník, může pomoci získat milence zpět. Kontaktoval jsem ho a on pro mě udělal speciální modlitbu a kouzla. K mému překvapení se po několika dnech můj manžel vrátil domů. Tak jsme se zase sešli a v rodině bylo hodně lásky, radosti a klidu. Můžete také kontaktovat Dr. Walea, mocného kouzelníka pro řešení. Kontaktujte DR WALE přímo na WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 NEBO E-mail: drwalespellhome@gmail.com


Od: Kryssa Cipra - 18.3.2023 - 15:42

jak jsem pomohla získat zpět svého manžela
Podařilo se mi získat svého manžela s pomocí doktora kouzel jménem dr Ajayi, když jsem zjistil, že ho okouzlila jiná žena, byl jsem velmi šťastný, že jsem kontaktoval sesilatele kouzel, protože právě díky němu jsem byl schopen získat svého manžela zpět a teď žijeme v míru. kontaktujte doktora Ajayiho za veškerou vaši kouzla, pomohl mi získat zpět mého manžela. Věřím, že vám pomůže s tím, co vás trápí. E-mail drajayi1990@gmail.com nebo whatsapp: +2347084887094.


Od: Ján Stanišić - 20.3.2023 - 9:52

Jsem rád, že jsem vás potkal, Dr. WALE
EFEKTIVNÍ A VÝKONNÉ ZAKLÁDÁNÍ ONLINE WhatsApp/Viber +2347054019402 To se opravdu povedlo a jsem hrdý na to, že to mohu dosvědčit. Viděl jsem příspěvek o tom, jak paní, která získala svého muže zpět s pomocí DR WALE, který jí pomohl získat zpět svého manžela. Já a můj manžel jsme byli odloučeni na čtyři dobré roky a několik měsíců. I když jsem nikdy nevěřila na duchovní práci, neochotně jsem ho zkusila, protože jsem byla zoufalá, ale k mému největšímu překvapení mi DR WALE pomohl přivést zpět mého muže a nyní je můj vztah dokonalý, jak slíbil. Získání svého ex natrvalo zpět nejenže přivede zpět někoho, koho milujete, ale také to znovu podnítí city vašeho milence k vám, abyste byli s danou osobou tak šťastní, jak je to jen možné. Můj muž se ke mně nyní chová jako ke královně a vždy říká, že mě miluje. Pokud procházíte potížemi ve vašem vztahu, kontaktujte DR WALE WhatsApp/Viber: +2347054019402 nebo e-mail: drwalespellhome@gmail.com


Od: Jitka Pasek - 20.3.2023 - 16:22

můj manžel zrušil rozvod s duchovním mužem
Moje 19leté manželství požehnané třemi dětmi bylo o rozpadu, protože můj milující manžel řekl, že je unavený z našeho svazku a chce se bezdůvodně rozvést, věděla jsem, že je někde něco špatně, a tak jsem po 4 měsících šla hledat pomoc hledáním a mnoha zklamáními od ostatních lidí jsem konečně potkal doktora Ajayiho, duchovního muže požehnaného svými bohy nadpřirozenou schopností řešit různé životní problémy. Vysvětlil jsem mu svou situaci a on se mě zeptal na několik otázek, na které jsem upřímně odpověděl, doktor AJAYI mi řekl, jaký je problém a řekl mi, co je třeba udělat, řídil jsem se všemi jeho pokyny a po týdnu se můj manžel vrátil domů. dva měsíce pobyt venku a roztrhl rozvodový papír a dnes žijeme v klidu doma. Pokud vás něco trápí v životě a chcete rychlé a spolehlivé řešení, kontaktujte Dr Ajayi a budete mít důvod podělit se o své svědectví jako já. Kontaktujte Whatsapp: +2347084887094


Od: Kate Gintares - 20.3.2023 - 21:33

Můj manžel
Můj manžel mě opustil kvůli mladší ženě. Bylo to, jako by ho měla pod zlým kouzlem, obrátil se proti mně přes noc bez jakéhokoli varování. Stalo se to minulý rok, byl jsem zoufalý, takže jsem použil všechny stránky se zaklínadlem, které jsem našel, ale bez výsledků. Přítel mi poslal kontakt na doktora Ilekhojieho a já jsem ho kontaktoval. Začal se mnou pracovat v únoru a díky vší jeho skvělé práci jsme já a můj manžel zase spolu. Jsem tak šťastný a poctěn, že mám na své straně tak skvělého člověka, jako jsi ty. Děkuji! doktore Ilekhojie. Potřebujete pomoc, WhatsApp Dr Ilekhojie na +2348147400259 nebo e-mail gethelp05@gmail.com


Od: Roze Lettavia - 22.3.2023 - 16:16

Můj bývalý
Byla jsem na pokraji ztráty manželství, když do toho vstoupil doktor Ilekhojie. Můj manžel požádal o rozvod po nekonečném sporu a citovém týrání, které jsme oba trpěli kvůli nedorozuměním. Odešel z domu a odmítl se vrátit. Hledala jsem skutečné řešení s vědomím, že nechci trpět další nouze kvůli rozvodovým případům a ztrátě mého 12 letého manžela. Dodržel jsem jeho postupy pro usmíření, které bylo velmi snadné. Láska a spojení mezi mnou a mým partnerem byly obnoveny a on se vrátil a požádal o zrušení rozvodu. Je pravdou, že doktor Ilekhojie je čestný a transparentní v pomoci lidem a i vy, když si toto přečtete, můžete získat řešení, které ve svém manželství nebo vztahu hledáte. kontaktujte ho pro pomoc hned. Zde je jeho kontakt. WhatsApp: +2348147400259 E-mail: gethelp05@gmail.com


Od: Sanni Franssi - 28.3.2023 - 20:56

Jsem rád, že jsem vás potkal, DR WALE
Poté, co byl roky ve vztahu s mým bývalým, se se mnou rozešel, dělala jsem všechno možné, abych ho přivedla zpět, ale všechno bylo marné, moc jsem ho chtěla zpátky kvůli lásce, kterou k němu chovám, prosila jsem ho s všechno, slíbil jsem, ale odmítl. Šel jsem za přítelem a vysvětlil jsem svůj problém své přítelkyni a ona mi navrhla, abych se obrátil na doktora Wale, který jí během jejího času pomohl. Tak jsem na WhatsAppu +2347054019402 Dr. Wale, kouzelník, všechno jsem mu vysvětlil a řekl mu, jak je moje mysl každou chvíli narušena. a řekl mi, že není žádný problém, že vše bude v pořádku do čtyř dnů, Řekl mi, že můj Ex se ke mně vrátí během několika dní, Seslal kouzlo a řekl mi, abych se řídil Instrukcí, kterou mi dal, tak jsem to udělal a řídil se všemi pokyny, které mi dal. Druhý den byl překvapivě večer. Můj bývalý mi volal, byla jsem tak překvapená, odpověděla jsem na hovor a jediné, co řekl, bylo, že je mu tak líto všeho, co se stalo, že chce, abych se k němu vrátila, že mě tolik miluje. Byla jsem tak šťastná a šla k němu, a tak jsme spolu začali zase šťastně žít. Od té doby jsem slíbil, že každému, koho znám a má problém ve vztahu, mu pomůžu tím, že ho odkážu na jediného skutečného a mocného kouzelníka, který mi pomohl s mým problémem. Jeho WhatsApp/Viber: +2347054019402 NEBO e-mail: drwalespellhome@gmail.com
pokud potřebujete jeho pomoc ve vašem vztahu nebo v jakémkoli jiném případě.
1) Kouzla lásky
2) Kouzla ztracené lásky
3) Zastavte rozvodová kouzla
4) Manželská kouzla
5) Těhotenské kouzlo
6) Rozchodová kouzla
7) Smrtící kouzlo
8.) Chcete být povýšeni ve své kanceláři.
9) chcete uspokojit svého milence
10) Loterie


Od: Amaiur Sarriegi - 29.3.2023 - 3:03

Děkuji vám, DR WALE
DR WALE TAKÉ NEJLEPŠÍ MUŽ VRÁTÍ VÁM VŠECHNO VAŠE ŠTĚSTÍ JEHO DŮVĚRA JE 100%. KONTAKT NA WHATSAPP: +2347054019402
V našich životech všichni potřebujeme speciální osobu, která nás udělá šťastnými, často věci nejdou podle plánu možná proto, že v naší mysli nás něco vážného znepokojuje a žere. Jsem zde, abych ocenil dobrou práci DR WALE, která mě zbavila smutku a smutku a obnovila je s větším štěstím. DR WALE je muž svých slov a slibů. Pokud chcete, aby pro vás něco udělal, důvod to říkám proto, že DR WALE byl muž, který pomohl obnovit můj vztah a manželství mé sestry. můžete ho kontaktovat na WhatsApp/Viber: +2347054019402 NEBO e-mailu: drwalespellhome@gmail.com


Od: Ivana Sergi - 31.3.2023 - 23:19

Jak být šťastný
Aceste sărbători au dezvăluit cu adevărat cât de singur aș fi fost dacă planul unei despărțiri oribile a căsniciei mele ar funcționa. Copiii noștri sunt cu toții liniștiți și acum că ar trebui să mă bucur de viața alături de soțul meu, el a fost dus de recepționerul din biroul lui. 25 de ani de căsătorie aveau să se piardă pentru că o altă femeie a decis să-mi vrăjească soțul. Am devenit disperată și m-am alăturat comentariilor unui grup de femei care au primit ajutor de la doctorul Ilekhojie. Mi-a explicat despre magia neagră care lucrează asupra soțului meu, ceea ce a fost confirmat și de un viitor povestitor cu câteva zile înainte de atunci. Dr Ilekhojie mi-a spus tot ce trebuie să ofer pentru a sparge magia întunecată și în 3 zile, soțul meu s-a schimbat și a început să se comporte ca niște oameni care se aflau într-o pauză. A devenit Sergi cu care m-am căsătorit acum 25 de ani. Lucrurile sunt normale acum și sunt atât de fericit că mi-am avut toată familia împreună în vacanța trecută. Mulțumesc doctorului Ilekhojie că nu m-a dezamăgit. Vorbește-i despre problemele tale în căsătorie și obține soluții. Apelați/Whatsapp (+2348147400259)


Od: Fiorenza Elmas - 5.4.2023 - 8:17

TEXTU NEBO WHATSAPP MESSENGER
Byl jsem posledním člověkem na světě, který přijal skutečnost, že kouzla existují nebo fungují, dokud jsem nebyl odkázán na doktora Ilekhojieho, který pomohl tolika lidem svými mocnými kouzly na usmíření. Nezbylo mi nic jiného, než to zkusit, protože 3 měsíce po rozvodu jsem byl v práci degradován z deprese a nesoustředěnosti. Nevím, co mám dělat, abych ho dostal zpět, ale děkuji Bohu, že použil doktora Ilekhojieho, aby mi do 48 hodin vrátil moje štěstí a milostný život. Zrovna minulý týden jsem zde byl povýšen zpět na svou pozici a jsem zde, abych se podělil o svou vlastní zkušenost s tímto mužem jménem doktor Ilekhojie. Nevím, čím si dnes procházíš, ale vím, že v každé situaci je vždy cesta ven. Kontaktujte doktora Ilekhojie prostřednictvím TEXTU NEBO WHATSAPP MESSENGER na čísle: +2348147400259 a e-mailu na: gethelp05@gmail.com


Od: Mira Lucas - 8.4.2023 - 8:18

dobry chubygreat@gmail.com
Chci vám představit toho největšího ze všech dob, dokud existuje. Největší kouzelník všech dob, muž, který se ukázal jako vynikající ve svých činnostech, přiveďte zpět ty lásky, o kterých si myslíte, že vás opustili a už se nikdy nemohou vrátit. Chubygreat@gmail.com pomohla mnoha lidem v jejich vztahu, rodinném stavu, ve snaze získat svého partnera zpět nebo získat povýšení na vašem pracovišti, stačí kontaktovat chubygreat a vaše problémy jsou vyřešeny. Dělal to a stále to dělá, s jeho mocí jsou vaše problémy pryč, věřte mi, že to udělal pro mě a nemůžu přestat svědčit, protože jsem tímto mužem ohromen, jen teď kontaktujte chubygreat pro pomoc co nejdříve s jeho následujícími údaji "; whatsapp +2349056504566 nebo e-mail chubygreat@gmail.com a vaše problémy jsou vyřešeny.


Od: Cristina Paulo - 11.4.2023 - 8:29

Můj manžel se vrátil
Odmítl mě můj čtyřletý manžel, tolik mě to bolí, byla jsem pořád zanedbávána, konfrontovala jsem svého manžela a on řekl, že to nefunguje a potřebuje rozvod. Cítila jsem se v depresi a potřebovala jsem řešení, protože ho tak moc miluji. Šel jsem online pro řešení nebo radu, když jsem narazil na stránku s svědectvím. Lidé s podobným problémem jako já. Měl jsem štěstí, že mi jedna paní nechala e-mail, na který se mám obrátit, udělal jsem odvážný krok, protože jsem byl tak depresivní a měl jsem chuť umřít. Kontaktovala jsem doktora Ilekhojie, který pro mě provedl usmíření, a můj manžel se vrátil domů a prosil mě o odpuštění. Dnes jsme spolu 3 měsíce poté, co bylo provedeno kouzlo usmíření a můj manžel se nikdy nezměnil směrem k lásce ke mně. Kontaktujte doktora Ilekhojieho dnes prostřednictvím e-mailu: gethelp05@gmail.com nebo WhatsApp/zavolejte na toto číslo +2348147400259 pro další otázky. Pomoc


Od: Kylie Thiago - 18.4.2023 - 23:04

Pomic
Trvalo mi, když jsem se dostal na místo, kde jsem byl naprosto zlomený, abych viděl, že mu musím říct, čemu jsem ve svém manželství čelil. Udělal jsem válečný pokoj ve skříni v ložnici a šel jsem přímo ke Zdroji! Mnohokrát to bylo těžké; můj manžel byl stále doma a nepodporoval mě a přesto se chtěl rozvést, ale věděla jsem, že to málo, co mám, by mě a mou dceru uživilo. Pak náhle minulou sobotu přišlo kouzlo usmíření doktora Ilekhojiese, aby se rozhodl, zda by nás opustil nebo pracoval na našem manželství. Teprve kouzlem usmíření skutečně řekl, že se stále chce oženit, a zrušil smlouvu na dům, který se chystal koupit v Hemet California! S kouzlem usmíření doktora Ilekhojiese není nic nemožné. Nikdy se nevzdávej!" pokud máte problémy ve vašem manželství, kontaktujte doktora Ilekhojie. E-mailová adresa gethelp05@gmail.com nebo se obraťte na jeho přímé telefonní číslo +2348147400259


Od: Mira Lucas - 19.4.2023 - 1:32

dobry chubygreat@gmail.com
Chci vám představit toho největšího ze všech dob, dokud existuje. Největší kouzelník všech dob, muž, který se ukázal jako vynikající ve svých činnostech, přiveďte zpět ty lásky, o kterých si myslíte, že vás opustili a už se nikdy nemohou vrátit. Chubygreat@gmail.com pomohla mnoha lidem v jejich vztahu, rodinném stavu, ve snaze získat svého partnera zpět nebo získat povýšení na vašem pracovišti, stačí kontaktovat chubygreat a vaše problémy jsou vyřešeny. Dělal to a stále to dělá, s jeho mocí jsou vaše problémy pryč, věřte mi, že to udělal pro mě a nemůžu přestat svědčit, protože jsem tímto mužem ohromen, jen teď kontaktujte chubygreat pro pomoc co nejdříve s jeho následujícími údaji "; whatsapp +2349056504566 nebo e-mail chubygreat@gmail.com a vaše problémy jsou vyřešeny.


Od: Hilda Rosales - 24.4.2023 - 13:51

Můj manžel
Můj muž začal chodit s jinými dívkami a projevoval mi chladnou lásku, při několika příležitostech mi vyhrožoval, že se se mnou rozejde, pokud se ho odvážím zeptat na jeho poměr s jinými dívkami, byla jsem totálně zničená a zmatená, dokud to můj starý přítel neřekl já o kouzelníkovi na internetu Dr Ilekhojie, který pomáhá lidem s jejich vztahem a manželským problémem pomocí sil lásky a usmíření Kouzla, zpočátku jsem pochyboval, jestli něco takového vůbec existuje, ale rozhodl jsem se to zkusit, Když ho kontaktuji, řekl mi vše, co jsem potřeboval udělat, a já jsem to udělal a pomohl mi seslat kouzlo na usmíření a do 28 hodin se mi můj přítel vrátil a začal se omlouvat, teď přestal chodit s holkama a je se mnou navždy. Zde jsou jeho kontakty Whatsapp (+2348147400259 E-mail: gethelp05@gmail.com


Od: BÁRA ANDERLEOVÁ - 25.4.2023 - 22:49

Pán voodoo vyléčil mou nemoc
Poslední čtyři roky trpím (HERPES  VIRUS) nemocí a mám neustálé bolesti, zejména v intimních partiích. Během prvního roku jsem věřil v Boha, že budu jednoho dne uzdraven. Tato nemoc mi začala kolovat po celém těle a léčím se u svého lékaře, před pár týdny jsem na internetu hledal, jestli bych nenašel nějaké informace týkající se prevence této nemoci, při hledání jsem viděl svědectví někoho která byla vyléčena z (HERPES VIRUS) mužem jménem voodoo lord a ona dala e-mailovou adresu a číslo WhatsApp tohoto muže a doporučila lidem s těžkou nemocí, aby ho kontaktovali , že jí pomohl vyléčit její rakovinu před více než 5 lety a rakovinu nikdy se nevrátila a byla zcela uzdravena. Napsal jsem tedy pánovi voodoo a řekl jsem mu o svém (HERPES VIRU) a řekl mi, ať si nedělám starosti, že budu vyléčen. Nikdy jsem tomu nevěřil, ale musel jsem to zkusit, protože si velmi vážím svého života, zdraví a pohodlí. Po všech procedurách a lécích, které mi dal tento muž, jsem o několik týdnů později začal pociťovat změny na celém svém těle a pán voodoo mě ujistil, že jsem vyléčen. Po nějaké době jsem šel ke svému lékaři v nemocnici, aby mi potvrdil, zda jsem byl konečně uzdraven, a lékařsky se potvrdilo, že jsem uzdraven, a můj lékař byl velmi překvapen. Takže mohu směle doporučit každému tělu, které bojuje s jakýmkoli typem nemoci, aby kontaktovalo pána voodoo. E-mail:::: voodooconnect60@gmail.com, WhatsApp: +2348097014925


Od: ANONYMNÍ - 26.4.2023 - 10:53

Pán voodoo mi vrátil štěstí
Posledních pár měsíců jsem po ztrátě manžela s jinou ženou byla tak deprimovaná a zraněná a moje finanční situace se také zhoršila, že jsem si myslela, že budu muset vyhlásit bankrot. Měl jsem obrovské dluhy a nevěděl jsem, co mám dělat. Z naprostého a naprostého zoufalství jsem kontaktoval mnoho těch takzvaných jedinců, kteří slibovali mocnou černou magii. Žádný z nich nefungoval a žádný nebyl tak úžasný, přívětivý a vřelý jako VOODOO LORD. Rozhodně se liší od ostatních kouzelníků, když mi řekl, že by mě mohl znovu potěšit, okamžitě jsem pocítil naději a sílu. Nese vzduch čistoty a božské síly. Požádal jsem o kouzelnické schopnosti pána voodoo a okamžitě se mi ulevilo, že mám někoho, kdo za mě vyřeší mé problémy. Jeho kouzlo dokázalo zázraky a já jsem nyní zpět se svým manželem a mé problémy s penězi se po výhře v loterii vyřešily samy. Nevím, co bych si bez vaší pomoci počal VOODOO PANE, Zde je jeho e-mailová adresa voodooconnect60@gmail.com  nebo WhatsApp +2348097014925. Může vám pomoci v jakékoli situaci, které čelíte, jako pomohl mně.


Od: Sonia Bobby - 1.5.2023 - 9:11

Děkuji chubygrea@gmail.com za vaši dobrou práci
Děkuji ti chubygreat, že jsi mi pomohl, kéž ti Bůh i nadále dává sílu pokračovat v této práci. Kontaktoval jsem chubygreat, když jsem se o něm dozvěděl a co může dělat a co dělá, rozhodl jsem se ho kontaktovat o pomoc prostřednictvím tohoto e-mailu: chubygreat@gmail.com a promluvili jsme si. Řekla jsem mu, čemu v tu chvíli čelím, protože můj manžel se chystal podat žádost o rozvod, protože se pořád hádáme kvůli paní, se kterou ho vždycky najdu. Řekl mi, že podá žádost o rozvod, vyžene mě a přivede druhou dámu, řekl jsem chubygreat vše, čím jsem procházel prostřednictvím chatu, dal mi své číslo +2349056504566 několikrát jsem mu zavolal, dokud neměl volno k práci pro mě a řekl mi, co potřebuji zajistit a co budu dělat, dal mi sedmdesát dva (72) hodin, abychom byli v pořádku a normální, jak jsme zvyklí. Děkuji chubygreat za to celý svůj život a jsem vděčný. Pokud se chcete dostat do chubygreat, stačí kontaktovat tyto údaje e-mailem na chubygreat@gmail.com a zavolat na +2349056504566 a uvidíte, jak jsem v něm šťastný a naplněný. kontaktujte chubygreat nyní a buďte vděční celý svůj život.


Od: Martina Bonucci - 18.5.2023 - 11:19

JSEM TAK VDĚČNÝ UDAMA. DĚKUJI PANE
Dobrý den! Jsem Martina Bonucci a toto je můj příběh. Po 3 letech rozpadlého manželství mě manžel opustil se třemi dětmi a můj život byl zničen. Chtěl jsem to všechno ukončit, málem jsem spáchal sebevraždu, protože jsem byl tak depresivní. Celou tu dobu jsem byl tak emocionálně depresivní a život mi připadal bezvýznamný. V osudný den jsem při brouzdání po internetu narazil na několik svědectví o doktoru Udamovi. Někteří lidé svědčili, že to přivedlo jejich Ex zpět, někteří svědčili, že to obnovuje dělohu a léčí nemoci pomocí jeho bylin. Víc mě zajímalo usmíření s manželem, které Dr. Udama umožnil za 3 dny. Nyní je můj manžel zpět a od té doby žijeme šťastně. Děkuji. Zde zanechám váš kontakt na všechny. E-mail: udamaada@gmail.com Volejte / Whatsapp: +27 65 897 8226


Od: Helcova - 31.5.2023 - 13:49

Nabídka soukromé půjčky ihned
Nabídka soukromé půjčky ihned
Dobrý den, opravdu potřebujete financování a půjčku na dokončení svých projektů, domů, podnikání, nákupu pozemků, nemovitostí? nyní je k dispozici řešení pro získání půjčky. Rychlou půjčku vám poskytnu do 2 hodin bankovním převodem na váš účet. Pokud opravdu potřebujete vážnou a urgentní půjčku, kontaktujte mě hned a budete spokojeni, kontakt:petrahelcova@gmail.com nebo whatsapp +420 723 691 859


Od: sarah - 5.6.2023 - 21:59

love spell
Moje srdce bylo zlomené Nikdy nevěřím, že svého milence dostanu zpět, dokud mi tento úžasný muž nepřivedl milenku zpět po 24 hodinách svými duchovními silami Ztrácel jsem manžela kvůli jiné ženě na jeho pracovišti, díky za to, co jsi pro mě udělal .. modlím se, aby vám Bůh dal více moudrosti a síly, abyste mohli pokračovat v zachraňování se zlomeným srdcem, spoléhá na pozitivní výsledek.. zachraňte svůj rozpadlý vztah ještě dnes prostřednictvím mail solutiontempledrogugu@gmail.com


Od: Justyna Filip - 15.6.2023 - 18:24

jak jsem mohl zachránit své manželství
Nikdy jsem nevěřila na kouzlení nebo magii, dokud jsem nepotkala doktora Ajayiho, kterého jsem kontaktovala přes jeho číslo: +2347084887094 na WhatsApp, v manželství jsem procházela problémy, protože můj manžel řekl, že po 9 letech už se mnou nechce mít nic společného. manželství, opravdu miluji svého manžela, takže hledám pomoc, abych urovnal věci v mém manželství, při procházení jsem viděl, kde muž doporučil doktora Ajayi, protože mu pomohl povýšit na jeho pracovišti pomocí kouzla, oslovil jsem Doktor Ajayi a vysvětlil jsem mu, co mám dělat, abych obnovil klid v mém domě poté, co jsem dodržel všechny jeho pokyny, můj manžel změnil názor a žijeme šťastně a už se nikdy nezmínil o ničem ohledně rozvodu. Kontaktujte doktora Ajayiho ještě dnes pro jakýkoli vztahový problém nebo jakýkoli aspekt života a on najde řešení vašeho problému. Číslo Viber / WhatsApp: +2347084887094 nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com


Od: Sera Tomas - 16.7.2023 - 17:52

Můj manžel se ke mně po rozchodu vrátil
dobrý den přátelé, není problém bez řešení, ale pouze pokud hledáte pomoc na správných místech, měla jsem v manželství hrozný nepořádek, protože mě manžel po 5 letech manželství opustil kvůli jiné ženě a šokující je, že neměli jsme žádnou formu nedorozumění, okamžitě vím, že něco není v pořádku, protože ho prosím, aby se vrátil domů, ale odmítl a choval se ke mně divně, to mě přimělo vyhledat pomoc a měl jsem štěstí, že jsem narazil na sesilatele kouzel kontakt online to zahodil muž, který popsal, jak mu kouzelník Dr Ajayi pomohl k velké výhře v loterii. Vzal jsem kontakt na doktora Ajayi a vysvětlil mu svou situaci, zeptal se na několik otázek, na které dávám správné odpovědi, také jsem mu dal nějaké peníze na nákup věcí, které bude používat pro svou práci, a po třech dnech kouzla mám svého manžela se mnou doma, je to zázrak. kontaktujte Dr Ajayi na Viber / Whatsapp: +2347084887094 nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com


Od: Glory Fred - 30.7.2023 - 19:19

Uver
Rád bych vás všem doporučil důvěryhodnému a upřímnému věřiteli soukromé půjčky, který mi schválil mou půjčku během několika hodin po tolika neúspěšných pokusech získat půjčku, byl jsem překvapen a šťastný, že mě soukromý věřitel zachránil a nabídl mi půjčka s 2% úrokovou sazbou, kontaktujte ji nyní, pokud potřebujete naléhavou půjčku E-mail: christywalton355@gmail.com


Od: Anastasia Giotto - 19.9.2023 - 5:33

jak moje manželství zachránil doktor Ajayi
Řekl váš muž najednou, že se chce rozvést a vy chcete, abyste se vrátili do doby, kdy je v rodině stále láska? Pak už nehledejte, protože Dr. Ajayi, velký kouzelník, je ten pravý pro vás. Povoláním jsem bankéř, když mi ztroskotalo 7leté manželství, opravdu mi to zlomilo srdce a ovlivnilo to i mou práci, protože jsem pořád přemýšlel a nesoustředil se. Svého manžela opravdu miluji, takže hledám způsoby, jak ho po 5 měsících odloučení získat zpět. Narazil jsem na svědectví muže, který řekl, že se mu podařilo získat pracovní povýšení s pomocí velkého kouzelníka Dr. Ajayiho, a tak jsem vzal jeho kontakt a oslovil jsem ho, vysvětlil jsem mu manželské problémy a on mě ujistil, že věci budou polepši se mi, ale řekl jsem pár věcí, které je třeba udělat, abych dosáhl svého cíle, řídil jsem se jeho pokyny a dnes žiju opět šťastně se svým manželem, je to opravdu úžasný muž a požehnán svými bohy. Kontaktujte Dr. Ajayiho v případě jakýchkoliv životních problémů na jeho čísle Viber nebo WhatsApp: +2347084887094 nebo e-mailu: drajayi1990@gmail.com, setkání s ním nebudete litovat.


Od: Fatjeta Nistor - 12.10.2023 - 16:20

Jste milý muž, DR WALE
Jsem tak vzrušující, že píšu tento článek, abych umožnil lidem hledat pomoc v jakémkoliv rozchodu manželství a vztahu, DR WALE mi přivedl mého bývalého přítele zpět, Děkuji DR WALE za to, že pomohl obnovit tolik vztahové situace, jako je ta moje, byl jsem v bolestech až do dne, kdy mě moje teta představila DR WALE, že získala svého manžela zpět pomocí mocného kouzla lásky s pomocí DR WALE Tak jsem mu poslal zprávu WhatsApp, ve které jsem mu řekl o svém problému, jak mě můj přítel opustil a podváděl mě kvůli tomu její šéfová paní v práci brečím celé dny a noci, ale DR WALE mi řekl, že můj přítel se ke mně vrátí do týdnů a ke mně všechno, o co mě druhý den požádal, bylo jako sen, když mi napsal a řekl prosím odpusť mi a přijmi mě zpět přesně to, co jsem chtěl, jsem teď tak šťastný, když jsme zase spolu. protože jsem si nikdy nemyslel, že se mi můj bývalý přítel vrátí tak rychle s tvým kouzlem. Jste nejlepší a největší na světě DR WALE. pokud jste se rozešli s bývalým milencem nebo vás váš manžel opustil a přestěhoval se k jiné ženě, chcete otěhotnět, nebuďte smutní, kontaktujte: WhatsApp/Viber: +2347054019402 nebo e-mail: drwalespellhome@gmail.com


Od: Flutura Mitrea - 13.10.2023 - 1:49

Děkuji, DR WALE
Nemohu zapomenout, jak mi DR WALE pomohl obnovit mé manželství po osmi měsících odloučení se svou ženou z hádky a ona odešla a nikdy se ke mně nevrátila, udělal jsem tolik, abych ji dostal zpět, ale nic nefungovalo, dokud Viděl jsem komentář online, když někdo svědčil o tom, jak jí DR WALE pomohl vrátit manžela zpět, a tak jsem ho kontaktoval přes jeho WhatsApp a po napsání mého problému mě ujistil, že mi pomůže dostat se zpět k mé ženě za několik dní po seslání kouzla lásky a poté, co to kouzlo udělal, se moje žena vrátila domů a prosila, že je jí to velmi líto, dnes jsem zpět se svou ženou a jsme oba šťastní a žijeme znovu spolu. Vím, že existuje mnoho lidí, kteří chtějí získat svou lásku zpět, kontaktujte prosím DR WALE, protože je perfektní odpovědí na váš problém, jeho kontaktní údaje jsou: WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 nebo e-mail: drwalespellhome@gmail.com


Od: Loana Szcheski - 13.10.2023 - 11:34

Pokud procházíte těžkými časy, kontaktujte doktora
Chci velmi poděkovat velkému kouzelníkovi jménem Dr Ajayi za velké duchovní modlitby, které vykonal v mém životě tím, že mi po mnoha měsících rozchodu a osamělosti přivedl zpět mého bývalého milence. Díky tomu jsem přesvědčen, že jste posláni do tohoto světa, abyste zachránili lidi před zlomeným srdcem a také abyste nám pomohli najít řešení každého problému ve vztahu. pro ty z vás, kteří mají jeden nebo druhý problém ve vztahu, proč nekontaktovat doktora Ajayi, to je nejlepší místo, kde můžete vyřešit všechny své problémy, včetně nedostatku práce a povýšení, svazovacích a manželských kouzel, rozvodových a přitažlivých kouzel, hodně štěstí a kouzla lotto, kouzla plodnosti a těhotenství a také obchodní úspěch a nárůst zákazníků, vyhrané soudní případy a mnoho dalších. kontaktujte ho na e-mailu: drajayi1990@gmail.com nebo kontaktujte whatsapp +2347084887094


Od: Paulina Jiri - 16.10.2023 - 1:46

Děkuji za pomoc, doktore Ajayi
Každý máme v životě své různé příběhy. Byly tam vzestupy a pády, ale byl jsem více zničený, když můj snoubenec, se kterým jsme chodili 7 let, řekl, že bychom měli náš vztah ukončit, nezažil jsem v životě takovou bolest, jakou jsem ten den cítil. Zeptal jsem se, co jsem udělal špatně, ale řekl, že je unavený, po 3 měsících odloučení jsem narazil na svědectví dámy, která mluvila dobře o doktoru Ajayim, kouzelníkovi, který pomohl mnoha lidem obnovit mír a lásku v jejich domově, i opravdu miluji svého muže a chci ho zpět do svého života, takže jsem oslovil doktora Ajayiho a vysvětlil jsem si, po několika konzultacích mi bylo řečeno, v čem je problém a co mám dělat, abych obnovil můj vztah, udělal jsem vše, co jsem ode mě požadoval, a po 72 letech hodin kouzla mě kontaktoval můj snoubenec a teď jsme šťastně manželé. Pokud potřebujete pomoc skutečného kouzelníka, můžete se spolehnout na doktora Ajayi a věřím, že budete mít opět důvod k úsměvu. Kontaktujte Viber / Whatsapp: +2347084887094 nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com


Od: Jennifer feguerro - 18.10.2023 - 15:10

Jak jsem mohl zachránit své manželství
Ahoj přátelé, to, co se chystám sdílet, může být přínosem pro vás nebo pro někoho, koho znáte, nikdy jsem si nemyslel, že napíšu takové svědectví, ale protože chci, aby ostatní lidé našli své štěstí, jako jsem já našel své. Žila jsem v pekle se svým manželem, který pro mě byl kdysi milujícím mužem, po 5 letech našeho manželství se přestal starat o své povinnosti jako můj manžel a byl ke mně také nepřátelský, žila jsem ve strachu a málem jsem šla na rozvod. Četl jsem nějaký článek o problémech v manželství a rychlém řešení, když jsem narazil na doktora Ajayi, mocného duchovního muže, který pomohl mnoha lidem v jejich problémech ve vztahu, vzal jsem jeho kontakt a mluvil s ním o chování mého manžela ke mně, řekl mi co je třeba udělat, a já jsem udělala podle instrukcí a po několika dnech od zahájení práce s doktorem Ajayim se můj manžel změnil k lepšímu, byla jsem překvapená, když mi koupil nové auto, aby se mi omluvil za špatné skutky, které mi udělal. teď žijeme v míru. Díky Dr Ajayi, pokud čelíte jakémukoli problému ve vztahu, nestyďte se svého problému, kontaktujte Dr. Ajayi na Whatsapp / Viber: +2347084887094 pro trvalé řešení vašeho problému.


Od: Alison Francisco - 20.10.2023 - 10:03

Pozdravy
Po tolika letech hraní v loterii je pro mě velmi těžké vyhrát, věci pro mě byly velmi těžké, tak jsem se rozhodl to probrat se svou kamarádkou, která mi pomohla, řekla mi o své zkušenosti s Dr. Ajayi, která pomohla jí přivést zpět svého manžela, který ji opustil, aby si vzal jinou ženu, nechal ji se čtyřmi dětmi trpět sama dále mi řekla, jak se seznámila s Dr. Ajayi online Byl jsem velmi ohromen, když jsem slyšel její příběh, tak jsem jí řekl o svém smůle v loterii A představila mě Dr. Ajayi po všech mých sezeních s Dr. Ajayim, po týdnu jsem se rozhodl zkusit to znovu Nemůžu uvěřit, že jsem vyhrál tolik, že jsem nikdy nemohl uvěřit Díky Dr. Ajayi je skvělý muž, a pokud potřebujete duchovní pomoc s čímkoli, co narušuje váš život, kontaktujte doktora Ajayi na Whatsapp / Viber: +2347084887094 nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com a věřím, že budete rádi, že jste to udělali.


Od: Aina Yosef - 28.10.2023 - 17:12

Jak mi doktor Ajayi dokázal setřít slzy z tváře
Ahoj přátelé, jmenuji se Aina a nikdy jsem nevěřila v nic nadpřirozeného, ale mocný muž jménem Dr Ajayi mě donutil mít jiný pohled na život. Potkal jsem mocného muže Dr Ajayi online, když jsem procházel emocionální bolestí, protože mě můj čtyřletý milenec opustil kvůli jiné ženě, aniž bychom měli nějaké nedorozumění. Vysvětlil jsem svou situaci mocnému muži doktoru Ajayimu a on mě pochopil, že to, co se děje, není přirozené a řekl mi kroky, které mám podniknout, abych znovu získal svého milence, postupoval jsem podle jeho pokynů a po 2 dnech mě můj milenec opustil na 8 měsíců odblokoval mě z jeho sociální platformy a kontaktoval mě, že se vrací domů a měl bych mu odpustit. od té doby je můj milostný život úžasný. Děkuji doktore Ajayi, že mě přiměl věřit v nadpřirozeno, pokud potřebujete pomoc ve svém milostném životě, doktor Ajayi je 100 JISTÝ. kontaktujte ho na e-mailu: drajayi1990@gmail.com nebo Viber / Whatsapp: +2347084887094


Od: Julianne Mortiz - 3.11.2023 - 4:09

Get back with Love
Bylo to božské setkání s chuby velkým! Je mi ctí představit vám mého duchovního otce, který se svou duchovní pomocí dotkl a změnil tolik životů. V případě jakýchkoli problémů kontaktujte chubygreat@gmail.com a nezapomeňte, že neexistuje žádný problém bez řešení. Věci, za které mohu počítat, že to dělá 1. Přiveďte zpět Lásku, to je váš manžel nebo manželka nebo váš snoubenec, který vás opustil, můžete být přivedeni zpět. 2.Obnova manželství. 3.nemoc takového. 4. Pracovní povýšení. 5. Chcete vyhrát v loterii a mnoho dalších stále počítá! Je velmi dobrý a společenský. Kontaktujte ho nyní a budete mít svědectví a váš příběh se změní. Whatsapp číslo: +2349056504566 nebo e-mail: chubygreat@gmail.com


Od: Peyami Salim - 16.12.2023 - 12:47

jak mi pomohl doktor Ajayi
Jen chci, aby celý svět věděl o tomto kouzelníkovi, kterého jsem potkal před časem, nemůžu říct, co všechno pro mě udělal. můj manžel mě opustil před 4 lety s mými dětmi Procházela jsem internet, když jsem se setkala se svědectvím tohoto úžasného muže online, rozhodla jsem se to zkusit a můj manžel je nyní zpět a jsme opět šťastní, nemohu dát vše, s čím mi pomohl písemně, vše, co mohu říci, je mockrát děkuji, jsem velmi šťastný a on mě ujistil, že dělá spoustu kouzel, včetně

Kouzlo lásky
Mocenské kouzlo
Kouzlo úspěchu
Osud těhotenství
Kouzlo manželství
kouzlo pro dobře placenou práci
Ochranné kouzlo
kouzlo vyhrát soudní spor
kouzlo štěstí atd.

Pokud potřebujete pomoc kouzelníka Dr. Ajayiho, kontaktujte ho na této e-mailové adrese (drajayi1990@gmail.com) nebo si ho přidejte na whatsapp +2347084887094 a proberte s ním svůj problém. Je to dobrý člověk a vždy mu budu vděčná.


Od: Eymen Dafne - 1.1.2024 - 18:30

jak dostanu svého snoubence zpět poté, co mě opust
Šťastný nový rok, modlím se, abys našel vše, co sis stanovil tento rok 2024, minulý rok jsem ve svém vztahu procházel těžkými časy, protože moje tříletá snoubenka se jednoho rána probudila a řekla, že odchází z domu a už tam není lásko se mnou, tohle mi opravdu zlomilo srdce, poklekl jsem ji prosit, aby se vrátila, ale všechny mé prosby byly marné, dokud jsem při surfování na internetu nepotkal doktora Ajayi. Četl jsem, jak pomáhal lidem, kteří procházeli problémy ve vztazích, někteří dokonce zmínili, že vyrábí bylinky na vyléčení jakékoli nemoci, na kterou si vzpomenete, to mě přimělo kontaktovat ho přes Whatsapp: +2347084887094 a vysvětlit mu problém, který mám se svou snoubenkou. Doktor Ajayi mi řekl, že udělá milostný rituál, který přivede mou snoubenku zpět během příštích 3 dnů, a co budu muset udělat, aby se to stalo, dodržel jsem všechny pokyny, jak bylo nařízeno, k mému překvapenému zaklepání mé snoubenky na dveře. po 4 měsících, co jsem s sebou nebral. Máte-li jakýkoli vztah nebo manželský problém, doktor Ajayi je muž, kterému můžete důvěřovat a požádat o pomoc.


Od: Alison Francisco - 7.1.2024 - 3:17

jak mi pomohl kouzelník
Dobrý den, můžete si přečíst mé setkání s doktorem Ajayim, mocným duchovním mužem, kterému jeho předkové požehnali, aby léčil nemoc pomocí bylin a také obnovil rozbitý domov, potkal jsem doktora Ajayi, protože moje milovaná žena chce, abychom se rozvedli, a to je po 12 letech manželství bylo požehnáno dvěma krásnými dětmi, chlapcem 5 let a dívkou 2 roky, vzala naši dceru z domu a zůstala se svou matkou a já ji prosím, aby se vrátila domů, ale odmítla, byl jsem opravdu zmatený, takže jsem hledal pomoc, tj. Když jsem četl o Dr Ajayi, jak pomohl ženě získat vlastní dítě poté, co byla 8 let bez dítěte vdaná, kontaktovala jsem Dr. Ajayiho, vysvětlil mu mou situaci, požádal o nějaké informace o sobě, které jsem mu dal poté, co při nějaké konzultaci mi řekl, co je třeba udělat, a já jsem postupoval podle pokynů, když to píšu, moje žena plete v obývacím pokoji. Pokud potřebujete pomoc skutečného duchovního muže, Dr Ajayi je vaší poslední zastávkou, kontaktujte ho na Whatsapp / Viber: +2347084887094 nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com


Od: Sara Havran - 8.1.2024 - 21:23

love reunion spells
MOŽNOST ZÍSKAT ZPĚT SVÉHO EX PARTNERA ZARUČUJE DR ISIKOLO. KONTAKTUJTE HO HNED
Jmenuji se Sára Havranová. Nikdy jsem netušila, že mám velkou šanci, že budu mít svého muže zpátky, dokud jsem nepotkala DR ISIKOLO. Bylo to pro mě opravdu těžké, když mě můj přítel opustil kvůli jiné dámě. Byl jsem zničený a nemohl jsem se dostat zpět. Jeho přátelé a rodina dělali vše, co mohli, aby nás znovu spojili, ale ukázalo se, že to bylo neúspěšné. Byl jsem několik měsíců sám a neviděl jsem, že miluji někoho jiného. Takže jsem musel vyhledat pomoc u DR ISIKOLO, který mi dal privilegium zajistit, aby moje touhy srdce byly splněny. Znovu nás sjednotil a láska a štěstí byly obnoveny. Jeho slova jsou jeho závazná a nikdy nezklame, když komukoli slíbí 48 hodin, kdy dostane výsledek, což mě ohromilo, když se můj vlastní výsledek projevil. Neobtěžujte se hledat pomoc jinde. Kontaktujte ho hned. Jeho e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com nebo mu napište přes WhatsApp: +2348133261196


Od: Sara Ballack - 13.1.2024 - 2:03

jak jsem mohl zachránit své manželství
Přál jsem si použít toto médium, abych vám řekl o mocném a úžasném sesilateli kouzel, který mi vrátil radost a štěstí do života. Vydávám toto svědectví, protože jsem tak šťastný, chci poděkovat doktoru Ajayi za skvělou věc, kterou udělal v mém životě přinesl štěstí zpět do mého života, nikdy jsem nevěřila na kouzla, dokud se můj život nezhroutil, když se můj milenec po 3 letech rozhodl skončit, když jsme se chtěli vzít. Byl jsem tak emocionálně na dně, že jsem znovu nemohl udělat nic rozumného, málem jsem se zbláznil, stal se násilným a vždy nešťastným, po 2 měsících v bolestech, než mě můj starý přítel seznámil se zaklínadlem online jménem Dr Ajayi. Za méně než 3 dny jsem viděl zázraky, můj milenec se ke mně vrátil a můj život se vrátil jako dokončená hádanka a po 1 měsíci jsme se vzali a bylo to pro mě jen jako sen, protože jsem si myslel, že jsem ho navždy ztratil . Děkuji doktoru Ajayi za pomoc, ale především za vaši upřímnost a rychlé přesné výsledky.

EMAIL: drajayi1990@gmail.com
WHATSAPP HIM +2347084887094


Od: Sera Danyiova - 24.2.2024 - 10:00

Jak jsem mohl zachránit své manželství
Chci se podělit se světem o to, jak Dr. Ajayi Veliký požehnal svými předky duchovní moc. Pomohl mi znovu sjednotit manželství s mým manželem, který se se mnou rozešel na 2 roky, snažila jsem se ho získat zpět a málem jsem to vzdala, ale doktor Ajayi mě dokázal znovu rozesmát. Dr Ajayi je skutečný kouzelník, s pomocí Dr. Ajayi také můžete získat svého ex zpět a žít navždy šťastný život. Kontaktní e-mail: drajayi1990@gmail.com nebo Whatsapp: +2347084887094


Od: sonia - 1.3.2024 - 13:25

how i got my ex back
Jsem ohromen dobrými pracemi DR SUNNY. Tohle se mi opravdu stává. Mám zpět svého bývalého manžela. Jmenuji se Sonia Adrian. Bůh skutečně použil tohoto muže, aby pomohl mé situaci. Prosím, poslouchejte má slova, pokud hledáte kouzelníka, který by vám pomohl, kontaktujte Dr Sunny. Je to nejlepší kouzelník, který vám dnes pomůže. Před dvěma lety jsme měli s manželem obrovskou hádku, která vedla k našemu rozvodu. Pro mě a mého chlapečka to bylo peklo, že jsme se museli přestěhovat do jiného města. Stal jsem se samoživitelem. Dr. Sunnyho jsem kontaktoval teprve asi před týdnem, když jsem mu řekl o své situaci a on mi řekl, ať si s tím nedělám starosti a že jsem vyhověl jeho postupům a on odvedl svou práci. Během dvou dnů se ke mně vrátil můj bývalý manžel. Stalo se to v úterý ráno, když mi zavolali z domova (rodiče), že mě hledal. Přijal jsem ho, aby přišel ke mně, a omluvil jsem se, abych klečel před naším synem. Okamžitě jsem věděl, že mi tento muž pomohl. Jsem velmi šťastná žena se vším, co se mi v životě stalo. Pokud chcete kontaktovat kouzelníka, seznamte se s Dr Sunny a budete překvapeni úžasnými změnami ve vašem životě. Jeho e-mail je drsunnydsolution1@gmail.com Můžete ho také WhatsApp na +2348082943805. kontaktujte ho a on vám odpoví.


Od: Ricardo Heimz - 11.4.2024 - 16:23

Zdravím vás přátelé, byl jsem tak v depresi, když mě můj milenec opustil kvůli jinému klukovi poté, co jsme spolu chodili 4 roky, snažil jsem se ji prosit, aby se ke mně vrátila, odmítla a řekla, že ke mně už necítí. Stal se ze mě smutný muž po tom všem, čím jsme spolu prošli, po vší lásce, kterou jsme v minulosti sdíleli, jsem si nedokázal představit svůj život bez ní, protože moje láska k ní byla k nezaplacení z jakéhokoli důvodu, jednoho dne, když jsem procházel na internetu jsem viděl komentář o DR AJAYI, že má moc přivést zpět bývalého milence a rozhodl jsem se to zkusit a přesvědčit se na vlastní oči tím, že jsem ho kontaktoval a okamžitě jsem to udělal, odpověděl a vysvětlil jsem, čím procházím, a řekl mě, že ten druhý na ni použil voodoo kouzlo, proto mě kvůli němu opustila i přes mou péči o ni a slíbila mi, že mi pomůže získat zpět mého milence a také mi pomůže sesadit na něj mrtvé kouzlo, aby se mnou nemohl bojovat v budoucnu, za necelé tři dny toho chlapa zastřelili neznámí chlapi na ulici a do pěti dnů byla moje přítelkyně u mě doma a čekala, až se vrátím z práce, a když jsem to udělal, začala prosit, že se omlouvám, ona nikdy nevěděla, co ji potkalo. Děkuji DR Ajayi, nyní jsem se svou přítelkyní šťastný a vše jde hladce. kontaktujte Dr Ajayi pro jakékoli kouzlo pomsty a ex back spell přes drajayi1990@gmail.com Můžete ho také přes Whatsapp na +2347084887094.


ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0497 s