Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  pátek 19.4.2024, svátek má Rostislav 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Elegantní pomsta Topolánkové

18.08.2006   Jindřiška Kodíčková   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Elegantní pomsta TopolánkovéZabije patrně dvě mouchy jednou ranou, a to doslova a bez emocí.

Paní Topolánková, zvaná ostravská Hillary, tento přídomek nenosí nadarmo. Nejenže pomohla manželovi do čela ODS, ale dokáže v tisku prezentovanou toleranci ve skutečnosti dovést do krystalicky děsivé podoby.
Když se veřejně začal bulvárním tiskem protahovat velice přátelský vztah pana Topolánka k atraktivní kolegyni Talmanové, zcela jistě naštvaná Topolánková zamáčkla slzu, zapomněla na hysterické scény zhrzených manželek a jala se kamenně jednat. Veřejně ocenila krásu i inteligenci sokyně, opět podtrhla toleranci v manželství. Přestože se netajila láskou k politice a svým směřováním do Senátu, zrovna jako na zavolanou se ozvala J. Bobošíková s nabídkou kandidatury v Ostravě. Paní Topolánková rozhodně není hloupá a nabídku přijala. &Skodolibě ďábelské dílo nabylo zřetelných obrysů. Senátorské křeslo se viditelně přiblížilo.

Tokající předseda ODS si ničeho nevšiml, s rozpaky musel veřejně přiznat, že o kandidatuře své manželky za jinou stranu neměl tušení. V druhé rovině se jistě začne odvíjet příběh značně napínavý s nejistou budoucností. Je možné, že překvapený senátor Balabán souboj neustojí. Na straně Topolánkové bude známé jméno evokující ODS, jistě dostane hlasy žen (fandící jí z různých důvodů). Hněv spolustraníků ale již nyní nese pan předseda, určitě mu kauza neprospěje v následujícím, pro něho politicky klíčovém období. Patrně to není prvoplán, ale souhrou okolností paní Topolánková možná usedne v senátorském křesle dříve, než sama doufala a zároveň elegantním způsobem klepne přes prsty svého (asi) záletného manžela. Pod ním se naopak křeslo může bouřlivě kymácet.


Je vidět, že s ženami se musí do budoucna počítat, kalkulovat umějí dobře. A pan Topolánek může přemýšlet, zda neměl raději více času věnovat přesvědčování manželky o správnosti své cesty. Pak by nemusela kandidovat v konkurenční Politice 21. Topolánková pouze ke svému prospěchu využila situace, pod kterou se většina žen hroutí. S jakou elegancí a lehkostí to učinila, je obdivuhodné.



Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0472 s