Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  pátek 19.4.2024, svátek má Rostislav 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Léčba kameny-šarlatánství nebo pravda?

17.10.2006   Jindřiška Kodíčková   Literatura   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Léčba kameny-šarlatánství nebo pravda?Léčba kameny se opět vrací jako jedna z alternativních možností zpět na scénu. Hledat odpověď na úvodní otázku můžeme sami.

Velkou pomocí bude knížka Kameny od A do Z, kde autorka Judy Hallová popisuje způsoby, jak proniknout kamenům pod kůži. Nošením nebo pokládáním na tělo dochází k zušlechťování našich vlastních vibrací. Tímto způsobem oživujeme všeobecné struktury řádu a síly naší bytosti, můžeme odstranit přetlaky nebo blokace, jež jsou přímými původci nemocí jak psychických, tak fyzických. Dosáhneme příjemný prožitek jednoty celého těla, což by měl být samozřejmý pocit zdravého a šťastného člověka.

Kámen si můžeme vybrat dle mnoha kritérií, ale nejjednodušší je vzít si ten, jenž nám tzv. padne do oka. Podvědomě se nám dostane do ruky ten, který je našemu tělu či mysli nejpotřebnější. Kámen nosíme jako šperk na těle, kde nejlépe využijeme jeho harmonizujících vibrací vedoucích k uzdravení. Kameny ale můžeme i pokládat na postižená místa, kde silně působí přímo na energické blokády.Pokud toužíme dosáhnout harmonie, dáváme vhodné kameny na energetická centra. Chceme-li kámen účinně používat, musíme ho očistit od negativních vibrací, jež na něm ulpěly. Necháme ho přes noc v chladné vodě, přidáme i mořskou sůl. Po osušení ho nabijeme na světle. Sluneční paprsky ale některé kameny zbavují barev, proto je chráníme před přímými ostrými paprsky. Kameny přijímají i naše špatné emoce- smutky, prožitky a nemoce, a takto „naplněný“ může i škodit. Proto kámen čistíme i tehdy, používáme-li ho pouze sami.

A který kámen je pro naše potřeby ten pravý? Na to odpoví přehledná kniha Kameny od A do Z, v níž autorka shromáždila mnoho desítek méně i více dostupných, běžných, ale i neznámých krystalů, doplnila informacemi o vlastnostech, možnostech léčby a podrobným popisem. Pokud se bojíme, že kámen nepoznáme, na pomoc přijde bezpočet barevných fotografií kamenů v surovém i opracovaném stavu. Knížka se stane nepostradatelným průvodcem všem, kteří si chtějí snad trochu nekonvenčním způsobem zlepšit zdraví, náladu, mít účinný talisman nebo se jenom pobavit a poučit.

Judy Hallová, Kameny od A do Z, vydalo nakladatelství METAFORA v roce 2006.

Zdroj fotografie. www.metafora.cz



Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0371 s