Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  čtvrtek 18.4.2024, svátek má Valérie 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Týdenní horoskopy od 8.1. do 14.1. 2007

08.01.2007   redakce   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Týdenní horoskopy od 8.1. do 14.1. 2007Slunce je ve znamení Kozoroha. Od 4.1.2007 je Venuše do znamení Vodnáře. Mars a Jupiter se nachází ve znamení Střelce.

Beran (21.3. - 21.4.)
První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé. Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang
Milí Berani ! V pondělí se probudíte do  skvělého týdne, který vám může splnit i nějaké to tajné přání. Ani zde  nemusím psát, ať zmobilizujete veškeré své síly, protože energie a elán vám chybět nebudou. Ale znáte se, jste ohnivé hlavy, takže bude nejlepší, když si veškeré své aktivity dopředu naplánujete. Pamatujte si, že cokoliv tento týden započnete, bude mít dlouhodobou perspektivu.  Ve čtvrtek  se nedivte podivnému nutkání, a silné touze po milostném spojení. Celý týden se vám bude honit hlavou  chuť k  cestování. Mnozí se alespoň uchýlí k četbě o cestopisu, a nechají se unášet modrou oblohou nějaké exotické země. Možná budete zabráni do svých fantazií a snění natolik, že začnete  opomíjet citové potřeby vašich blízkých. Proti zpohodlnění začne fungovat  planeta Saturn, která vám připomene, že největší bezpečí máte doma a oporu ve svým nejbližších a tak bude i diplomatické jim věnovat trošku pozornosti.  

Býk (22.4. - 21.5.)
Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.Vládce Venuše - polarita Yin
Tento týden bude nejlepší, když se budete držet zpátky, snažte se moc nevyčuhovat z davu. Je pravdou že vám v tom budou pomáhat i konstelace. Na jednu stranu totiž budete mít nechuť i ráno vstát a jít do zaměstnání, na stranu druhou vám to až tak moc nebude vadit, neb budete klidní, vyrovnaní a jen tak vás něco nevyvede z míry. Spíše svoje aktivity a pozornost začnete soustředit na svůj protějšek. Vaše srdce bude otevřené všem vjemům lásky a citu. Bude to malá upomínka, že i v partnerství si musíte občas vybojovávat svoje místo..Od čtvrtka lze předjímat nějaké milé obraty na vašem bankovním kontě..Až do neděle vám přeje štěstěna, tak si vsaďte Sportku nebo kupte los.V neděli se občas štípněte, protože budete mít notně zamlžené vnímání. Pokud se tento den zamilujete, nic neslibujte a počkejte až na "probuzení". Za několik dní totiž zjistíte, že zkrátka realita je úplně jiná. 

Blíženci (22.5. - 21.6.)
Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné. Vládu drží Merkur - polarita Yang
Pochybnostem a rozkolísanosti se nevyhnou zejména Blíženci narozeni v druhém dekanu tj. 1.6.až 11.6. Změny mohou přicházet tak nenadále, že se patrně občas nestačíte divit. Záleží na individuelním radixu -  horoskopu narození, do které oblasti přinese nepříjemná kvadratura Uranu změny. Může se to týkat problémů v zaměstnání, nepříjemnostem v  partnerském životě, ale také nenadálých zvratů v oblasti zdraví. Mějte na paměti, že se jedná o dlouhodobý trend, tudíž to není záležitost pouze těchto dnů. Navíc je planeta štěstí Jupiter v protilehlém znamení Střelce, takže ani štěstěna vám nebude moc nakloněna. Proto mějte po celý rok na mysli, že nic se ""nejí tak horké jak se uvaří". A smůla s nedařením nemůže trvat věčně. Hrajte na jistotu, nenechávejte nic náhodě a objeví-li se problémy, okamžitě je řešte, což se týká i zdraví ! Jen tak nenecháte planetě změn prostor a volné pole působnosti, aby vám začala jako "vichřice" rozmetávat dlouho budované jistoty.   

Rak (22.6. - 21.7.)
Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.Vládce Luna - polarita Yin
V pondělí ucítíte nějaký tlak. Zejména v práci s kolegy se raději držte stranou jakýchkoliv disputací. Přidá se i zapomnětlivost, a tak se spíše soustřeďte na svoje osobní věci, ať se večer nevrátíte domů bez aktovky či kabelky. Čtvrtek si trošku pohraje s vašimi hormony. Touha bude u mnohých Raků tak velká, že se z ničehož nic seberete, a potichoučku se "vytratíte" dřív z práce.Vstup Slunce do protilehlého znamení Kozoroha znamená, že váš sluneční cyklus vstoupil do druhé poloviny. Patrně se tedy díky tomu nevyhnete určitému zhodnocení uplynulých šesti měsíců. Je možné, že v plné míře mnozí pocítí na vlastní kůži rčení -> jak zaseješ, tak sklidíš. Úplně nejhorší alternativou by bylo to, že jste nezaseli nic. Je to pro vás ale také období,  ve kterém byste si měli ujasnit  čeho byste ještě chtěli do svých narozenin dosáhnout.  

Lev (22.7. - 22.8.)
Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé. Vládne Slunce - polarita Yang
V oblasti citů tento týden není moc přáno Lvům, kteří se narodili v prvním dekanu - 22.7. až 2.8. Mnohé naznačuje na nějaký konflikt, a to nejen ve vztahu intimním, ale může se něco udát i na pracovišti. Zejména v pondělí hrozí, že se například pohádáte s přáteli a potom ani nebudete vědět proč. Ale již úterní konstelace vám dají možnost vše napravit a udobřit si ty, které jste předešlý den "zvedli" ze židle. Na pomoc vám ve středu přijde planeta štěstí a to zejména Lvům narozeným ve druhém dekanu - 3.8. až 12.8. Ale ani ostatní nepřijdete zkrátka. Budete se cítit  skvěle  na úrovni fyzické i psychické, ale především máte všestranné možnosti, jak rozšířit pole své působnosti. Saturn se stále snaží házet "klacky pod nohy" vám, kteří jste se narodili ve 3.dekanu 13.8. až 23.8. Ale tento týden vás naopak podpoří. Doslova vás přinutí  vyřešit nějaký závažný problém, kterému jste se vyhýbali a v duchu si již delší dobu říkali..->  však ono se to "nějak vyřídí samo".  

Panna (23.8. - 22.9.)
&Sesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské. Vládcem je Merkur - Yin
Pondělní ráno bude pod vlivem Luny ve vašem znamení, takže vaše přehnaná praktičnost a sledování detailů pomine až v úterý v podvečer, kdy Luna přejde do následného znamená Lva. Maličkosti a kritika pro prkotiny může zafungovat  jako spouštěč názorových střetů. Lze předjímat i nervozitu a spěch, tak si možná naděláte spoustu problémů sami sobě. Ve čtvrtek se objeví špatná nálada, rozladění, nechuť k práci, podrážděnost, něco vám zkříží vaše plány. Ne že byste zvrtali vše na co sáhnete, ale  právě tak si možná budete připadat. Pokud si to neuhlídáte, a začnete se hašteřit, nevyhnete se konfliktu. Zvláště nedoporučuji se pouštět do slovních půtek se ženami. Neděle vám ale všechno vynahradí,vrátí se vám dobrá nálada,  rozeznáte to důležité a podružné, a konečně přestanete uzurpovat svoje blízké. 

Váhy (23.9. - 23.10.)
Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné. Toto znamení je ovládáno Venuší - polarita Yang
Vy si dávejte pozor na obcházení zákonů a pravidel povšechně. Tendence manévrovat a spekulovat, hledat nejsnadnější cestičky by se vám mohla vymstít. Zejména pokud zastáváte nějakou vedoucí pozici, dejte si pozor na zneužívání své moci. Pokud mne neposlechnete, zamotáte se do nějakého skandálu, nebo vás někdo obviní z nekalé konkurence. Od úterka večera do pátku ráno bude Luna ve vašem znamení. To  v sobě skrývá nebezpečí, že se necháte snadno ovlivňovat, navíc jakýkoliv nesoulad ve vztazích vás dokáže vyvést z duševní rovnováhy. Od čtvrtka se na vás začne usmívat štěstí. Pocítíte to nejen v peněžence, ale bude dobré si i třeba vsadit, nebo koupit los.V neděli zvyšte pozornost a to platí zejména pro nezadané. Je zde možné seznámení se, ale pozor všechno bude zahaleno iluzemi a klamem a za několik dní si možná řeknete, kdeže jste to nechali "rozum".  

&Stír (24.10. - 22.11.)
Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní. Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin
Při pondělním ránu mějte na paměti, že trpělivost "přináší růže". Budete mít asi pocit, že se nic nehýbe, a je jasné, že se vám zvedne hladina adrenalinu. Raději se „udržte“ a nerozpoutávejte hádky. Pokud si nenaděláte nepříjemnosti právě během pondělka, další dny jsou pro vás přímo exkluzivní.Tak se pusťte do plánování a prosazování svých záměrů. Něco nečekaného ale velmi příjemného zaskočí ty z vás, kteří se narodili ve 2. dekanu - od 3.11. do 12.11. Ani bych se moc nedivila, kdyby se to týkalo přírůstku do rodiny. V každém případě to bude něco, co vám udělá velkou radost ! Ve čtvrtek vás doslova polapí velká potřeba lásky, něžnosti,dotyků. Pro mnohé tento týden znamená období, ve kterém se začnete dívat na svět jinýma očima, upřednostňovat jiné hodnoty než doposud, měnit žebříček životních ideálů. To co pro vás ještě před několika dny bylo důležité, vymění něco nového, co pro váš život bude daleko větším přínosem.     

Střelec (23.11. - 21.12.)
Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé. Vládcem je Jupiter - polarita Yang
V pondělí si dejte pozor na přílišné výdaje a připravte se na to, že ne všechny aktivity dopadnou tak, jak jste si naplánovali. Ke škodě vám po celý týden bude unáhlené a zbrklé jednání, což začne tříštit vaši pozornost a tak hrozí, že něco prošvihnete, promeškáte příležitost. Nechtějte tento týden silou cokoliv měnit. Pozor si dejte především ve vztazích na hádky a napětí. Zejména ti z vás, kteří se narodili ve druhém dekanu - 3.12. až 12.12 - by měli počítat s tím, že zapochybují o mnohých věcech, a může to být smršť nepředvídatelných událostí, tak, že kámen nezůstane na kameni. Pozitivní zprávou je to, že pokud vám nákupy na vánoce udělaly "průvan v peněžence", od čtvrtka byste měli pocítit zlepšení. Chystáte-li se k podpisu nějakých dokumentů, využijte dny od čtvrtka. Týká se to i uzavírání obchodů, ale i důležitých společenských setkání. A půjdete-li okolo pošty, nezapomeňte si vsadit, nebo alespoň koupit los !  

Kozoroh (22.12. - 20.1.)
Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské. Vládcem je Saturn - polarita Yin
Všem kteří tento týden slaví narozeniny, přeji vše nejlepší !Je jasné, že roční horoskop se odvíjí od vašeho individuelního horoskopu, ale povšechně se dá napsat, že si narozeninami vkročíte do celkem klidného roku. Dostanete příležitost nejen si v životě polepšit, ale stabilizovat i ty oblasti života, kde se vám v předešlých letech nedařilo. Dá se předjímat i zlepšení zdravotního stavu v případě dlouhodobých či chronických onemocnění. Tento rok vás prostě nenechá v klidu a bude vás doslova popostrkovat k větší aktivitě a přitom nabízet šance. Již od momentu vstupu Slunce do vašeho znamení ve větší míře toužíte po kariéře a velkém uplatnění, a jako správní Kozorozi i po hmotných a citových jistotách. Tento rok vám mnohé z toho nabídne. A pokud jste sami, nezadaní a během roku nikoho nepotkáte, na podzim vám konstelace nabídnou setkání s partnerem.  A věřte, letos vám v životě nebude ani chybět notná dávka štěstí !  

Vodnář (21.1. - 18.2.)
Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang
Tranzit planety lásky vašim znamením dává šanci  ke zpříjemňování života, a tak se dá předjímat, že se u většiny Vodnářů objeví i erotická přání, která se rozhodnete přímo uspokojit.Venuše ve vás také probouzí umělecké zájmy, záliby, sklony k zábavě, prostě užívat si životních radostí. Ani tento týden se nemusíte obávat nějaké nepřízně - naopak! Venuše je planeta lásky a tak je jasné, že nezadaným dává možnost a příležitosti k potkání se s partnerem.V sobotu konstelace navíc navodí intimní atmosféru, zvýší váš sexuální apetit a fantazii, a umožní vám v případě nějakého nahromaděného napětí uvolnit se, a trošku se i zasnít. Chystáte-li se k podpisu nějakých dokumentů nebo k důležitému jednání, využijte víkendové dny!  V neděli ráno nebudete vědět zda sníte či bdíte, bude vás příjemně kolébat Neptun spolu s Venuší. To je ale také impuls prověřovat vše dvakrát, neb mnohé budete vidět "růžovými brýlemi". 

Ryby (19.2. - 20.3.)
Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní. Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin.
Tento týden vám dává možnost si vydechnout po vánočním a novoročním maratónu. Mnohé naznačuje, že v tomto týdnu byste měli být opatrní, nespěchat, stále si opakovat, že trpělivost růže přináší. Unáhlené a zbrklé jednání vám totiž  může přivodit značné problémy. Snažte se o dosažení rovnováhy a brzděte tendence k rozletu, když cíl vám nebude zcela jasný. V intimních vztazích by vaše nervozita a netrpělivost mohla navodit divnou atmosféru. Neděle velmi přeje lásce, seznámení se, zamilování se. No milé Rybky, ale mějte se na pozoru ! Vaše vnímání běžně je mimo realitu a tentokrát se vám dokonce může všechno jevit jako splnění "nádherného  pohádkového snu", ale až se za několik dnů otřepete, asi se nestačíte divit, tak brzděte, ať se pak  nemusíte trapně vymlouvat, že nemáte čas.  

Vypracovala Naďa &Smídová
http://www.webpark.cz/nadasmidova/ 


Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.1811 s