Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  pátek 19.4.2024, svátek má Rostislav 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Omezte riziko vzniku rakoviny!

30.01.2007   Jindřiška Kodíčková   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Omezte riziko vzniku rakoviny!Správně zvolená a namíchaná čajová směs má schopnost zásadním způsobem vstoupit do procesů v lidském těle a ovlivňovat je. Jejich síla je prokázaná, takže u některých opravdu neplatí rčení, že když nepomůže, tak neuškodí. Je spousta léčivých rostlin, jež se při špatném dávkování mohou stát i jedem, jiné mohou povzbudit stávající nemoci nebo negativní stavy.

Čaje z léčivých bylin nejsou zase tak nevinné, jak se nás někteří snaží přesvědčit. U kupovaných si vždy přečtěte štítek, jež by měl obsahovat složení, způsob přípravy a kontraindikace. Zvláště těhotné, kojící ženy a lidé s transplantovanými orgány by měli být ostražití. (klikni)

A nyní můžeme přistoupit k pokračování ve výběru rostlin vhodných pro harmonizační bioinformační čaje:

Achyrocline satureioides – další přírodní zázrak zvyšuje naději u nemocných rakovinou i HIV a ochraňuje játra, žaludek, střeva. Relaxuje kosterní svalstvo, harmonizuje menstruační cyklus a má afrodiziakální účinky. Zlepšuje stav cév, upravuje krevní tlak a posiluje činnost žláz s vnitřní sekrecí. Ocení ji i psychicky oslabení lidé, neboť eliminuje pocit strachu, rozjasňuje mysl a zlepšuje odolnost centrálního nervového systému.

Maytenus ilicifolia poskytuje velice lahodný čaj, jenž se pije v jižní Americe jako tonikum, afrodiziakum a apertivum. Maytenus je strom s ostnitými listy, které snižují riziko osteoporózy a pro ženy jsou doslova omlazujícím elixírem, pomáhají jim překlenout nepříjemnosti s přechodem. Chlubí se antibakteriálními a antivirovými účinky – právě nyní dost aktuálními. Již ve velmi malých dávkách omezuje riziko vzniku rakoviny a leukémie, dále artritidy, revmatismu a střevních potíží.

Smilax lékařský – jeho červené bobule znali již dávno jihoameričtí Indiáni a oblíbili si ho pro tonizační a afrodiziakální účinky. Používali ho ke snížení potíží vzniklých syfilisem, kapavkou a jinými bradavičnatými útvary způsobenými papilomaviry. Možná se tu objevuje i naděje pro zdolávání prekancerózy děložního čípku. Podporuje vylučování odpadních solí z těla, zlepšuje metabolismus buněk, čistí pleť, prokazatelně upravuje lupénku. Ulevuje při kloubních nemocech, astmatu, alergiích a ekzémech.

Pití léčivých čajů je prospěšné při prevenci i léčbě nemocí, podporuje celostní regeneraci organismu a tím, že přivádí tělu zvýšené množství zdravých tekutin, čistí zanesené orgány a zlepšuje obranyschopnost. To by měl mít na paměti každý člověk, jenž se rozhodl vzít odpovědnost za zdraví do svých rukou. Nejenom léčivky, ale hlavně voda přispívá k udržení zdraví.

Zdroj fotografie: celostnimedicina.cz


Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0466 s