Tvůrčí psaní - SlovotvorbaSetkáníSlunce na beseděKdyž ne do března...Lípa v násPodstata nelidskosti
HELIMADOE – TV tip – Co skrývá podivný název?Z PEKLA - TV tip – Jack Rozparovač zdraví z PrahyZimní hrob – nedaleká budoucnost není příznivá pro nikohoPoslední naděje pro legendárního tvoraZačala se natáčet Zlatovláska, i tentokrát s Petrem ŠtěpánkemTady Havel, slyšíte mě?Nezlomní: Příběh o přátelství, které překoná i džungliJen jeden svět: Kdo je vrah?Festival Mezinárodní týdny tance a mladé talentyČerti nejsouBirgusovy kontrastySurfování, rafting nebo kayak cross v centru Prahy
Tradiční česká kuchyně nám Čechům chutná, a do určité míry jsme na ní byli odkázaní díky určité izolaci dlouhá desetiletí. O to nadšeněji od devadesátých let minulého století přejímáme pokrmy z kuchyní zahraničních, ba přímo exotických. Bohužel často recepty obsahují pro nás naprosto neznámé ingredience, a tak kuchařské knihy s nimi mizí na dno knihoven. Jednu z čestných výjimek tvoří vynikající publikace „Skvělá chuť Thajska“ (vydalo nakladatelství MLADÁ FRONTA), která nejen svou obsahovou, ale i grafickou stránkou přímo vábí k tomu vyzkoušet si nějaké jídlo, jehož předpis v ní čtenář nalezne.
Copyright © 2001 -
2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.